יורו 2008

sok777

New member
יורו 2008

מדי שנה יש כמה שחקנים שמשפרים להם במנג'ר את הנתונים בצורה משמעותית. חלק זה פשוט שחקנים לא ידועים שנתנו להם נתונים לא לגמרי מדויקיים, וחלק אלו כשרונות ותגליות שמתגלות, בין היתר ובעיקר, בתחרויות ברחבי העולם. אחת מהתחרויות הללו היא יורו 2008 שנערך החודש הזה בשוויץ ואוסטריה ויסתיים לו בעוד 5 ימים בלבד. איזה שחקנים לדעתכם הפתיעו ביורו והוכיחו יכולת מצויינת? איזה שחקנים יחשבו כ"תגליות" היורו? לאילו שחקנים לדעתכם ישפרו את הנתונים בצורה משמעותית בFM 2009?

DrBall20

New member
קודם כל

ארשבין. אני זוכר עוד שקניתי בעונה הראשונה שלי בברסה לפני הפרמוט.. איזה כוכב הוא היה. עלה מהספסל מתי שצריך, עשה את שלו. החליף את דקו או את אחד החלוצים בצורה הכי טובה שאפשר, לא התלונן שלא שיחק (שזה הכי לא מתאים לו במציאות נראה לי), ובסופו שלדבר הפך לאחד האנשים האהובים על המועדון בהיסטוריה.. אז לארשבין יעלו את הנתונים בצורה משמעותית לדעתי.. דבר נוסף, אם חשבו להוריד לדקו את הנתונים, אז אחרי היורו יחשבו שוב.. תגליות זה ארשבין ולוקה מודריץ', שכולם ידעו שהם כשרוניים, אבל לא ידעו עד כמה. אם מעלים את הנתונים משמעותית, אז להם, לאינייסטה ולדוד סילבה המדהימים, ולפודולסקי, שאני לא מבין מי נתן לו את הנתונים במנג'ר.. עשו את בן סהר כבר יותר טוב ממנו (תכלס לא?) אחד הפתיע ופרץ לפי דעתי ביורו הזה..הוא כלול בתגליות, בשיפור נתונים, בהכל לא משנה מה.. אורלנדו אנגלאאר של הולנד..

sok777

New member
אנגלאאר באמת שחקן מצויין!

שחקן לא רע בכלל.. קשר מרכזי שלא מבייש אף אחד. בקשר למודריץ', צריך להעלות לו את הנתונים, זה כן. אבל משמעותית? אני לא בטוח. בכל מקרה עד כמה שידוע לי הוא יהיה בטוטנהאם בעונה הקרובה, אז.. בטוח ישפרו לו את הנתונים. דוד סילבה - לדעתי יש לו נתונים מדהימים ואין צורך לשפר אותם. שחקן מצויין. אינייסטה - גם לבחור הזה יש נתונים מדהימים, אבל משום מה הוא אף פעם לא אחד הטובים במשחק וגם לא בבארסה. שחקן טוב, כן, אבל לא מדהים. אולי צריך לשנות אצלו משהו כי הוא אחד הקשרים הטובים בעולם. "המהנדס" הוא ללא ספק הכינוי הכי טוב שיכלו לתת לו. פודולסקי - באמת הוכיח איזה חלוץ ענק הוא. בניגוד ללוקה טוני שהוכיח שהוא טוב רק עם פליימייקרים מהירים וטובים (כמו ריברי). לארשבין יש אחלה נתונים. אפשר לצ'פר אותו קצת. בהחלט עלית פה על כמה נקודות.. אגב, גם סנה הספרדי מויאריאל שהוא כבר לא צעיר, שווה יותר ממה שנתנו לו. שחקן מעולה. גם ניהאט.

אוקיי...

לפי דעתי ואן בוקרוסט להעלות לו למרות גילו ..בסטיאן שויינסטגר הזה מביירן להעלות.. להעלות גם לקפדבילה המצוין ... כמו שציינתם מודריצ' פודולסקי וכל השאר להעלות גם.. ולחחוץ הטורקי של שוויץ שכחתי תשןם שלו

DrBall20

New member
אולי לא גרוע, אבל בוא נסגור על פשרה שהוא לא

מגן שמאלי שמתאים לרמה של נבחרת כמו ספרד? אין לי ספק שבאוסטריה הוא היה פורח

GIOVANINI

New member
הכי חשוב בנתונים שלא יגזימו עם הישראלים!!!!

נמאס לשחק ולראות אחרי 5 שנים את אורי שטרית בפיורה(פס הוא לא יודע להעביר) ואת טוטו תמוז בצלסי רבאק !!! מקווה שיעשו כמו שכמו שבמציאות ששחקן שבארץ ה"כוכבים" זנדברג וכו' הציונים של ינועו בין 13 ל12 (ואני לא אצטרך לראות את שכטר עם סיומת 18 חחחחחחחח) ואולי השחקנים שבחול עם ציונים 14 גג 15!! רבאק אנחנו דרג 4!!!

DrBall20

New member
כהה

חן עזריאל אצלי בפארמה עם סיומת 17 וקור רוח 17.. לא חסר דוגמאות.. חח

mongol1

New member
הכי חשוב שישפרו, אבל שלא יגזימו.

עם כל הכבוד לדוד סילבה שהוא שחקן גדול, הנתונים שלו ממש ממש ממש מוגזמים. מדובר בשחקן אחד המרשימים במשחק, אם לא המרשים שבהם, ויש הרבה דברים שקצת הגזימו, יש שחקנים שטובים ממנו ולא מוקצנים בצורה כזו כמוהו. רצוי לשפר שחקנים כמו מודריץ', ארשבין, דה רוסי ועוד.

למעלה