יותר מדי עקרבית...

orbazit

New member
יותר מדי עקרבית...

ילידת 7/11/01. כל הכתוב על המזל שלי באתרך נכון. יוצרת לי דרמות, מותחת גבולות, עד שבסוף אולי אפסיד את הכל. שום דבר לא מספיק לי, תמיד שואפת ליותר. איך עושים שזה ייגמר?

אור ג

New member
שאיפה זו מעלה גדולה אל תוותרי עליה

למה שתפסידי את הכל, עצם זה שאת שואלת את השאלה הזו זו גם שאיפה בפני עצמה שאיפה לתקן את עצמך ולהשתנות, בקיצור הכוח טמון בך אני ממש לא אסטרולוג ואני מביע את דעתי, רק את יכולה לעשות שזה ייגמר לא הכוכבים, תחליטי מה את רוצה ותעשי זאת ואם את עקרבית אמיתית לא תהיה לך בעיה להשתנות.

ולמה בעצם שזה ייגמר ?

את אוהבת להרגיש בעוצמה, וזו זכותך המלאה. אז.. למדי ליהנות מזה, והכי חשוב - לקבל את עצמך כפי שאת, למרות הרמת הגבות של הסביבה. את היא את, עם כל היופי הפנימי של זה שבודק את הגבולות שוב ושוב - ולא מישהי אחרת. אז קבלי כבר את עצמך, ואולי רק אז תתחילי קצת להירגע..

פפה

New member
מבינה אותך

נראה לי שאני מבינה בדיוק מה עובר עלייך. אני ילידת 9/11/58 שזה כנראה הכי עקרב שאפשר... לפעמים אני סובלת מהתכונות של המזל המסובך הזה. אבל לימדתי את עצמי להתגאות במה שאני ולהשתדל דווקא לנצל את היתרונות: ללכת עד הסוף, סוערת ברגשות, נמשכת למסתורין, אוהבת בדרמטיות. חכמה מקורית ויצירתית. ואוי למי שיפגע בי - לעולם לא סולחת ולא שוכחת. מין "פאם פאטל" כזו... כמובן שזו לא אני האמיתית אבל כך אני אוהבת לדמיין את עצמי. ומחירים צריך לשלם. ואם היית בת מזל אחר לא היו לך חסרונות? תלמדי לההנות ממה שיש. ותאמיני לי - יש הרבה.

למעלה