יורו 2020 מתקרב

דיברגנט חדש

Well-known member
אח"כ, אהדתי את פורטוגל מאז שרונאלדו התחיל לשחק בנבחרת.
נראה לי אשאר איתם.

רונאלדו מול ישראל מיד יתחיל המשחק, משודר בערוץ כאן​

ידידות: ביום ראשון נבחרת ישראל ניצחה 1:3 במונטנגרו, אך מול פורטוגל שמסומנת ב-3 קב' הפייבוריטיות לזכות ביורו שיתחיל בעוד שבוע, הסיפור, כנראה, יהיה שונה.​

דיברגנט חדש

Well-known member
בעברי אהדתי את הולנד בתקופה של מרקו ואן באסטן, פרנק רייקארד, רוד חוליט וכמובן האחים קומאן.
אח"כ, אהדתי את פורטוגל מאז שרונאלדו התחיל לשחק בנבחרת.
נראה לי אשאר איתם.
כנראה, שרונאלדו רוצה לשבור את ה-109 שערים ולהיות מלך השערים כאשר כבש היום 2 שערים, כאשר אחד מהם בפנדל בניצחון פורטוגל 0:3 על הונגריה כאשר כל השערים הם מהדקה ה-84.
אגב, לא ראיתי את המשחק כי הוא שודר בספורט 4 ואני לא מתכוון לממן לא את הוט ולא את יס.

dory30

Well-known member
עודדתי את הולנד בין השנים 1992-2000. בין השנים 2000-2006 את פורטוגל; מ-2006 עד לאחרונה את ספרד ועקב הסגל השערורייתי של לואיס אנריקה, עברתי לבלגיה.
בדרום אמריקה אני דווקא עקבי, כל השנים ברזיל.

דיברגנט חדש

Well-known member
עודדתי את הולנד בין השנים 1992-2000. בין השנים 2000-2006 את פורטוגל; מ-2006 עד לאחרונה את ספרד ועקב הסגל השערורייתי של לואיס אנריקה, עברתי לבלגיה.
בדרום אמריקה אני דווקא עקבי, כל השנים ברזיל.
הכדורגל בבלגיה אכן יפה ואיכותי אך לא אוהד אותם כי זאת נבחרת של מוסלמים שונאי ישראל.
בדרא"מ, גם אני עיקבי, אוהד את ארגנטינה :)

dory30

Well-known member
הכדורגל בבלגיה אכן יפה ואיכותי אך לא אוהד אותם כי זאת נבחרת של מוסלמים שונאי ישראל.
רק נאסר שאדלי מוסלמי (מרוקאי) ומעולם לא התבטא נגד ישראל. רוב בני המיעוטים שם מקונגו (לוקאקו וטילמנס) או מרטיניק (ויסטל) כפי שכבר אמרתי, כל עוד הם שמים את הכדור ברשת ממש לא אכפת לי.

PrivateBaldrick

Active member
כמו במונדיאל לפני 3 שנים, גם הפעם נראה ששתי הנבחרות הטובות ביותר אלו צרפת ובלגיה. אין לי התנגדות לראות אחת מהן זוכה, מגיע לסגל הבלגי הזה לזכות בתואר.

לגבי אהדה, חונכתי היטב בבית ומאז ומעולם Forza Italia!

dory30

Well-known member
לגבי אהדה, חונכתי היטב בבית ומאז ומעולם Forza Italia!
איטליה טובה, אבל אין לה סיכוי אמיתי לזכות. האמת, תהיה הפתעה מרעישה אם נראה אותם בחצי הגמר.

דיברגנט חדש

Well-known member
איטליה טובה, אבל אין לה סיכוי אמיתי לזכות. האמת, תהיה הפתעה מרעישה אם נראה אותם בחצי הגמר.
טרם ראיתי את גרף השלבים, אך אם לא יפגשו קודם לכן, כנראה שהגמר יהיה בין גרמניה לבלגיה.
בחצי גמר יש לי הרגשה שהאנגלים יפתיעו ונראה אותם בחצי הגמר והקבוצה הרביעית שתהיה היא פורטוגל, כמובן, אם לא יודחו קודם לכן משאר הקבוצות שכתבתי.

PrivateBaldrick

Active member
טרם ראיתי את גרף השלבים, אך אם לא יפגשו קודם לכן, כנראה שהגמר יהיה בין גרמניה לבלגיה.
בחצי גמר יש לי הרגשה שהאנגלים יפתיעו ונראה אותם בחצי הגמר והקבוצה הרביעית שתהיה היא פורטוגל, כמובן, אם לא יודחו קודם לכן משאר הקבוצות שכתבתי.
אי אפשר לדעת. אם גרמניה ובלגיה שתיהן יסיימו מקום ראשון בבית, הן יפגשו בחצי, אבל צריך לזכור שגרמניה בבית עם צרפת ופורטוגל, ככה שעליה ממקום שני או אפילו שלישי לא תפתיע, ואז יש אופציה לגמר בלגיה-גרמניה.

