ברוכים הבאים
B BubaAa New member 1/6/03 #2 ייאי!! ../images/Emo163.gif אז.. גם לנו יש פורום מממ..למרות שאני פרדסיה.. על הפורום
Y YaLdoNet 4 EveR New member 1/6/03 #3 ווווווווווייייייייייי ^_^ ../images/Emo65.gif מזל טוב ושמחה טוב!! הולך להיות פה שמח.. חחח... טוב שלא כל דרור גולש באתר הזה. מזלט שימעעע
ווווווווווייייייייייי ^_^ ../images/Emo65.gif מזל טוב ושמחה טוב!! הולך להיות פה שמח.. חחח... טוב שלא כל דרור גולש באתר הזה. מזלט שימעעע
N N nickname New member 1/6/03 #5 שלום אנשים! שלום לכולם! האמת שאני מבינה הרבה בפורומים אל שמרית שיכנעה אותי להיכנס אז... היא הצליחה! זהו.. קוראים לי דניאל ו... זהו.. שמריתו'ש מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובהצלחה עם הפורום החדש !))))))
שלום אנשים! שלום לכולם! האמת שאני מבינה הרבה בפורומים אל שמרית שיכנעה אותי להיכנס אז... היא הצליחה! זהו.. קוראים לי דניאל ו... זהו.. שמריתו'ש מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובהצלחה עם הפורום החדש !))))))
מ מ כ ו ש פ ת New member 1/6/03 #12 כן, כן.. זאת שאת חושבת ../images/Emo13.gif דניאל שגנבו לה את Princess of Darkness
M Mister Man New member 1/6/03 #9 יו איזה מאגניב יש לנו פורום!!! תגידו מי עשה את הפורום? BTW זה גיא...