יותם הלפרין - לאן ?

capsl0ck

New member
יותם הלפרין - לאן ?

הנה עוד הודעה לנסות לפתח דיון
מה אתם חושבים על יותפ הלפרין? הוא היה צריך להיות מושאל לקבוצה אחרת? לשחק רק במסגרת אחת? אני יתחיל... לדעתי יותם כישרון גדול שזה מגיע לגילאי נוער. אין ספק שהוא הכוכב הבלתי מעורער בליגת הנוער בשנתיים האחרונות וכישרון ענק. אבל יותם ימדד העונה, שבה הוא ישחק הרבה כנראה (בליגה הישראלית והאדריאטית). לדעתי הדבר הכי חשוב שצריך לקרות השנה ליותם זה שהוא צריך לאחד את האחריות שהטולה עליו בליגת נוער שבעקבותה הוא קלע בערך 30 נקודות למשחק, ביחד עם הפחד של שנה ראשונה (שנה שעברה לא כל כך נחשבת), ולשחק עם ביטחון. לא מצפים מיותם שיקלע 20 נקודות לערב, אבל גם לא 3... יותם צריך לקבל ביטחון, לנסות לחדור יותר ואולי יותר חשוב, לא לכפות את עצמו על המשחק. לשחק עם אחריות, כמו טל בורשטיין בעונה הראשונה. עם יותם ידע לקבל את מה שיתנו, הוא יתן קפיצה גדולה השנה, מכישרון גדול בגיל נוער, לשחקן 5 (או מחליף ראשון לגארדים). אם השנה לא תהיה טובה, הוא יחליט לעזוב לקבוצה אחרת , אולי לקולג´, ומשם להפוך לשחקן טוב בליגה... בקשר להחלטה להשאיר אותו במכבי השנה , ושנה שעברה אני חשוב שיש בה הגיון. על השנה אין מה לדבר, כי השנה הוא צפוי לקבל דקות, אבל שנה שעברה לדעתי עזרה לו הרבה. להתאמן וללמוד מענקי כדורסל כמו אריאל ונדב, ולעבוד עם צוות אימון מצוין רק עזר לו, אולי אפילו לא פחות מלהיות מושאל לגליל למשל, לקבל 15 דקות בערב. ואל תשכחו את מקרה אלון שטיין, שקרע את הליגת נוער עם 20-40 נקודות למשחק, ובסוף הוא מחליף שני לגארדים בהפועל ת"א.

The dove

New member
מה קרה,מורנושונית?...

יותם הלפרין לא מספיק חתיך,שאת שולחת אותו לעזה?... חוצמזה,לדעתי,במסגרת הלוחצת של מכבי,שבה חייבים לנצח כל משחק,אפילו משחק אימון,אני לא בטוח שהלפרין יזכה לקבל את הדקות שלו,שלהן הוא זקוק,כדי לפרוץ ולהתפתח... לדעתי,במכבי היו צריכים להשאיל אותו לר"ג,או גליל,כדי שיצבור דקות ונסיון,ויגיע למכבי כשחקן "מבושל",כמו שהיה עם קטש בזמנו...

BlacKinght

New member
אתם מדברים על ניסיון אבל..

איזה נסיון יותר טוב יש ממכבי??? בסדר, נגיד שהוא יושאל לרמת גן, אז יהיו לומשחקים מותחים מאוד וברמה הגבוהה ביותר כאן בליגה הישראלית, או שבמכבי הוא ישחק 15 דקות פחות בממוצע, אבל יתמודד עם שחקנים טובים וקבוצות טובות ויראה את אירופה...... מעניין מה יותר אטרקטיבי??

האמת...

שיותם הוא ממש לא הטיפוס שלי... הוא ביכלל לא שווה... הוא מדבר כמו איזה בחורה והוא סתם מגעילול... שיפרוש וזהו... היה שלום... או שילך לשחק בהפועל ג´לג´וליה... קבוצה סוף הדרך!!!

capsl0ck

New member
ללא ספק מבינה גדולה בכדורסל ../images/Emo13.gif

קובעת מי שחקן טוב על פי השיער והעיניים שלו...

kingkung2002

New member
לגבי

אלון. אלון כפי ששמת לב שיחק עד היום רק בקבוצות צמרת שבה הרכזים הם שחקני החיזוק בד"כ , אז מה ציפית ? הבעייה של אלון היא שהוא יותר שוטינג גארד מאשר פוינט גארד!!! זוהי הבעייה המרכזית שלו ,בשביל שוטינג גארד הוא נמוך מדי ורכז טבעי הוא לא! אז במקרה זה דוגמאת אלון לא מתאימה

טעות

יותם ן(ומכבי) עושים טעות לדעתי. נכון- יש כוונה לשתף את יותם יותר השנה אבל בפועל אני לא בטוח שזה יקרה. כמו שכולנו מכירים את מזרחי הוא לא יסכים לקבל הפסדים בשום מקום ובשום מסגרת. הוא לא יסכים שהלפרין ישחק 35 דקות בערב ומכבי תפסיד לבני השרון- לא אצל שימון. יותם נמצא בגיל בקריירה שמה שהכי חשוב לו זה דקות משחק. האפשרות לקחת אחריות, לשחק לא כשהמשחק גמור, היכולת לטעות בלי להעיף מבט לספסל, האפשרות לתת משחק שלם רע- כן לשחק 35 דקות רע ולהפסיד זו התנסות ששחקן חייב לעבור, זה דבר חיובי בגיל צעיר. אני לא חושב שבמכבי הדבר הזה יקרה. לא סתם קשה לזכור שחקן מא מיקי שהצליח במכבי בלי להשתפשף קצת בקבוצה אחרת - ג´מצי (ר"ג), שפר (גליל), נדב (גליל), קטש (גליל ור"ג), דניאל (חולון) ושלף (גליל) שחקו לפני ההצלחה במכבי במקום אחר. כולנו רוצים שיותם יצליח ולדעתי טוב יהי לו (ובסוף למכבי) עם שנה אחת הוא ישחק בחוץ. נקווה שאני טועה.

capsl0ck

New member
לי יש דעה קצת שונה

אני יודע שזה יישמע קצת מוזר, אבל לדעתי מכבי מנסה לשבור פה איזה מיטוס שהיא לא יכולה לגדל שחקנים. הרבה מהשחקנים של מכבי גדלו בגליל, ועכשיו מכבי מנסה להוכיח שאפשר גם אחרת...

למעלה