אם אנגליה תזכה בבית שלה (קרואטיה היריבה העיקרית לכך, צ'כיה או סקוטלנד פחות), היא תשחק כבר בשמינית נגד המקום השני בבית המוות, פוטנציאלית גרמניה/צרפת/פורטוגל.

למעשה, בהנחה שספרד תסיים מקום ראשון בבית שלה, נראה שיהיה יותר משתלם לאנגליה/קרואטיה לסיים מקום שני ולשחק נגד שוודיה/פולין מאשר לסיים מקום ראשון, לקבל את גרמניה או צרפת בשמינית ואז את ספרד ברבע.

PrivateBaldrick

Active member
איטליה משתפרת, מבחינת סגל צמחו שחקנים יצירתיים וטובים, אימובילה מכונה, אינסינייה תמיד יצירתי ומעניין, בארלה נתן את עונת חייו, קייזה היה היחיד שלא אכזב ביובה בהתקפה בחודשים האחרונים, ז'ורז'יניו הראה בצ'לסי בחודשים האחרונים מה הוא שווה ומנצ'יני מאמן התקפי וטוב, לשם שינוי אצל איטליה, דווקא בהגנה יכולות להיות בעיות.
זאת עדיין לא האימפריה של פעם. אבל אם בטורנירים בשנים האחרונות היתה הרגשה שאיטליה לא קרובה אפילו, הפעם אני לא חושב שהיא נופלת מאף קבוצה באירופה חוץ מצרפת או בלגיה שכמו שכתבתי, לדעתי שווה או אפילו יותר טובה מול השאר (אפילו ספרד, גרמניה, קרואטיה וכו).

אבל פה השאלה היא לא מי הכי טובה, אלא שאלת בעד מי אנחנו, ופה, כאמור Italia!

דיברגנט חדש

Well-known member
איטליה משתפרת, מבחינת סגל צמחו שחקנים יצירתיים וטובים, אימובילה מכונה, אינסינייה תמיד יצירתי ומעניין, בארלה נתן את עונת חייו, קייזה היה היחיד שלא אכזב ביובה בהתקפה בחודשים האחרונים, ז'ורז'יניו הראה בצ'לסי בחודשים האחרונים מה הוא שווה ומנצ'יני מאמן התקפי וטוב, לשם שינוי אצל איטליה, דווקא בהגנה יכולות להיות בעיות.
זאת עדיין לא האימפריה של פעם. אבל אם בטורנירים בשנים האחרונות היתה הרגשה שאיטליה לא קרובה אפילו, הפעם אני לא חושב שהיא נופלת מאף קבוצה באירופה חוץ מצרפת או בלגיה שכמו שכתבתי, לדעתי שווה או אפילו יותר טובה מול השאר (אפילו ספרד, גרמניה, קרואטיה וכו).

אבל פה השאלה היא לא מי הכי טובה, אלא שאלת בעד מי אנחנו, ופה, כאמור Italia!
הכתב בעיתון חושב שיש להם סיכוי לזכות בגביע, אז יש לך למה לצפות :)

dory30

Well-known member

דיברגנט חדש

Well-known member
אורי קופר יודע על מה הוא מדבר. אני מאוד אוהב לקרוא אותו. בעניין ספרד, למה אנריקה זימן רק 24 שחקנים ואף אחד מהם לא מריאל מדריד? יכול להיות שהוא נוקם בהם על הזמן שהוא היה שחקן ועזב בטריקת דלת לברצלונה?
לי נראה שהוא רוצה רייטינג, כי כעת הוא כתב על הולנד, קבוצתי שאהדתי בעבר בתקופה של מרקו ואן באסטן, פרנק רייקארד, רוד חוליט וכמובן האחים קומאן.

דיברגנט חדש

Well-known member
לי נראה שהוא רוצה רייטינג, כי כעת הוא כתב על הולנד, קבוצתי שאהדתי בעבר בתקופה של מרקו ואן באסטן, פרנק רייקארד, רוד חוליט וכמובן האחים קומאן.
בית 3

הולנד

• דנזל דומפריס 85‘
  • ואוט וחהורסט 58‘
  • ג'ורג'יניו ויינאלדום 52‘
2:3
הסתיים

• 79‘ רומן יארמצ'וק
  • 75‘ אנדריי ירמולנקו

אוקראינה

דיברגנט חדש

Well-known member