יושמד הר הבית

שטרנבי

New member
למוסד

פשיזם זו שלילה של זכויות הפרט למען המדינה וזה בדיוק מה שטרנספר מציע (למרות שלא בטוח שכולם יסכימו שזה לטובת המדינה)

.המוסד

New member
כל המדינות שוללות

אי אלו זכויות מאזרחיהן, למען המדינה אני מתנגד לטנספר בכפייה, טרנספר הוא פאשיזם

EverMan

New member
אף מדינה לא שולל זכויות

מאזרחיה ! אבל אף מדינה ! לא פחות לא בצד הנאור של העולם !

.המוסד

New member
תתפלא

חופש התנועה, חופש הביטוי(ישנה פסיקה של בית המשפט העליון בארה"ב בנוגע לזה) ברוב מדינות ארופה אסורה ביגמיה או פוליאנדריה, זה פגיעה ממשית בזכות לבחור את האנשים איתם אתה רוצה לחיות ולפושעים, את החופש עצמו

EverMan

New member
איפה בדיוק

מגבילים את חופש התנועה ? חופש הביטוי לא מוגבל באף מדינה דמוקרטית , כל עוד זה לא הולך כנגד חוקיה ועקרונותיה ! אסור ביגמיה או פולאנדריה ? -זה העם בחר, זה לא הולך כנגד מגזר מסויים ! אין פה העדפת אוכלוסיות ! אתה מברבר וממשיך לברר , וממשיך "לטעות". "ההפליה" כנגד פושעים , היא אך ורק משום שהם עברו על החוקים והחובות שיש להם , לכם הזכויות שלהם נאבדות. אין פה פגיעה באוכלוסיה מסויימת ! האם המוסד נגד ענישה לאנסים ורוצחים ??? מקיצור , מוסד חמוד , כל מה שהינך הוא ברברנות. אתה טוען שיש אפליות בכל מדינה כלפי מגזר אוכלוסיה מסויים. בנתיים לא הבאת ולו דוגמא אחת ! אז למה אתה ממשיך לבזבז את הזמן שלי ?

La Gamba

New member
לכל אוהדי הטרנספר!

אני מציע לכם לעיין בהיסטוריה של השואה (אני מתנצל על ההקשר, גם אני לא אוהב השוואות של נאצים, ודימויים מהשואה, אך כאן מדובר על עובדות) בשנת 1938 עם התחזקות הרוחות האנטישמים כלפי היהודים והממשלה הנאצית הייתה בעיצומם של צעדם אנטי-יהודים ברורים, החליטה הממשלה הנאצית לקחת את כל היהודים בעלי אזרחות פולנית אל הגבול הפולני ולשלוח אותם לפולין (כאשר עמדת הממשלה נודעת מהדעה שמכיוון שיש להם אזרחות פולנית אז הממשלה חייבת לקבלם) היהודים טונספרו לשם בהמוניהם, והפלא ופלא כ70 אחוז מהיהודים שם מתו לאחר שהממשלה, סירבה לקבלם. -מאיר וברכה פלאי ז"ל, שואה , האנציקלופדיה העברית כרך 16, (ספרית פועלים-1988). רעיון הטרנספר בהתגלמותו נוסה כבר ע"י הנאצים. (הלי כוונה כמובן להשוותכם לנאצים כמובן)

La Gamba

New member
תמשיך לחלום, עם ההסתה שמתגברת

אצל הפלסטינאים, לא יעזור שום דבר, הסכסוך אולי היה דתי, או דתי באופן רשמי, אבל עכשיו הם רק רוצים להרוג אותנו, עם הר או בלי הר (ובמיוחד עם נהרוס את ההר)

למעלה