יורוקווסט 2014 - חלק 4

majmuj

New member
יורוקווסט 2014 - חלק 4

קודם כל שכחתי לציין שבשישי בשני המשחקים האחרונים חיים יצא שני בסטן ג'יימס שמספיק לחצי גמר יחד עם הראשון במשחק הראשון שלו. אבל יצא רביעי בפורטו ריקו כשלא היה כלכך בכושר.
שבת בבוקר 9 וחצי חצי גמר דומיניון לי ולחיים. חיים זכה בדומיניון בפעם היחידה שעברה שהיינו פה ב 2011, אבל הפעם בשלושה שחקנים יצא פעמיים שלישי ועף, ג'ון ידידינו יצא רק שני.
לי היה חצי גמר עם אנדרו שוב, שיחקתי היטב ויצאתי ראשון ושני מה שהספיק לי לנצח כי השני שניצח היה רביעי בראשון. הרגשתי ששיחקתי היטב, ועליתי לגמר. במשחק הראשון היה HOARD והייתי היחיד שהלך על זה מספיק חזק.
אחרי זה התלבטות, חצי הגמר של בורגונדי וקטאן נפלו אחד על השני. אמרתי לחיים עזוב אותך קטאן משחק לחברים. האמת הצטערתי כי תוך כדי חצי הגמר הבנתי כמה אני לא כלכך מבין את המשחק, ישב שם אחד די חזק יחד עם אנדרו ועוד מישהי. יצאתי בקושי אחרון, הייתי צריך לשחק קטאן.
חיים דווקא שיחק טוב בשולחן עם רנדי ויצא שני בקצת.

חיים הלך לשחק חצי גמר טורן וטקסי מייד אחר כך כשלי גמר הדומיניון. חיים יצא שלישי בלבד בשולחן עם אנדרו מיודענו.
בגמר של דומיניון ישבתי עם בחורה שהכרתי קלות, היא יצאה שני בדומיניון באליפות העולם פעם, בן היה שם גם שהוא שחקן מעולה ועוד בחור נחמד.
במשחק הראשון שיחקתי דומה לבחורה בעיקר על כסף, יעילות עם Venture, אני התחלתי והיא היתה שניה, זה היה עניין של מה ייצא בסיבוב האחרון, לי לא בא 8 כסף לה כן, אז היא ניצחה.
במשחק השני היה גם הכיוון כסף, התחלתי עם Chancelor, קלף שמצוין למשחק של כסף. אבל הוא לא בא לי מספיק בהתחלת כל חפיסה, גם פה בסוף זה היה המזל למי יבוא ה6 נקודות האחרון לי או לה. היא היתה לפני הפעם ולשנינו בא. בשני הסיבובים יצאו ראשון עד רביעי אותם שחקנים. אם הייתי מנצח את השני אז שובר שיויון של הפרשים היה קובע. סך הכל סיימתי שני וקיבלתי מגן בטקס שהתקיים יותר מאוחר.

סטיבן ידידינו בינתיים עלה לגמר של סטלרס וניצח שזה מצוין לקבוצה כשיש לנו ראשון לסטיבן ושני לי בינתיים. סטיבן גם נראה טוב בזיגלמן בשלב זה.
חיים ואני באותו זמן הלכנו לשחק 7 פלאי עולם, שיחקתי היטב בעיקר על צבא וניצחתי במשחק של חמישה, גם חיים ניצח. זה יספיק לחצי הגמר.

מייד אחר כך חצי גמר סנט פטרסבורג. שוב קיבלתי את הילד ששיחקתי איתו במוקדמות, כריס שחקן טוב גם היה שם ומריסה ששיחקתי איתה כמה פעמים כבר. פתחתי חזק בנקודות, אבל הילד היה כמוני רק יותר טוב, בתור האחרון היה ברור שהוא עובר אותי, אבל בסוף כריס ניצח עם 8 אצילים בנקודה אחת. אני סיימתי שלישי. חיים שיחק בחצי הגמר עם סטיבן מהקבוצה שלנו ששוב ניצח אותו ועלה לגמר, חיים יצא אחרון כשהאובזרבטורי כל הזמן הביא לו קלפים לא טובים.

