יושבת לי

funny

New member
יושבת לי

יושבת לי

וחושבת הוא יתקשר לא יתקשר כל צלצול טלפון אותי מקפיץ אני רצה אליו על מנת לא להחמיץ מפחדת אני מהבית לצאת אולי הצלצול הבא ... ואני אפספס רוצה כל כך לשמוע את קולו לדעת שגם הוא הרגיש משהו באותו לילה קסום בביתו מרגישה בתוכי את הצורך אליו לחייג מתחילה ואז זה מתנתק מפחדת לשמוע את תגובתו ואם...מריצה אני תסריטים בראש יודעת שאולי אתבדה אך בכל זאת לא אנסה זו שטות יאמרו החכמים שביננו אך לך תסביר לב של אישה המפחדת לחוות שוב אכזבה ונשארת אני עם התקווה הקלושה יצקשר לא יתקשר...

tairon

New member
מהמילים האלו נשאלת השאלה מי קבע מי צריך לצלצל למי?....

אני אישית הייתי אוהב שירימו אליי טלפון אפילו אם זה יהיה לשאול היי מה נשמע? (אולי זה רק אני?) אבל באמת למה אחרי דייט תמיד מצפים שהגבר יתקשר ואם בא לך לנקוט יוזמה זה פסול? לא בעיניי!

dafna l

New member
הספק!!!!!!!!!!

הספק שמזדחל לו ללב ואם? ואם? מערער את בטחוננו והרי בשיחה אחת יעלמו הספקות אם כך למה לא להתקשר ולו רק להסיר את הספק לא לחכות לצלצול הטלפון לא לפחד לצאת מהבית שמא...... נכון זה קשה ואפילו קשה מאד מה עדיף? הספק או הבטחון? והספק מטרתו להגיע לאמת העירומה על ידי שאילת כל השאלות האפשריות למען הסר ספק זה נשמע קל? לא זה בהחלט לא קל ובעיקר הפעם הראשונה לא קלה אחריה הדבר נעשה קל יותר בהצלחה אולי גם לו יש ספק? שהיה טוב? נעים? מי ישבור את מעגל השתיקה ראשון? האמיץ, הבטוח ,זה שאינו חושש מתגובה של סירוב

moran.l

New member
וואי, כל כך מוכר...

לשבת, לחכות ליד הטלפון, להסתכל עליו שעות... להרים את הפלאפון, להתחיל לחייג את המספר, וכמובן - להפסיק... למה אופפות אותנו הבנות התחושה הפסולה הזו, ששגוי יהיה אם אנחנו נתקשר? אין לי מושג... אבל אני לא מדמיינת את עצמי מתקשרת. כלומר, אני יודעת שזה נשמע מטומטם, ילדותי, קטנוני, אבל הרי רוצים לדעת תמיד קודם איך השפיע עליו, הגבר, - ולכן, אני מניחה , אנחנו לא מתקשרות אף פעם ראשונות. קשה לנו להיחשף, והטלפון שאחרי - מהווה בהחלט חשיפה. הלוואי ויכולתי להתעלות מעל כל זה, ופשוט להרים את הטלפון...

למעלה