יותר לא מבולבל

יותר לא מבולבל

לאחר הערות על הכינוי שלי ואף התואר שהוענק לי ,בפרויקט של ספר יקר - מבולבל הפורום , החלטתי שהגיע הזמן לשנות את שמי בפורום . כשנרשמתי הייתי אכן מאוד מבולבל וזו הייתה תקופה שנמשכה הרבה זמן , כעת אני חושב שעשיתי קצת סדר ואני כבר לא/פחות מבולבל (נשאיר את התואר ליובל ). הציק לי הכינוי וגם ניסיתי לשנותו ללא הצלחה . הבנתי שאני צריך לפתוח משתמש חדש ולא מצאתי זמן , עצלנות . אני חושב שאני עדיין מחפש הרבה דברים בחיי, בניהם גם אמת , אך החלטתי ללכת על כינוי שונה לחלוטין . יוצא אל האור 13 זהו מהיום שמי בפורום , בתקווה שיכניס בי קצת חיוביות ואופטימיות . אני חייב לציין שזה לא אומר שיצאתי , אבל זה אומר הרבה . תודה לאהוד בנאי על השם שכבר היה תפוס בתפוז ולכן נאלצתי להוסיף לו מספר . החלטתי ללכת על 13 מכמה סיבות בניהן הקטע שאני ממש אוהב של דניאל זמיר באלבום אחד : הקטע נראה שלוש עשרה והוא חלק מסוויטה המוקדשת לגלעד שליט .

משנה שם משנה מזל.

תתחדש על השם החדש. כידוע ששמו של בן אדם משפיע גם על מזלו- אך זה מדובר על שם לא על כינוי בפורום. נקווה שזה באמת יוציא אותך מהבלבול ותמצא את האור. שיהיה לך הצלחה. אוהב. (לשאלת רבים לאיפה נעלמתי....אני עדיין כאן עוקב על הפורום מלמעלה.מתחתן ממש בקרוב-מי שירצה לדעת מתי שישלח לי מסר.ההכנות קשות ורבות בקרוב אצלכם. ) .

בחור אהוב היקר - כמה אני שמח שאתה כאן איתנו

מה נשמע אחינו בחור אהוב/אוהב? עברת את טבילת האש תחת החופה? עדכן אותנו - מצפה ל...גאולה אופססס... מצפה לשמוע ממך. אוהב מכל ה-

טיףטף2

New member
לפי הפאנג שוואי

כל דבר הוא משמעותי בחיינו. לכן,אם הניק שלך הוא חיובי בהחלט תהיה חיובי..

ספר יקר

New member
פשש..מגלים דברים חדשים עליך ../images/Emo13.gif

בקיא בתורת הפנג שווי
יש את אפקט פגמיליון (נבואה המגשימה את עצמה) הידוע, שגם קשור.

מתרגש יחד איתך נשמה מהניק החדש והמדהים

יהי רצון שלא רק שתצא אל האור - אלא שתמיד תראה את האור... ב"ה שאתה כבר לא/פחות מבולבל - אני חושב שהצטרפותך לפורום וההיכרות שלך כאן עם החברים תרמה לך רבות להתייצב - אכן? אוהבים אותך "יוצא אל האור 13"

avitano

New member
רגעים קטנים של שלמות עצמית

אני שמח על החלטתך לשנות כינוי ולא כי לא אהבתי את הכינוי הקודם או שחשבתי שהוא בעייתי אלא כי זה נבע מתוך שיקול, מחשבה ושינוי עצמי שעברת עברת תהליך כלשהו עם עצמך ואני שמח שאתה כבר מכניס לחייך קצת יותר אופטימיות :] אז מזל טוב על הכינוי החדש

תודה רבה על הברכות חברי פורום יקרים

אכן הפורום מעצב חלק מן הדרך . כשקשה, הפורום מהווה מקום בו אני יכול להתבטא, לכתוב בו ולקבל תגובות,הערות והארות , אני חושב שזה דבר שבבסיסו חשוב מאוד לנו. בנוסף אני מוצא את הפורום כמעניין , כבית , הוא חלק בלתי נפרד ממני . אני שמח על כל השתתפות של החברים בו ועל כל שיתוף שלהם . לקרוא את התהליך בו מישהו יוצא מהארון ומספר את כל העובר עליו תורם ויתרום רבות בעתיד לכולנו ואולי ייתן ניסיון יותר טוב בהתמודדות אישית . אני גם בטוח שמי שכותב חש הקלה . בעניין הכינוי , זה כבר עובד , כל פעם שאני יוצא מהפורום אני מוחק את ההיסטוריה מהמחשב מהפחד שמישהו יכנס למחשב שלי ויגלה . זה דורש ממני להקליד את הכינוי בכל פעם שאני נכנס לפורום . ההבדל הוא עצום כאשר במקום "מבולבל ומחפש אמת" אני מקליד "יוצא אל האור 13" התחושה הרבה יותר טובה . שוב תודה לכם והמשך שבוע מקסים

למעלה