יותר מידי עצב היום

יוני מקרוני - בוא ותצטרף בכיף

לשרשור הארוך ביותר , במקרה הוא של חן טוב לראותך!!

חתולון*

New member
יהונתן... המחשב שלי מתחיל לזייף

ולכן התשובה מתעכבת אתה לא השרשור הרביעי אתה המצטרף הרביעי בשרשור השלישי בוא הצטרף, תכתוב, יהיה יותר מוחשי אנחנו כאן כל ערב ב-22.00 ואחר כך הולכים, מצחצחים שיניים אבל, היום, בימי חמישי בלילה אנחנו כאן עד הבוקר, בלי פס הגלילה חתולון

חתולון*

New member
קרן אור לי

למה השרשור שלך ירד למטה הדלקתי את האש, הבאתי בטטה תהיה הליה ארוחת מלכים וכבר רואה שאתם מחייכים בואו נדאג ששום שרשור לא יפול כי אחרת נצטרך לכתוב הלילה את הפרוטוקול חתולון

אתה כאן בכלל?

הגברים קוראים בלילה לא נדם קולם הגברים קוראים בלילה לא מגיבים בכלל!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היכן זה שם? קפצני?

גלה לנו אל תהיה קמצני תתחלק איתנו בזה המידע ושלא נצטרך לחכות עד הלידה של דרדי כמובן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יהונתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

בלי אבל ובלי אולי הישאר כאן איתנו ודי עכשיו שאני יודעת שאתה פה רוצה לשאול אותך שאלה שכזו מה שלום הבן...ואיך השחרור בטח הוא שמח...זה ברור ואתם ההורים יותר רגועים כשבנכם הוריד כבר את המדים

טוב ...תקשיבו חברים

היה טוב והיה לי בחברתכם נעים ועכשיו הולכת לי קצת לבישולים לפני שבעלי יגיע ויעשה לי חיים שחורים <חחח> מחר בני הקטו אבא שבת יהיה בגן אז הולכת לאפות עוגה לגן לפני שבבוקר בני יעשה לי בלגאן לילה טוב חברים בטח אבוא יותר מאוחר אם תיהיו ערים

חתולון*

New member
חן... ברשותך

מתקן את ההודעה שלך שתהפוך לחרוזים בלי אבל ובלי אולי, עם ידידי הישאר כאן איתנו עכשיו ודי עכשיו שאני יודעת שאתה איתנו רוצה לשאול אותך שאלה, בינינו מה שלום הבן...ואיך השחרור בטח הוא שמח...זה ברור ואתם ההורים יותר רגועים, ולאל מודים כשבנכם הוריד כבר את המדים.... חתולון בשם חן שכתבה את המקור

למעלה