יו, אני חדש אני לא ממש מעודכן בחיי לינקין.. מישהו יודע אוליי אם הולך לצאת להם דיסק חדש בקרוב?
A A n d e r New member 11/8/05 #1 יו, אני חדש אני לא ממש מעודכן בחיי לינקין.. מישהו יודע אוליי אם הולך לצאת להם דיסק חדש בקרוב?
L loligoth New member 11/8/05 #2 ../images/Emo54.gifיו, ברוך הבא^^ אממ... אני לא ממש מעודכנת... עוד מאט מישהו חכם יעדכן אותך בכל P:
L Lp Fairy New member 11/8/05 #3 ברוכים הבאים..[= המממ אני רעות 16 וחצי..עוד 69 יום יש לי יומולדת!!! מתרגשת..[= מחיפה.. הממממ הם אמורים להתחיל להקליט או משו בקיץ..עכשיו אבל לא יודעת כול אחד יוצא לסולו אז אין לי כבר מושג מה קורה..
ברוכים הבאים..[= המממ אני רעות 16 וחצי..עוד 69 יום יש לי יומולדת!!! מתרגשת..[= מחיפה.. הממממ הם אמורים להתחיל להקליט או משו בקיץ..עכשיו אבל לא יודעת כול אחד יוצא לסולו אז אין לי כבר מושג מה קורה..
L Lp Fairy New member 12/8/05 #12 הממ מייק כבר עשה אלבום סולו והוא מופיע איתו...(פורט מינור) וכמה הודעות מתחת צ'סטר גם מוציא אלבום סולו..
הממ מייק כבר עשה אלבום סולו והוא מופיע איתו...(פורט מינור) וכמה הודעות מתחת צ'סטר גם מוציא אלבום סולו..
® ®NuLy® New member 12/8/05 #6 ברוך הבא../images/Emo24.gif אני גל בת 15 מאזור ירושלים ספר קצת על עצמך השתלבות נעימה
W walk alone New member 12/8/05 #10 ברוך הבא!!../images/Emo24.gif אני שיר בת 14 מכפר סבר ספר איך קוראים לך בן כמה מאיפה.. משהו השתלבות נעימה
ברוך הבא!!../images/Emo24.gif אני שיר בת 14 מכפר סבר ספר איך קוראים לך בן כמה מאיפה.. משהו השתלבות נעימה
A A n d e r New member 12/8/05 #11 ..אוקיי.. קוראים לי אנדר, אני בן 20.. אני גר כרגע ברמת השרון, אבל עקרונית הבית שלי זה בלונדון..
A A n d e r New member 14/8/05 #27 אני רוצה לחזור.. אבל ישנם גורמים מסויימים שכנראה ישאירו אותי פה למשך כמה שנים טובות..