יורד פה שלג!!!!

nutmeg

New member
ואנחנו יוצאים עוד מעט -

ממש ממש לא בא לי להזיז את עצמי מהמזגן. קור כלבים!!

taz512

New member
מזגן??????????

מה זה? קפא לי התחת!!!! שיתחממו המים בדוד כבר, קפוא לי. אני יושב פה ורועד מקור. טאז, השד והקור

freedom rider

New member
יורד פה שלג!!!!

כן, כן, פה בהרצליה! אמנם שלג דק דק - פתיתים זעירים - ובכל זאת, זה שלג!

אקווה

New member
טאזוש....../images/Emo8.gif

מזגן יודע גם לחמם, אתה יודע... איכשהו נראה לי שנוט התכוונה לאחד כזה שמחמם.. אלא אם כן יש משהו שאני לא יודעת ומשום מה אנשים מעדיפים למכור את עצמם לאסקימוסים...

taz512

New member
הסבר

טאז = שד נטול מזגן או כל מקור חימום אחר... ואז כשנוטמג אמרה שהיא ליד המזגן, בתור אלצה אמרתי, "מזגן?????? מה זה מזגן????" עכשיו הבנת????? טאז, השד המסביר

shellyland

New member
מגיע לך

ולחשוב שבמקום זה היית יכול לשבת בבית חמים ונעים, לאכול פז'ואדה, לשתות קאיפיריניה, לשמוע מוזיקה טובה ולהנות מחברה איכותית... שאגיד אמרתי לך?

taz512

New member
אני מגיע שבוע הבא, לא בטוח איזה יום

אבל עם פה אני קפוא, אז אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לי בירושליים. טאז, השד והקור

אקווה

New member
איזה פינוק

מציעים לך בירושלים... אפשר להצטרף?
אקווה, המים וההידחפות

shellyland

New member
תמיד ../images/Emo13.gif

השלי-קאסל פתוח למבקרים בכל ימות השנה (ולחלק גם בלילות).

taz512

New member
ובאיזה קטגוריה אני?

ביום או בלילה? טאז, השד והשאלות

shellyland

New member
אתה

צריך לנסות לבוא ביום או בלילה, ואז תדע. זה נחשב שידול קטינים (שאלה שלי בחרדה)? שלילנד, האישה והסטיות

אקווה

New member
אהההה.... לרגע נבהלתי.. ../images/Emo8.gif

אבל עכשיו, לאחר ההסבר, נרגעתי. אני ממנה אותך בזאת לתפקיד המסביר הלאומי... אבל שדים, הם לא חמים מבפנים?

taz512

New member
בפנים כן

הבעיה זה הבחוץ, גילחו לי את הפרווה... טאז, השד והפרווה

taz512

New member
מקלחת, פיתרון בעיות העולם

מישהו מסוגל לחשוב על משהו רע בזמן מקלחת רותחת? לא, בגלל זה אני אומר, מעכשיו ישיבות ממשלה, קבינט, הסכמי שלום וכו' וכו'. רק במקלחת חמה. עכשיו יש לי רק בעיה אחת עם המקלחת, יותר נכון שתי בעיות. אחת בהתחלה, מה לכל הרוחות עושים בזמן כיוון המים לטמפ' הנכונה? אני עומד ערום ליד הזרם מים כולי רועד, ואני מתכוון רוע... ווברציות מטורפות. מחכה שהמים יאפשרו כניסה. ועכשיו הבעיה השניה והיותר חמורה. סוף המקלחת, אחרי זמן ממושך מתחת למים הרותחים (רותחים?! אפשר לעשות תה!) המים מתחילים להיגמר, אתה מבחין בעניין ברגע שהיד שלך ניגשת לברז המים החמים ופותחת אותו עוד טיפה ועוד טיפה ועוד טיפה, ואחרי שפתחת אטת כל המים החמים מתחילה הסגירה של הקרים. ואז הדבר הבלתי נמנע, היציאה לקור, איך מתמודדים אם זה? אני כל פעם יוצא מהמקלחת ברעידות מטורפות. בקיצור מכל ההודעה הזאת יוצא דבר אחד. זה שקר לי!!!!!!!! טאז, השד והקור

taz512

New member
אבל...

אזאיך לכל הרוחות אני אמור לכוון את המים? כטי המים משפריצים לכל הכיוונים, ואז הבגדים נרטבים. טאז, השד הקפוא

אקווה

New member
מחזקת את טמבורין...

מכוונים את המים מחוץ למקלחת, עוד עם הבגדים, תולים את הטוש בזווית שבה המים לא משפריצים אלא זורמים לתוך האמבטיה, מורידים בגדים, והופ! למקלחת.. וטאז - אין לך תנור באמבטיה? אני מפעילה את התנור, שמה את המגבת כמה שיותר קרוב וזה עושה את היציאה מהמקלחת הרבה יותר קלה... נכון שיש כמה שניות של קור, אבל לא יותר מזה.. המגבת המפנקת מחממת שוב...

idanyd

New member
גם במצפה רמון!!!

לפחות, זה מה שאחותי אומרת. (למה יש לי הרגשה שאנשי עיה"ק לא ממש מבינים על מה ההתלהבות?)

אקווה

New member
נראה לי

שאתה מבין היחידים הבודדים במיוחד שמבינים את ראשי התיבות עיה"ק... כל מי ששאלתי (בעיקר כאלה שאינם מעיה"ק) ממש לא הבינו על מה אני מדברת וחשבו שמדובר בראשי תיבות מתחום הדת... אז קבל ח"ח קודם כל.. וגם פה ירד שלג, אבל שלג דק מאוד (כל העולם כולו שלג דק מאוד?) שנגמר עוד לפני שהתחיל.. ואני כבר בניתי על ללכת הביתה מוקדם... נו, שוין. נשרוד גם את זה..

למעלה