יותר טוב לסלוח

• פותח הנושא CGMN
  • פורסם בתאריך

CGMN

New member
יותר טוב לסלוח

אני מתה על שירי, אבל נמאס לי לגמרי כבר מהשיר הזה. זה שיר סביר, אבל לא להיט גדול מידי וגם לא שיר יפה מידי לדעתי. אני מחכה שהיא תוציא סינגל אחר. חבל שבדיסק שלה אין יותר שירים קצביים כמו שבי לרגע אני קצת מאוכזבת מהדיסק, למרות שיש שם כמה שירים מדהימים אבל ציפיתי ליותר.

CGMN

New member
בטוח?

רציתי שהסינגל הבא יהיה "שבי לרגע" או "זה לא מה שהבטיחו לי" אלה השירים הכי חזקים בדיסק לדעתי לא כל כך אוהבת את השיר "כשהלכת"

זיקי

New member
אני מאוד מרוצה מהסינגל הבא "כשהלכת"

בחירה מצויינת, ללא ספק אחד השירים הכי יפים והגי מרגשים באלבום, בייחוד לאור הסיפור שעומד מאחוריו. מעלה נוספת היא ששירי אחראית על כתיבת המילים, מה שיציג אותה גם כזמרת יוצרת. השיר "כשהלכת" ממש ממש יפה, והגיע הזמן לבלדה עוצמתית אחרי שיר פופי כמו "יותר טוב לסלוח". וכשחושבים על זה, השיר ממש מזכיר (בסגנון) את My Immortal של אוונסנס.

just adiki

New member
הסיפור מאחורי זה?

יש משהו ספציפי? יש משהו שאני חושבת עליו שאני שומעת את השיר, אבל שמעת על משהו ששירי אמרה שעומד מאחורי השיר?

a v i v i t 1 4

New member
אה .. כן

היא אמרה שזה נכתב על ידיד טוב שלה שנפטר במלחמה והיא כתבה את השיר הזה עליו היא אמרה את זה ברדיו..... אה.. אגב הרבה זמן לא הייתי פה שמחה לחזוררר

just adiki

New member
לא שמעתי את הראיונות איתה ברדיו,

תמיד היה איזה משהו שבגללו פספסתי את זה. ועד שכבר הייתי פנויה הייתי עסוקה בלשכוח ולישון
. וברוכה השבה

למעלה