לאחר מכאן התחילה תחרות קרקסון ראש בראש נוקאאוט שלא שייכת לזיגלמן ואין עליה מגנים. היה לי ולחיים קצת זמן, אני ניצחתי סיבוב ראשון עם הרבה מזל וחיים הפסיד.
ויתרתי על ההמשך והלכתי לשחק עוד סיבוב של 7 פלאי עולם בעצת חיים שאמר, שאם אנצח יהיה מנצח פחות שזה שחקן פחות לחצי הגמר ואולי זה יעשה הבדל. אמרתי שיהיה אבל הלכתי בעיקר לשחק בשביל הכיף. שוב ניצחתי הפעם בשולחן של ששה ושוב בעיקר צבא.
חיים בינתיים הלך לגמר של רא, היה לחיים משחק מוזר כשבסוף השחקן שהיה מולו על המקום הראשון נשאר לבד (שמו יוג'ין) וחיים היה חייב שייצא לו רצף ראים (בערך 5%) אבל זה מה שקרה וחיים ניצח. יוג'ין הראה אדביות וספורטוביות כשמייד לחץ את היד וחיבק את חיים. אז יש לנו בקבוצה ראשון ראשון ושני, האם זה יספיק? הקבוצה שמולינו שלקחה כבר 5 שנים רצוף, כבר השיגה נצחון בווילד קארד שמביא ניקוד יותר גבוה. אז השאלה עם אנדי ואנדרו יביאו ראשון ושני גם הם.
ב10 בלילה הלכתי לשחק חצי גמר של תקופת האבן וחיים הלך לשחק מקצה שני של פורטו ריקו, הוא יצא שלישי 47/43/41 אבל הרגיש ששיחק יותר טוב הפעם, טוב פורטו ריקו הלך לו אחרי שלישי ורביעי. או כך חשבנו כולם.
בחצי הגמר של תקופת האבן ישבתי עם כריס שחקן מצוין במשחק הזה ושוב עם מרסי. שיחקתי לא כלכך טוב עשיתי מספר שגיאות. אבל בסוף קיבלתי את הבקתה של 1-7 וניצלתי אותה עד תום והגעתי לשיוויון. שובר ראשון זה אוכל לשנינו יש 3. שובר שיוויון הבא כמה חיטה+אנשים+פטישים. עברתי אותו בשתיים ועליתי והוא התבאס מאד. האמת לא הגיע לי לנצח לא הייתי במיטבי.
עכשיו הייתי בבעיה הגמר של תקופת האבן נופל על החצי של 7 פלא עולם והגמר של פורטו ריקו אם אעלה אליו. לשני שחקנים לא היתה בעיה להזיז את השעה ביום ראשון, אבל לאחד היתה בעיה מה שדי דפק אותי. בינתיים רנדי שעלה גם לגמר של רא והפסיד ועלה וגם לגמרים של זולקין/אגיזה/לורד ווטרדיפ/טורן וטקסי שינה את כל הלוזים של הגמרים כך שיוכל לשחק את כולם. הבעיה בשחקן הרביעי שהוא התעקש לשחק חצי גמר פורטו ריקו, למרות כשהגמר מתנגש עם הגמר של תקופת האבן. טוב זאת בעיה למחר בבוקר, נראה מה יהיה ביום האחרון יום ראשון שיסתיים ב4 כשאנחנו צריכים לרוץ לתפוס טיסה.
בינתיים בזיגלמן צמוד מאד וזה נראה מרוץ של חמישה, סטיבן חיים ואני יחד עם רנדי ואנדרו. להתראות בחלק 5 האחרון.

למעלה