לוטניי: סיפור לך - ולכולם - -
אמנם אני לא יכולה .... להבטיח לך שתקבלי חזרה שקית שקופה... (אלא אם כן, תחליטי שזה מה שתקבלי, אז...) יודעת, לפני יומיים אמרתי למישהו שאני כבר לא כל כך סומכת על... והוא ענה: ``חבל שאני זה שצריך לשלם את המחיר``... תחשבי על זה יקירה - תראי שהדברים מתקבלים ברוח שונה...בפרופורציה הנכונה. ולמה באמת שמישהו ישלם מחיר כשלא מגיע לו? כי ככה החלטנו? שכולם הם....? לא! לכל אחד ואחת מגיע/ה הזדמנות שניה! אנחנו למדנו מהם?...ממממ....על זה יש לי סיפורון קטנטן ששמעתי - אספר לך אותו בקצרה...(אוף כשאני מתחילה...

יום אחד חוה קראה לאלוהים ואמרה לו שיש לה בעיה. שאל אותה אלוהים מה הבעיה? ענתה: ``אלוהים, יצרת אותי, סיפקת לי גן נפלא, חיות מדהימות...ואת הנחש המצחיק - אבל אני לא מאושרת.`` ``מדוע חווה``?....``אלוהים, אני בודדה, ובא לי להקיא מתפוחים`` ``טוב חווה, אם זה ככה יש לי פתרון בשבילך - אני אברא אדם למענך!`` ``מה זה אדם?`` שאלה. ``האדם יהיה יצור עם חסרונות והרבה תכונות רעות, הוא ישקר, ירמה, יהיה שחצן ורברבן, הוא יעשה לך צרות. אבל הוא יהיה גדול , מהיר, יאהב לצוד ולהרוג.כשהוא יהיה חרמן הוא יראה מטופש...אבל, מאחר והתלוננת, אני אברא אותו באופן כזה שהוא יספק את תאוותיך וצרכייך הגופניים. הוא יהיה חסר דעת ויתעסק בדברים ילדותיים כמו לריב ולבעוט בכדור..הוא לא יהיה נבון , כך שיצטרך את עצתך בשביל לחשוב כמו שצריך`` ``נשמע נהדר`` - אומרת חווה,אבל...אבל... איפה הקטצ` אלוהים?`` ``טוב נו...את יכולה לקבל אותו רק בתנאי אחד...`` ``ומהו?`` שאלה בשקיקה ``כמו שאמרתי, הוא יהיה גאה, שחצן ויעריך את עצמו - - כך שאת תצטרכי לתת לו להאמין ש...בראתי אותו קודם... אז רק תזכרי - זה הסוד שלנו...אישה לאישה...!``

) את מבינה את זה מר ברוך?? - אנחנו לא ממש למדנו מהם ...אבל הכל מעגלי - הכל סובב - מי פיתה את מי? ממממממ.....ותחשבי על זה... תודה על הנישוקים החיבוקים ו......הבראוניז......

) שלך - בקריצה עם חיבוק חם - אפרת...ו....אל תתבגרי מהר חמודה - לאט, לאט יש זמן - העולם לא בורח - הוא פורח...ואת - רק מתחילה את דרכך... שיהיה לך ולכולנו אחלה סוף שבוע נפלא!