יו איזה כיף!

יו איזה כיף!

כרגע ראיתי בערוץ שתיים את הפרסומת של יודל´ה(לא שזאת פעם ראשונה שראיתי, פשוט היא דיי נעלמה וחבל)וזה עשה לי את היום!!!!!

ofirosh

New member
הוא כזה כוסון שם....

היום היינו בקניון והסתכלנו ביומן שלו והוא מהמממממם שם!!

../images/Emo23.gif

מישהו קנה או מתכוון לקנות את היומן של יודל´ה? ולאופירוש´- נכון איזה תמונות יפות יש לו שם!!!!

ofirosh

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

אממממ אני לא קונה את היומן מכמה סיבות 1. נותנים לנו יומן בבית ספר 2 אינ אף פעם לא כותבת ביומן! 3. למה שאני אקנה יומן של יהודה לוי?

ofirosh

New member
נראה לי להעריץ זה קצת מוגזם

אני לא מעריצה אף אחד... אני חושבת שהוא כוסון ויפה וזהו

...............

לא נראה לי שיהיה קל למצוא מישהו שלא חושב כמוך... ברצינות...כולם מעריצים אותו!מהאחיות הקטנות שלי(בנות תשע) ועד אימא של חברה שלי(אני משערת שהיא בת 40) וסבתא שלי(לא מעריצה אותו, פשוט חושבת שהוא נראה טוב מאוד...)

maya4b

New member
תגובה לאביטל

אביטל היי זאת מאיה...... מה קורה???? טוב בקיצור..... אני מסכימה אתך ( עם מה שרשמת ) החלטת כבר מה את הולכת לעשות כשתפגשי את גידי בהפנינג????

maya4b

New member
חחחח

גם סבתא שלך מעריצה אותו???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

talkedmi1

New member
כשפגשתי אותו...

בגני התערוכה אז הייתה שם איזה אחת עם מבטא אמריקאי זת איזה 35-40 איזה חמודה היא היא ביקשה ממנו נשיקה ותמונה במו כלום...חחח ואחר כך שהוא הלך אז היא דיברה איתנו והיא אמרה לנו...איזה חתיך וכאלה

casperit

New member
קניתי

רק ככה היה אפשר לקבל חתימה אבל אני לא אשתמש בו, יש לו שם תמונות יפות אבל מוזרות.. מה הקטע עם האסקימואי נגיד?? יעל

את צודקת!!

ברוב היומן יש תמונות יפות שלו אבל יש כמה תמונות מוזרות כמו האסקימואי...! הנה תמונה מצילומי היומן בכל מקרה..

שכחתי משהו....

ראיתי אותה בערך לפני חצי שעה עוד פעם(את הפרסומת)והפעם הקלטתי!!!!

אור 2002

New member
לפי דעתי אופירוש צודקת

לא צריך להיסחף עם הערצה ולעשות הכל כמו אצל מי שאתה מעריץ. וחוץ מזה אף אחד לא כופא על עצמו להעריץ את יהודה לוי בגלל שכולם מעריצים אותו.!!!

סוף סוף הם החזירו אותה!

שמתי לב כבר לפני כמה ימים פשוט לא כתבתי פה כלום.. הוא כזה חמוד!!! אבל הם בטח החזירו ת´פרסומת רק בגלל שיש לבמבה איזה חידוש או משהו...

למעלה