יותר מדי באגים

shanytopper2

New member
יותר מדי באגים

בהתחשב בכך שמדובר על משחק עם פרס, אני חושב שיש צורך לדרוש שקודם כל יסיימו לתקן את כל הבאגים, ושאחרי זה יתחילו את המשחק מחדש, זה נראה לי לא הוגן ולא הגיוני שבמקום שיהיה מדובר על משחק ניהול שיבדוק את הכשורים של השחקן, מדובר במקום זה על משחק מזל של "האם נפלת על באג שעוזר לך או שדופק אותך"

shanytopper2

New member
לא מתכוון לשתוק

עד שאני אדע שדברים יטופלו אני יודע שיש פה מספיק אנשים שמעוניינים לזכות בפרסים של המשחק, אבל זה בלתי אפשרי עבורם פשוט מכיוון שהמשחק מפוצץ בבאגים לעומת זאת יש אנשים שבימים הראשונים של המשחק עשו פשוט כמויות מפלצתיות של הופעות, או כתבו כמויות אדירות של שירים, ובעקבות זה פתחו פער מול יתר השחקנים שפשוט לא אפשרי לצמצם מה קרה לקצת בקרת איכות? מה קרה לרעיון של לתת לאנשים להתחרות בצורה הוגנת?

ל א ק י

New member
אבל זה שתציף את הפורום

ב700 הודעות בעלות אותו נושא ואותו תוכן, לא יעזור לאף אחד יש לך בעיה עם הבאגים? תעביר להם אותם והם יתקנו אותם. להציף את הפורום לא יעזור לך בכלום

ס ו ל ר ו

New member
אמרתי שלא?

אז מה אם מוצאי שבת? ההורים שלך הלכו לעבוד היום ב8? אני בטוחה שלא. מחר הם יראו את כל התלונות שלכם, עד אז תפסיקו להציף זה לא עוזר.

ל א ק י

New member
רב האנשים לא עובדים במוצאי שבת

אלו לא מקרים כל-כך דחופים [אף אחד לא מת פה כרגע] שצריך להגיד לאנשים לעבוד ב11 בלילה ביום שבת :|

600mh

New member
צודק! גם לדעתי צריך להתחיל מחדש

ועוד מה שעשו שבהתחלה אפשר היה לכתוב שירים ולהוציא אלבומים בלי הגבלה ועכשיו צריך לחכות, זה נתן for מטורף למי שהיה ממש בהתחלה... יש אנשים שיש להם כבר 4 אלבומים-עכשיו בשביל להוציא 4 אלבומים זה יקח מינימום 12 ימים (כי בכללים החדרים צריך לחכות 3 ימים בין כל אלבום) קיצור גם זה וגם התקלות וגם הפרצות אבטחה במשחק עם פרסים בכזה סדר גודל אי אפשר ככה שיקחו לעצמם שבוע לסדר את זה וא"כ יעשו ריסט לכולם!

למעלה