יותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

theriddler

New member
יותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ספר לכולם איך היתה ההופעה? (אני פשוט הייתי בגיידנס.....) נו...? נו.......ספר!

Uv Kruvi

New member
אני אספר בשבילו...

ההודעה של אנולה ג´י, בראשה עומד יותם, המתופף החדש שלהם... לי ולחברים יצא לעמוד ממש לידהתופים, ברחבה קטנה חצי מטר מהבמה... אני כבר מכיר את התיפוף של יותם, ואת הרמה, אז ידעתי לעמוד לידו, כי זה משו חדש, בניגוד לגיטריסט, אסף בירון, שדופק כל הופעה, הופעה! אז עמדתי ליד יותם כי ידעתי שהולך להיות מספק גם לידו... וכך היה... הוא סיפק אותנו שיר אחרי שיר... אני רואה את כל האנשים מתחרפנים מהמהירות של הדאבל-בס, וגם אלה שלא ממש מבינים בתופים התלהבו תוך שניות... אני אישית שמתי לב לשינויים ולהבדל בינו לבין המתופף הישן ואני חושב שהולך להיות רק טוב... :)

cha ching

New member
דאבל בסססס........

*drooling*

theriddler

New member
אופיר!,זה לא המקום!..או קיי......;-

היה אחלה.... אהבתי את להקת החימום ....(wink wink ,nudge nudge ,say no more) סתם... היה מגניב..... למרות שלא היכרתי את כל השירים (הכרתי את רובם.....אבל לא את כולם) נהנתי מאוד... אתם יודעים לדפוק שואו (...לא התכוונתי ל show....אלא ל sho......טוב...כנראה שאני אצחיק רק את עצמי היום...) לצערי אני חושב שהסאונד של התופים היה חלש במקצת (בווליום!)...או שזאת הייתה הכוונה....... מ ה ז ה ה י ה ה ג י ט ר י ס ט ה ש מ א ל י ה מ ט ו ר ף ה ז ה ?? תמשיכו ככה (....?) אהבתי... מתי ההופעה הבאה?

GUIDANCE

New member
כן, אני הכי אוהב לדפוק SHO...

והוא אותי... סתם!
ההופעה הבאה תהיה ב14 לדצמבר בבארבי והיא תהייה עם להקה שכדאי לכם לשים אליה לב בשם SEEK IRONY!!! דרים עם PARADISE LOST כזה...

theriddler

New member
PARADISE LoST!!!!!!!

כן...מכיר אותם...יש לי את i AM ואפילו פגשתי פעם את כפיר (הסולן?) זה חביב.....עד מאוד... הם לא קיימים כבר איזה 12 שנה? או משהו? (והמתופף שלהם בן 13?)? ראשל"צניקים!
we´ll see......

למעלה