שיש פורום למייק בראנט , הייתי מעריצה שרופה לפני שנים רבות,,,,,,,,,,,לדעתי יותר מ-30 שנה חשבתי שהוא נשכח,,,,,,,,,ופתאום אני נתקלת בארקאי בכזה פורופ לא יאמן
רק מקריאת הדף פרטים שלך וכל הפורומים הקומונות הבלוגים וכל מה שאת נמצאת בו, העדפתי לא להיכנס לאף אחד מהם, כי זה יקח לי המון המון זמן. אין ספק שיש לך הרבה התעניינויות. את יכולה לגלוש בדפים הקודמים של הפורום, בארכיון של הפורום הזה, גם באתרים שבקישורים ובקומונות לשעבר של מייק ברנט. אחרי שתעברי על חלק מאילו ( אם יש לך בכלל זמן ), תספרי לנו על עברך והערצתך למייק ברנט. לפי הגיל שלך את בת 47, זאת אומרת שכשמייק התאבד היית בת 16 בגיל ההתבגרות. אנחנו רוצים לדעת האם היית בהופעות שלו בישראל בשנת 1971 ועוד הופעות, האם יש לך תקליטים שלו עדיין ( או שכמו הרבה אנשים זרקת את כולם ) ובכלל מה קרה אז בחייך, ואיך מייק נכנס אליהם. איפה גרת אז ? האם בכיתה שלך אהבו אותו, או שהיית היחידה ? ב 29 לאוקטובר ( בעוד שבועיים ) יום ראשון, יש לנו ערב מייק ברנט בעיר הסרטים בתל אביב מול כלבו שלום, כולל ארוחת ערב, כולל הצגת די וי די, כולל שירים של מייק, כולל הכל מה שקשור במייק. יהיה מקסים, כדאי לך לבוא ( אם יתאפשר לך ). להתראות מאיה