יותם/יובל! כנסו!!!

cha ching

New member
יותם/יובל! כנסו!!!

בואו נעשה מפגש פורום.....! אפשר בסוכות *או משהו*... ואז אני יוכל להגיע לת"א... ואני רוב הסיכויים שההורים שלי ירשו לי....
------------------------

NiGa

New member
הרגת אותי עכשיו!!!

כזה... אני חושב על הסיטואציה.. רואה מישהי מפגרת עושה לה צ´ירס מייט... ואז מתסובב ואומר פסיכית... הרגת אותי!

theriddler

New member
אני לא חושב שהבנת את המסר...תשאל את

עדי... I still wave at the dots on the shore And I still beat my head against the door I still rage and wage my little war I´m a shade and easy to ignore I still wave at the dots on the shore And I still beat my head against the door I still rage and wage my little war I´m a shade and easy to ignore

NiGa

New member
אני אצעק עליך אח"כ כבר...

תתגונני מראש תכיני כרטיסיות עם תשובות לשאלות אפשריות... תתקיני בטלפון משהו שגורם לקול להשמע יותר חלש... תקני אטמים

EROTOMANIA

New member
מפגש פורום הא..

טוב, ת´אמת אני רציתי להעלות את זה.. אבל מפגשי פורום זה לפורומים אהמ.. מגובשים? ושקיימים טיפה יותר זמן.. אבל עדי בסוף חשבה על זה...כי היא הכוסית של הפורום (...) בכל אופן, אני בעד, ולא אכפת לי באיזה יום (עד ה24.9 אני פנויה.. אחרי זה אני כבר טסה.) הבעיה היא שאני בקושי מתחברת ואין לי איך להתעדכן. נו טוב, לאף אחד גם ככה לא אכפת ממני *סניף*

cha ching

New member
קימי קים!!!!!!!

בטח שאכפת ממך!!! תני לנו טלפון, אז נתקשר ונודיע! אבל את?! שתתני טלפון?! מה פתאום?! :))

EROTOMANIA

New member
אני לא נותנת טלפונים.

אם כבר אז פלאפונים. וגם זה לא, בגלל רביד (!!!) החרא הזה מתקשר אליי כל יום ב3 בבוקר בדיוק שאני נרדמת..תשבור שתי רגליים. ועוד משהו. שיחת טלפון/פלאפון איתי הולכת ככה: "........." שתיקה, והרבה.

cha ching

New member
אז תעבירי לי באייסיקיו או משו...

ואת לא אשת דיבורים...אלא מעשים..הא?! קלטתי אותך...

EROTOMANIA

New member
בהחלט, רק מעשים..

באמת? אני לא זה ולא זה. אני מתמזגת עם הסביבה... לא מדברת ולא עושה. ובגלל זה יצא לי שם של אנטיפטית.. יופי קים. אני אכתוב לך את הפלאפון שלי במסרים, כי את לא באייסיקיו נראה לי.. תתקשרי אם יש משהו בקשר למפגש.. וכמובן שגם סתם ככה, במיוחד באמצע שיעור, יחשבו שאני מקובלת. ואל תפרסמי את המספר..בבקשה, יש לי כבר סיוטים מפלאפונים אנונימיים "רוצה למצוץ לי?"

למעלה