יושבת וחושבת ... חושבת ויושבת

יושבת וחושבת ... חושבת ויושבת../images/Emo22.gif

;בעוד כחצי שנה בני הקטן יחגוג בר מצווה. ואנחנו רוצים משהו צנוע מאוד ויחד עם זאת מיוחד מאוד. והיום במסגרת שיטוט בפורומים פתאום נתקלתי בפורום הזה! אני מקווה שאתם מקבלים חדשים
ובנוסף פגשתי כאן מכרים וותיקים... היי דנושקה
רודפת אחריך גם לכאן...

הייתי בכל כך הרבה אירועים לאחרונה, הנה

המלצתי הצנועה: בר/בת מצווה - אמור להיות אירוע צנוע ומצומצם יותר, מחגיגת נישואין, למשל. הייתי לפני כשבועיים בבת מצוה שעד עכשיו אני נזכרת בה בחיוך ובשמחה אמיתית: מדובר על מסיבה חמודה שנערכה באחד מגני האירועים באיזור. לאחר קבלת הפנים הסטנדרתית.... הסב הוזמן לברך, האם והאב בירכו - בת המצווה הכינה שיר/דרשת בת מצווה (על בסיס של שיר קצבי ויפה - הוסיפו ושינו למשהו אישי ומקסים), החברות של הילדה אירגנו בעבורה ריקוד מתוק וכ"כ בת המצווה ואחותה חיברו ריקוד מקסים.... הקרינו קליפ שהוכן, ובו נכללו כל בני המשפחה, ולא רק בת המצווה - החל מתקופת הינקות ואילך .... ממש ממש חמוד. המוזיקה היתה נעימה ושקטה (יחסית), כך שאפשר היה גם לשוחח וליהנות באמת ממפגש עם חברים ובני משפחה, בניגוד לבר מצווה שבה השתתפתי ביום ד' - ולדעתי השמיעה שלי די נפגעה מאז ..... לא היה טקס הדלקת נרות ... ובאמת שמתי לב שהרבה מוותרים על כך לאחרונה. העיקר שיהיה במזל טוף!

אנחנו נחגוג בר מצווה לבן בעוד כ 3 חודשים,

עם עליה לתורה בבית הכנסת, שבת חתן שנחגוג כאן במתנ"ס בישוב, נשלב ברכות והקדשות. ובנפרד, שבוע אחרי, נזמין את כל החברים של הבן ונחגוג עם D.J , מוזיקה וכיבוד צנוע במועדון הנוער.

גם אנחנו חושבים על משהו מאוד צנוע

עליה לתורה, ארוחת בוהריים בבית לכ- 40 איש. מוסיקה שקטה באמצעות דיסקים שונים. רצינו להכניס איזה שהוא תוכן לבוקר הזה. ואולי משהו קצת שונה. אנחנו מחפשים רעיון לזה.

רגין1

New member
אנחנו חוגגים בשבת הקרובה

בר מצווה לבן היקר שלנו. אנחנו חברים בקהילה קונסרבטיבית כך שלמעשה ציון השבת המיוחדת הזו מתחיל בליל שבת, בקבלת השבת, שבסופה הבן ישיר את אדון עולם ולאחר מכן, הוא יברך בקידוש. המשפחה המורחבת תהיה נוכחת. למחרת, עלייה לתורה. אחה"צ אנחנו עורכים אירוע בחצר ביתנו לכ-80 מבוגרים וכ-40 ילדים. לילדים הזמנו משחקי שולחן והגיון. נערוך להם מתחם נפרד עם המשחקים, מזנון עם אוכל עבורם, מכונת פופקורן ופינות ישיבה נמוכות, בקיצור, פינת שאנטי אלגנטי. למבוגרים יש מתחם נפרד עם מזנונים ושולחנות הסבה. לא יהיה די ג'י ו/או ריקודים. מתוכננת מוסיקת רקע שקטה ומפגש משפחתי וחברי נעים וטעים. מתוכנן מקטע זמן שבו יברכו בני משפחה, שיר שאני אשיר בדואט עם חבר, מצגת תמונות וכמובן ברכה שלנו, ההורים. רציתי גם להכין מתנה קטנה לאורחים, אבל בשל לחצי זמן קשים, כנראה שזה לא יצא לפועל לצערי. אם עזרתי ברעיון כלשהו, זכיתי. שיהיה במזל.

ראשית שיהיה במזל טוב ! נראה לי שאצלנו יהיה

אירוע דומה לשלכם. אולי בסדר גודל קטן עוד יותר. מה שמתגבש עכשו - למרות שיש עוד זמן ויתכנו שינויים - עליה לתורה , ארוחה בבית לכ- 40 איש, מוסיקת רקע, והאחים הגדולים יברכו את האח הצעיר! אולי זה יהיה בשילוב מצגת או שתהיה מצגת בפני עצמה ובה אנחנו ההורים נברך. אוירה טובה, מצב רוח טוב, אוכל טעים והרבה שמחה ואושר - נראה לי שזה מספיק!

הקייטרינג ב- Do It Yourself?

רג'ין הי, מזל טוב. מאד משמח ומלהיב לקרוא את התכנית שלכם. אני בטוח שהקייטרינג יהיה נפלא. אחרי הארוע נשמח לקרוא חוויות. בהצלחה. שתהנו, תתרגשו... ותרוצו לספר לחברה. יורם

garyg

New member
את מוזמנת להתרשם מגלריית הקליפים של VTD הפקות

כמובן בשיתוף פעולה מצדך לרעיון לתסריט מעניין ומקורי . צירפתי לך קישור לגלריה וקישור לסרט עלילתי מצחיק באתר FLIX:

למעלה