יו, איזה כיף

miss chief

New member
יו, איזה כיף../images/Emo24.gif

לא ידעתי שיש פורום כזה... לחיות בהרמוניה
רכשתי את הספר והוא עזר לי לזמן מה... קניתי אותו בעצת לחיות בהרמוניה, משום שהייתי במצב קשה, לאחר שמישהי מאד נעלבה ממני (ולא התכוונתי להעליב, כמובן) והייתה ממש גועלית אליי בעקבות זה... אבל השפעת הספר התפוגגה ושוב אני עצובה בגלל זה... יש לציין, שזו לא מישהי קרובה אלי שמחה שהפורום קיים

כיף שהגעת לכאן ../images/Emo24.gif

ממליצה לקרוא שוב את ארבע ההסכמות. אני קראתי אותו כבר יותר מפעם אחת.... בכל פעם שאני קוראת, עוד חלק בי מבין, עוד חלק מבפנים, הידע מעמיק עוד יותר, והכי כיף זה שאני מקבלת תזכורת ממש טובה להכל
אם אין לך חשק לקרוא שוב את הכל, פשוט תקראי את הפרק שעוסק בהסכמה לא לקחת באופן אישי
הבחורה הזאת. את רואה אותה עדיין? (אני לא זוכרת את המקרה, ואם פירטת במפורט עליו אז בפורום)

miss chief

New member
אני אקרא מחר את הפרק שוב'פם../images/Emo140.gif

לגבי ה"תקרית".. אז זהו, שאני לא רוצה לחשוף יותר מידי, כי מדובר באישיות וירטואלית.. כלך שאני "רואה" אותה מידי יום בפורום אחר, ממנו ניסיתי להתנתק, ללא הצלחה יתרה

הספר אכן נפלא, עזר גם לי באופן דומה

ויותר מפעם אחת...
ממליץ לקרוא את הספר שוב ושוב. זה מה שאני עושה. עם כל קריאה הוא כאילו מחזק את הדברים בי, מאמן אותי להימנע מארבע הפעולות שביכולתי לעשות נגד עצמי (בטח יש עוד): 1. להשתמש במלים שלי לרעתי 2. לקחת דברים שלא קשורים אלי באופן אישי ולהיפגע מזה 3. להניח הנחות ולהעמיד פנים שהן המציאות 4. לפעול בצורה מרושלת

למעלה