יורש לגורדן

• פותח הנושא Roky
  • פורסם בתאריך

Roky

New member
יורש לגורדן

שאלה לי אליכם האם יש יורש לג`ורדן? אשמח אם תגיבו

kirk hammet

New member
בטח שאין

ונמאס לי כבר מהשאלות האלה. כל שחקן הוא שונה. גם לאיציק כהן נער פוסטר לשעבר במכבי תל אביב אין יורש. כי אין שחקן שהוא בדיוק כמוהו. אין דבר כזה יורש. ונמאס לשמוע את הזיבולי שכל האלה. אני שונא את וינס קרטר הוא לא יודע לעשות כלום חוץ מלהטביע.

גלילאו

New member
מה???????????.

תשמע כנראה שלא ראית פליאוף השנה אם אתה אומר ששחקן שניצח את הניקס ומשך את פילדלפיה ל-7 משחקים לא יודע לשחק

יודע לשחק,לא כמו ג`ורדן

וינס קארטר עוד צעיר ויש לו עוד הרבה שנים בכדורסל,הוא יוכל להגיע להישגים של מייקל ג`ורדן,אבל לא להיות כמוהו. יש בינהם הרבה דברים משותפים במשחק(גם שניהם באו מאותה מכללה),אבל כל אחד הוא שחקן שונה ולפי דעתי וינס קארטר פחות טוב מג`ורדן אפילו היום. אם כבר יורש,אז יותר הגיוני שקובי בריינט שיש לו כבר שתי אליפויות,אבל זה גם לא נושא לויכוח כי אם ג`ורדן היה ממשיך לשחק אז אני לא בטוח שלבריינט היה את האליפויות האלה. ג`ורדן היה הכי גדול בזמנו,קארטר יכול להיות הכי גדול בזמן הזה,אבל לעולם לא נדע את התשובה מי היה גדול יותר. אופיר

kirk hammet

New member
כי נותנים לו כבוד

והוא מקבל המון זריקות מהקו שלא ממש מגיעות לו , גם בגלל שאנשים לא שומרים עליו במידה שראוי שישמרו עליו - לתת לו את המטר , כי לזרוק מבחוץ הוא בהחלט לא יודע ברמה של שוטינג גארד ראוי. אפילו אייברסון קולע באחוזים יותר טובים ממנו.

למעלה