יור פאקינג דיי

יור פאקינג דיי

התעוררתי ב-9 וחצי והלכתי לבצפר לשיעור ה-3 כי שעתיים של מתמטיקה התבטלו לי ^____^ , הגעתי לבצפר ואז נודע לי שהתבטלו לי גם השעתיים של כימיה :O אז יוצא באתי רק לספורט X: אחרי שיעור ספורט עשינו פיקניק עם מפה הרבה אוכל על דשא בבצפר היה טעמים ^______^ וכייף קיצר היה אחלה יום חח הלוואי וכל שבוע יהיה יום כזה שאני ילמד שעה אחת P: .

B a m b o o k

New member
מיי פאקינג דיי

שעתיים ראשונות-חינוך. המורה הביאה את בעלה שידבר איתנו על אלוהים... ואז היה אמור להיות ספורט ודינים אבל הלכתי לקניון ואז הביתה.. כי מזה לא היה לי כוח.

../images/Emo203.gifלא אוהבת את היום הזה...

שעתיים בבוקר-מבחן בספרות [במקום שעה ספרות ושעה ערבית
] שעה לשון-עם המחנכת.משעשע כרגיל שעה ספרות-היה נחמד שעה חינוך-דיברנו על הטיול השנתי לשבוע [מסע בראשית
] שעתיםי מתמטיקה-סופסוף מבינה את החומררר!!!

Snow fairy

New member
פפדלדלגגבןק'/ל

שעתיים ראשונות מבחן במעגל"ש, אח"כ שיעור היסטוריה, שהיה חצי משעשע רק כי פורנו הצחיק אותי מהשטויות שהוא צייר, ושעה אחרונה קישטנו את הכיתה והיה מצחיק
ומעכשיו והלאה... מתמטיקה!:|

רק אני התעוררתי ב11

וכמו ילד טוב הלכתי לחדר כושר[?] אגב לא למדתי D: [כי בימי שישי שפירא לא לומדים] היה טוב באמת שהיה טוב.

מיפ טוב. ../images/Emo163.gif

קמתי בעשר וחצי, הכרחתי את אבא לרשום אותי לאיזה משו, הלכתי למספרה וצבעתי תפוני לאדום, הלכתי לאכול,עשיתי קניות, מצאתי את עצמי בגשם עם חולצה קצרה (וקררררררררררררררררר!!!!!!), חזרתי הביתה, התקלחתי, וזהו. P:

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif אני..

היה לי היום מצויינות באונ' ת"א. ההרצאה של תקשורת המונים הייתה משעממת. המרצה לא חידש שום דבר, זה לא עניין וזה היה רדוד בטירוף. ההרצאה השנייה הייתה על פסיכיאטריה, בעיקר על הדחקה, פיצול אישיות, דיבוק.. ממש מעניין.

לא לומדת בשישי../images/Emo108.gif

נסעתי עם המשפחה לדיזינגוף סנטר.. קניתי משהו בזארה. נסענו אח"כ לרעננה לפגוש דודים וזה.. ישבנו איתם שם במסעדה ברעננה ולסיום נסענו לקניון גבעתיים אחותי אולי נרשמת שם למכון כושר "הולמס פלייס" וזהו.. ב-5 הגעתי לביתי הקטן בר"ג ודפקתי שינה חבל על הזמן XD

התחלתי ב10!../images/Emo110.gif

התבטלו שעתיים ראשונות מתמטיקה! אח"כ היה 3 [!!] שעות לשון.. ואח"כ פעולה ומתודת צוות הדרכה..

חצילע

New member
D:

בבוקר קמתי אצתי, ואז נזכרתי שיש לי ספורט, ורציתי לבכות, ואז נזכרתי בזה שעוד חיסור אחד יש לי חסימת ציון, אז שוב כמעט בכיתי מייאוש. D:::::: ולבסוף קמתי. ~חייבים לעבור את המחצית בלי להבריז!@$#~
ואז היה אפס ספורט, והיה ממש קאקי. כי כולם הציגו את התרגיל שלהם, ורק אני באתי עם תירוצים מפגרים. ואז היה שעתיים מבחן במעגל"ש - היה חרא. מזל צעקה ואנחנו צעקנו עליה בחזרה. >< פסלו לפחות ל3 תלמידים את המבחן על העתקה, כי היא לא לימדה את החומר, ואפחד לא הבין כלום. אחר כך היה לי חלון בלשון, אבל נכנסתי לקבוצת תגבור לא שלי. ואחר כך היה לי תגבור בלשון. :) ואזזזזזז. הגעתי הביתה. ו**** הבן **** הזה. ררררררררררררררררר. אני שונאת אותו. אני לא סובלת אותו,באלי להרביץ לו. כזה נדחף. וכזה אידיוט. לך תדחוףףףףףףףףףףףףףף. ^%@^@#&^^&$^$^@#^@#%^@^@& ^@^@#^@#^@#%@#^$#^&#$&#$&#$&#$&#$&#$&#$&#$& סליחה. חוץ מזה, היה אחלה יום. :)

Double U

New member
סדר היום בחדר הניתוחים!

אוקיי. קרו היום שלושה דברים יוצאים מהשגרה: 1. ניתחתי בשיעור ביולוגיה לב של תרנגול הודו. משום מה הלב שלי היה קטן מדי והיו חסרים בו חלקים אז ראיתי חלק מהדברים שהייתי צריך לראות ואת שאר הזמן ניצלתי כדי לטבוח בו (סליחה מכל הצמחוניים). 2. יום בוגרים בתיכון שלי! פגשתי ידידה שלי שהתגייסה לא מזמן והיה ממש נחמד:) 3. ננעלנו בכיתה
!!! המנקה האהבלה חשבה שהכיתה ריקה אז היא נעלה אותנו בעודנו בשיעור. אח"כ כשניסינו לצאת גילינו שאנחנו נעולים וכולם עצבניים, מתים ללכת הבייתה. היו כמה שיצאו דרך החלון והמורה נראתה שמחה למדי מהמצב. ניסיתי להתקשר למזכירות בית הספר אבל היה תפוס. במקביל, שאר חבריי לכיתה דפקו על הדלת בעוצמה וצעקו: "הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111". בסוף המנקה שמעה את הרעש ופתחה את הדלת
ישר הסתערנו החוצה. אחר כך מסתבר שטל (טל קארי) הנחמדה שמעה שצעקנו ודפקנו בדלת אבל!!!! לא חשבה לעזור לנו!!!! נכון שנהנת לשמוע אותנו סובלים?????

XD משעשע כל הקטע של הנעילה.

היי! לפחות ההיתם יכולים לעשות את סוף השבוע ביחד ><

למעלה