יו, איזה יום היה לי

לונה..

New member
יו, איזה יום היה לי ../images/Emo122.gif

עוד לא צהריים ואני על סף עלפון. אני צריכה להתייעץ אתכן לגבי נושא שלא כל כך קשור לפורום ואני מאוד אשמח לקבל תשובה. אז הנה עלילות הבוקר שלי: בקשתי מחברה שתעיר אותי מוקדם (השעון לא עושה את העבודה כראוי) כי הייתי צריכה ללכת לקופ"ח ולספריה ולעוד כמה מקומות. יום של סידורים. עכשיו, להזכירכן - זו עונת הייחום - משמע, אל תתפלאו אם תתחילו לראות המון חתלתולים מסתובבים ברחובות ואם אתן מתעוררות באמצע הלילה כי נדמה לכן ששמעתן תינוק צורח - אתן יכולות לחזור לישון, אלו החתולים המשוגעים משמיעים קולות חיזור. ולעניננו- יש כלב שרודף אחריי כבר יומיים. אתמול הוא הלך איתי לעבודה והבוס שלי סילק אותו. אני לא יכולה להסתובב ברחוב בלי שהוא ידבק אליי (תרתי משמע, כאן הבעיה האמיתית!). היום - יצאתי מהבית, הוא כרגיל חיכה לי למטה. הלכתי לכיוון קופ"ח וכל הדרך הוא פשוט נכנס לי בין הרגליים, לא נתן לי ללכת, כמעט נדרסתי פעמיים בגללו (אני בכוונה נמנעת מלהזכיר במפורש את מה שהוא עושה לרגליים שלי). מעבר לזה שזה לא נעים - אנשים גם צוחקים עליי, הם חושבים שזה משחק והמבטים המסכנים שלי לא עוזרים בכלל. נכנסתי מהר לקופת החולים, שיבורכו הם והמתקני מים מינרלים שלהם, עשיתי את מה שהייתי צריכה לעשות והסתכלתי החוצה - הוא עדיין שם. יצאתי ומהר התיישבתי שם על גדר גבוהה שמקיפה את המבנה. הוא ישב מתחתיי, מביט בי במבט מעריץ וחיכה. טוב, גם אני חיכיתי. חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי והאיש שמוכר סופגניות צחק עליי שאולי בגלגול הקודם היינו חברים. חה חה, תגרדו אותי מהרצפה. ואז המאבטח החמוד אמר לי "תברחי מהיציאת חירום, זה בכיוון השני, תבקשי מהפקידה שתוציא אותך." חיש קל חמקתי מהיצור הנתעב (שתבינו שאני משוגעת על כלבים) לתוך קופת החולים וברחתי דרך יציאת החירום. כל הדרך הסתכלתי אחורנית במבטים מבועתים! נהייתי פרנואידית, שיהיה ברור מה הוא גרם לי! בקיצור, מה אני עושה? כבר פניתי לבעלים שלו, היא קשישה לא-נחמדה-במיוחד שלא מסוגלת להתנגד לו, הוא כלב קטן, אבל כוח לא חסר לו, ברוך אשם. והאמת, שבימים כתיקונם הוא כלב ממש מקסים, אני מבינה שזו אשמת ההורמונים שהכלבה שלי מפזרת, אבל זה קורה רק איתו - אף כלב אחר לא נטפל אליי. מה אפשר לעשות? זה ממש מביך ולא נעים ומעבר לזה - הוא חוצה אחריי כבישים, ובזמן שאני בעבודה הוא חוזר לבד הביתה, הוא עלול להדרס, או להפצע, זה ממש מסוכן. וגם אם אני לא ממש אקבל עצה - לפחות שחררתי קצת קיטור... (ולמקרה שתהיתן - מותר לכן לצחוק, אני לא אעלב. זה באמת מצחיק כשחושבים על זה, אבל באותו רגע רציתי לקבור את עצמי...)

היי לונה...../images/Emo107.gif...

אין לי פתרון אמיתי, אבל לזכותך ייאמר שגרמת לי לצחוק וזה נפלא... נסי להיכנס לפורום כלשהו של חיות מחמד, שם אולי יהיה למישהו רעיון עבורך... ועד אז....הימנעי מלפגוש אותו...

לונה..

New member
אז מה שאת אומרת בעצם

זה לא לצאת מהבית?
זו הדרך היחידה שאני יכולה להמנע מלפגוש אותו

gitta

New member
יש לי רעיון מקורי../images/Emo62.gif

תרססי על נעלייך חומר ניקוי עדין, שריחו יכסה על ריח הכלבה. למשל נוזל כחול להברקת שמשות. איך זה?

gitta

New member
עכשיו תורך לגרד אותי מהרצפה

כי מרוב צחוק נפלתי בריצפה. כמו שאמרתי לך במיפגש הפורום, את יש לך "את זה", מצחיקונת. אז בקשר לכלב המאוהב, תוך ימים ספורים זה יעבור מאליו, כי הכלבה שלך תפסיק להפיץ את ניחוחותיה הנפלאים. הצחקת אותי, ילדה מקסימה. איי לאב יו.

לונה..

New member
../images/Emo23.gif

זה מה שאני עושה, בינתיים לא נדמה שיש פתרון אחר...

לונה יקירתי...וסיפור ה ../images/Emo107.gif

ביררתי עם מישהו "מבין ענין" והוא הציע (מניסיון!) לרסס דיאודורנט על רגלייך, מכנסיים נעליים וכו'...וכך תשיגי מטרה כפולה...גם תפיצי ריח ניחוח וגם ריח דוחה כלבים, מאחר והם לא מאוהבים בריח הזה (אלא רק בך!) וזה ברצינות....

גם אני התייעצתי בעניינך

עם בעלי. הוא הציע שתגידי לכלב שכואב לך הראש היום ...

לונה..

New member
../images/Emo6.gif

ניסיתי לגרום לו לכאב ראש בעצמי, לא הלך... מה לא עשיתי, סיפרתי לו בדיחות, עישנתי לו בפרצוף... פשוט כלום.

למעלה