יותר מחבר

הבוס

New member
יותר מחבר

אני כאן בשבילך רושם מילים בשבילך מטריף לאנשים את החושים בשבילך ממשיך בשבילך ומתאמץ בשבילך אני אגרום לעולם להתפוצץ בשבילך בשבילך! נלחם על כל מילה בשבילך עובר את החורף בלי שמיכה בשבילך ברחוב בשבילך, לומד לכתוב בשבילך אפילו למדתי לאהוב בזכותך עבדתי איתך ונסעתי איתך את השקל הראשון שלי הרווחתי איתך לא מפסיק בשבילך תמיד מספיק בשבילך כשאתה טובע מי בא ונותן את המשיכה אה? אז אני בשבילך וגם אתה בשבילי בזמנים הכי קשים היית כאן לצידי איתי לידי כשטוב או כשרע מיום מספר אחת עברנו יחד כל צרה אני עזרתי לך להיקלט אפילו לימדתי אותך את האלף בית ואתה, היית לי מקום לברוח כשהייתי עצבני או סתם כשלא היה לי כח אני לא זןכר את היום שבו הכרנו אבל מה שבטוח זה שזה היה מזמן דקות אחרי שבאתי לעולם לפעמים אני מרגיש שלנו בורידים זורם אותו הדם. כשקר או שחם בכייף ובלחץ כשטוב בחיים או שחיים בשביל הכעס אתה נמצא שם ברקע מחבר למציאות כמו תקע לשקע כולם אמרו לי שאתה עוד תעלם אבל אני ידעתי שאנחנו נתקדם. אם אתה לא "בדיל" אני לא חותם! תראה שנהמם את ישראל עוד נהמם...

פעם בחיים

זה קורה. החברות החיבור ההתחברות המראה. את אולי לא תראי את זה אבל תראי הוא כתב בשבילי בשבילך. :) שחקנית איפה אתן חברות שלי? נ.ב. כבר הממנו אותם מספיק לא?.. :)

הנני כאן!

שאלת איפה אני אז here I am babe אחחחחחחח.... איזה יום יפה לה לה לה שלום לשחקנית הראשית ומה על האש שלך היום? (נכון שהתגעגעת?) [התגעגעתי אז באתי חסר לכם אדיוט? חכמים שכמותכם כבר מזמן לא יצא לי לראות]

מותק ../images/Emo24.gif

ראית חיבוק התלהבת מה? תרגעי. זה סתםםםםםםםם :) בטח ת´געגעתי איזה שאלה עם מי אני יכולה לצחצח חרבות אם לא איתך? שחקנית מסתכלת לצדדים אין. אין חכמים נוספים רק אני

חיבוקים נשיקות ורדים

אדומים כקטיפות אדומות כטיפות דם ארגמניות כהות להושיט את קצה הלשון ולטעום. Gun´s & Roses אקסל רוז שווה שווה. קטיפה אדומה ערפדית בפוטנציה

הבוס

New member
יצאתי הלילה מקברי

הלילה חשקה נפשי בדם. שותה אוכל מזיל גם ריר משוטת שוטת מחפש ותר צעירה ויפה רבוהה ונאה ושיהיה אפשר...לנשוך אותההההההההההההההההה. (הבוס מצטרף לכנופית הערפדים)

לונדון ראשית המאה ה- 19

עוד כמעט חצות ערפל מקפיא דם ואורות הגז עמומות מפזרות צלליהן בחורה צעירה יפה גבוהה ונאה לבושה באדום של סאטן צועדת קול עקביה מעיד על חיפזונה הפעם המהירות היא לא מהשטן. צללית מאורכת וגרומה מופיע על קיר הלבנים ממול. לונדון של ראשית המאה ה- 19 ג´ק המרטש התחיל בחגיגות. ערפד מודרני שרק התעורר מקברו.

קאט!

קטיפה´לה כמה פעמים אני צריכה להסביר לך את התפקיד שלך? אה?? ככה? ככה מופיעים על הקיר? צללית מאורכת וגרומה?? לאלא לאאאאאאאא ממש לאאאאאאאאאא לעזאזל עם השחקניות המתחילות האלה הכל צריך להסביר להם מאה פעם :) שחקנית מנגבת ת´זיעה מהמצח ג´קקקקקקקק שלוף כבר ת´סכין :)

הבוס

New member
מלקק את שפתיו

מנגב בשרוול ויצא לחפש, אחרי "הארוחה" הבאה.

מה פתאום

לא מתחמקים ככה אחרי הארוחה הוא חייב לישון אור השחר העולה מסמא את עיניו ושורף את עורו הלבן השקפקף כל כך שורידים כחולים ועדינים משתרגים לכל אורך גופו הגרום ככה בארון שלו. לישון. עד העונג הבא

למעלה