יושר...

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
יושר...

מסקרן אותי לדעת- איך אתן חובות את העולם... לפעמים יוצא לי לדבר עם אנשים שאומרים לי משהו בסגנון "כולם רמאים" אז אני השבוע נכנסתי לאיזו בעיה עם מישהי שלא עמדה בחלק שלה בהסכם ביננו. והאמת היא שזה היה יכול להיות פתח להמון צרות. ובמקום זה היא אמרה "תסמכי עלי, אני אסדר את זה, זה יקח לי עוד יומיים" והיא, בחורה זרה לי לחלוטין, שבאמת לא חייבת לי דבר, פשוט עמדה במילה שלה וסידרה את זה. מעשים כאלו גורמים לי לסקור את חיי ולראות כל פעם מחדש איפה היו אנשים שכן עמדו במילה שלהם. ואז אני תוהה- האם זו רק הגישה האופטימית שלי או שבאמת הרמאים הם הרעשניים אבל הישרים הם הרבים? מה אתן אומרות? איך זה אצלכן?

FunkyFresh

New member
אומרים שהגלגל הדפוק בעגלה גורם להכי הרבה רעש

בהקשר הזה בנוסף,חותם רע נשאר לאורך יותר זמן מאשר חותם טוב.לפחות בשלב הזה בחיים שלי אני משתדלת לתת אמון באנשים אבל עם ניהול סיכונים מחושב,כלומר עם תכנית גיבוי אחת או שתיים. אני לא חושבת שכולם רמאים אני גם מאמינה שיש לי השפעה על המציאות שלי,אם אני אשדר ואאמין שדברים יסתדרו לרוב הם יסתדרו.

אני חושבת שיש לנו השפעה על המציאות

במובן הכי מוחשי של המילה. אנחנו יכולות להכין לעצמנו גיבוי (אם זה כסף בצד, או עותק של נייר חשוב, או חוות דעת נוספת- תלוי בעניין) אנחנו יכולות לבחון כמיטב יכולתנו, ותלוי בסיטואציה, את מי שעומד מולנו אנחנו יכולות להקדיש זמן ממושך יותר לבחינה של אדם שאיתו אנחנו נכנסות למחוייבות (אישית, עסקית או אחרת) בחוויה שלי באמת רוב האנשים לא רמאים. רוב האנשים ישרים בסופו של דבר, או לפחות מספיק מפחדים מעונש. מה שכן, המשפט "כולם רמאים" נשמע הרבה כי כולם אוהבים להתלונן

dify

New member
מסכימה :)

אני מסכימה איתך- לא נותנים אמון עיוור, וברור שתמיד יש תוכנית גיבוי בסטוק
והאמת היא שאני לא מתכוונת לאנשים לא אמינים במובן- של מבריזים. תמיד אנשים מבריזים, זה החיים ותמיד יש משהו ברגע האחרון. אני יותר מתכוונת שמובן הכלכלי- לרוב אנשים כן עומדים בהתחייבויות שלהם. לא? וכן- הגלגל הדפוק הוא הרועש. אהבתי!

למעלה