יותר מדיי שיתוקים

lamlam27

New member
יותר מדיי שיתוקים

שלום מאז שאני זוכר את עצממי כל הזמן יש לי שיתוי שינה אני נהנה מזה כבר לא מפחד אבל בזמן האחרון אני כל הזמן אבל כל הזמן רק מרחף לא שיתוק ולא חלום רק ריחופים בחדר זה מתסכל אותי לפעמים יש לי חלומות צלולים אבל שאני שחקן באזור אני לא יוצר לעצמי את הסביבה אני פשוט משתלב אבל כמעט כל לילה אני מרחק בחדר אני פשוט לא יודע איך לצאת מריחוף הזה אל תוך חלום עזרו לי להכנס לצלילות

makron2

New member
מעניין..

"רק ריחופים בחדר" - כמה זמן אתה מרחף? איזה סוג כלפי מעלה/מטה מהמיטה? אני ממליץ שתנסה במצב כזה להסתובב כמו טורנדו ולדמיין מיקום שרוצים להיות בו. יש עוד אפשרויות,אולי לעצום עניים ולחשוב שמתעוררים ואז שכאילו מתעוררים יהיה שינוי של סצנה. "שאני שחקן באזור" - זה טוב מאוד,אפשר לזרום או לשנות..כל אחד מה שבא לו בזמן נתון. נשמח לשמוע על התקדמות ועל חצלולים מעניינים.

lamlam27

New member
ריחופים

הריחופים התחילו לי לפני 4 שנים השיתוקים התחילו לי בגיל 17 עברתי את כל חוויות השיתוק האפשרים וההזיות שבאות עם זה\אם הזמן התחלתי להנות מזה כאילו להנות מהחוויה ולחקור אותה במחשובותי\ רגע לפני הריחוף אני מתעורר כזה בבהלה ואומר לעצמי הינה זה מתחיל ואז אני עולה למעלה ואני פשוט מסתובב בחדר יורד עולה זה מדהים ההרגשה אמיתית כל כך של הריחוף תוך כדיי שאני כותב יש לי צמרמורת זה אף פעם לא משהו שאפשר להתרגל אני מנסה לשלוט בזה אני לא מצליח אני מנסה להתהפך להסתכל על עצמי אני גם לא מצליח למרות שפעם אחת כן הצלחתי להתהפך אבל זה היה כאילו משהו אחר לא באמת ראיתי את עצמי\ פעם אחת הצלחתי לרחף ולצאת מהחלון ואז השתנתה הסצנה לחלום צלול. פעם אחת אמרתי לעצמי תוך כדי ריחוף אני רוצה להגיע לבית של ההורים שלי והגעתי לשם אני עד היום לא יודע אם זה אמיתי או חלום או דמיון אבל פשוט מדהים הרמת צלילות שיש בי שאני מרחף כמובן שהייתימוכן להחליף את כל זה בחלומות צלולים

makron2

New member
עקרונית...

מתי שאתה מרחף לגמריי אתה נמצא כבר בחצלול שהתחיל בחדר שלך,תנסה מה שכתבתי ותעדכן אותנו... תנסה גם לומר לעצמך "זה חלום"/"אני חולם" כדיי לשפר את המודעות לעובדה שאתה חולם. "משהו אחר לא באמת ראיתי את עצמי" - לפעמים רואים את עצמנו במיטה ולדעתי זה קורה כי אנחנו פשוט "מצפים לזה" באיזה שהוא אופן. לעיתים הדמיון למציאות הוא מדהים(למרות שיש הבדלים כמובן)במיוחד בחלומות שמתחילים באופן מודע ובגלל זה רצוי לשנות סצנה ומשהו או לעוף למקום יותר מהנה.

lamlam27

New member
שיפור המודעות

אני לא חושב שאני צריך להגיד לעצמי שאני רק חולם כי בריחופים המודעות שלי הצלילות שלי אפילו יותר צלולה מזה שאני ער מרוב שאני רגיל לריחופים האילה לפעמים אני חושב מחשבות מה אני צריך לעשות מחר כי זה נמשך כמה דקות אני הכייייי הכייייי מודע בעולם נהפוךך הוא שבחלום צלול אני עושה את השיפשוף ידיים כדי למקד את עצמי הלוואי שהצלילות שיש לי בריחופים חצי מהצלילות הזאת שתעבור לחצלולים שלי

makron2

New member
האם ניסית...

להסתובב ע"מ לשנות סצנה במצב הזה,אם לא פיזית אז בדמיון? אני אישית עברתי ממעיין מצבי תעופה(צניחה למיטה)ועוד לחצלולים,ברוב המצבים האלה רמת המודעות הראשונית נשמרת תוך כדיי התחלת החצלול אך יש אפשרות שהצלילות תרד או תעלם עקב הסחות דעת בחצלול עצמו. יש אפשרות נוספת,אולי מדובר במצב שבדיוק התעוררת ומחלום והגוף עדיין משותק אבל עדיין ממצב כזה ניתן לעבור לחצלול לפי ההוראות שציינתי.

למעלה