יורו 2004 מתקרב

offe

New member
מיה בסגול ../images/Emo24.gif

מיה, כל החפץ להיכנס לביתנו - מוזמן. אגב, הצבע הסגול אהוב עלי ביותר. תהני מאתנו ונהנה מזיו כתיבתך. offe

pazi66

New member
שמחים לקבל אותך../images/Emo24.gif..ה../images/Emo82.gifשלי

גם ה-
שלך

מנורה

New member
ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifהחם והנעים

|עוד צפונית מצטרפת לחבורה כך שאין ספק שמפגש הבא בצפון אמי את חסרה את שומעת
. מה קורה פה מוע אין חברים מדרום הארץ? כולם צעירים שם??

נֵנָה

New member
ברוכה הבאה מאיה בסגול וכל החברים

החדשים שהצטרפו אלינו
שמחה לראותכם אתנו

yaely2

New member
מנהל
מיה בסגול - ברוכה הבאה../images/Emo34.gif../images/Emo23.gif

שלום מיה ברוכה הבאה, שמחה על הצטרפותך כאן בכיף מקבלים כיף ובכיף נותנים כיף. אני בטוחה שתקבלי כיף מאיתנו וגם אנחנו כיף ממך. בואי הרבה אנחנו אוהבים אורחים שאפילו ישנים אצלו לא רק נכנסים

pazi66

New member
ועוד איך,אממי חסרה, לי בכל אופן

חסרה מאד, יש בה שובבות,איכפתיות,פירגון,אהבת הזולת ללא מעצורים... בקיצור
גדול מתגעגעים אליך

emmy5

New member
ערב טוב לכולם ,אני מסמיקה אבל....

מרוצה לפגוש שוב את כולם ..בפורום 60+ תוסס מלא חיים,עם חברים ותיקים וחדשים גם יחד ..חזרתי ..אבל קודם רציתי לקרוא את כל מה שאני פספסתי ..מאיפה להתחיל? קודם כל תודה לאופי ופזי שהרגישו בחיסרוני.. מקסימה אני מאושרת לראות אותך כאן איתנו ..חנה אוריגינל וESK3ra ברוכות הבאות...שמחתי לפגוש פנים חדשים בביתנו .. לננה ,יעלי,חונה, מנורה פזי מישו יזו בימבו סבאאורי אופי,חווה159,ליידי סנו ,דבי... ...מי עוד?חסרה לי אורה 11...דני רדרדאולה ,שאני מחכה שיחזור אלינו ... תודה על כל החומר המעניין שכתבתם...אשתדל לעבור שנית על הכל .. טיול שלי היה מקסים ,קצר אבל מעניין , כמה דברים שאני התלחבתי ,אני אבוא עם כמה מילים מאוחר יותר ..עוד פעם , מזל טוב לבאיה ..מאוד היתי רוצה לראות את באיה ושרהל'ה חוזרות אלינו ....מורגש שהיגיע הסבתא הביתה? מתגעגעת לכל הילדים שלי .. אז ערב טוב לכולם !!!!!

emmy5

New member
zigd דווקא אותך שכחתי ,../images/Emo52.gif

הרי אין לנו הרבה גברים בפורום

אמי ספרי איך היתה החופשה שלך

גם אני התגעגעתי לשירים, לתמונות ולחיוכים המפרגנים שלך

emmy5

New member
תחכו בסבלנות ,אני רק חזרתי ...

אני רק יכולה לספר שהיה מקסים ואני ממליצה על המקום ... מלון בקבוץ כפר גלעדי ...וארבע ימים של טיולים מסביב לאזור

pazi66

New member
אממי,ברוכה השבה הביתה../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

הריקוד הראשון שמור עבורי כרגיל

ora11

New member
אממי יקרה ברוכה השבה../images/Emo24.gif

למרות שאני לא הייתי כאן היצצתי ולא ראיתיך. עכשיו אני רואה שכייפת בקיבוץ בגליל. ברוכה השבה.

למעלה