יורד לי דם מהאף
ב בוש האחד New member 22/11/12 #3 אסור אמרו לקרר בקרח טמפון מכניסים למקום אחר,לא לאף.שילת מאמי אני נוסע לבית אבות,אני מתגעגע לאבא,לא ביקרתי כל המלחמה. שיהיה לכולן אחלה יום. שילת אני אוכל צ'ורבה היום כחגיגה לסיום המלחמה,תשמרי על וויזי שלא יתנכלו לה חבריך השמאלנים וקטור ודוד שובו.
אסור אמרו לקרר בקרח טמפון מכניסים למקום אחר,לא לאף.שילת מאמי אני נוסע לבית אבות,אני מתגעגע לאבא,לא ביקרתי כל המלחמה. שיהיה לכולן אחלה יום. שילת אני אוכל צ'ורבה היום כחגיגה לסיום המלחמה,תשמרי על וויזי שלא יתנכלו לה חבריך השמאלנים וקטור ודוד שובו.
ש שילת של New member 22/11/12 #6 אסור להרים את הראש אחורה זו תפישה שנהגה בעבר והיא אינה נכונה מבחינה רפואית כמו שאמרתי שוטפים את הדם ממוללים טמפון קטן מצמר גפן ומכניסים.
אסור להרים את הראש אחורה זו תפישה שנהגה בעבר והיא אינה נכונה מבחינה רפואית כמו שאמרתי שוטפים את הדם ממוללים טמפון קטן מצמר גפן ומכניסים.
ב בוש האחד New member 22/11/12 #13 תודה,אבא מאד פופולרי שם כי יש הרבה נשים,גברים מתים צעירים בגלל החמאס והנשים שלהן.
ה הברווז המכוער New member 22/11/12 #8 גם לי מדמם האף כשאני דוחף אותו איפה שלא צריך .... ... (סתם בצחוק)... ... ושיהיה לנו יום נפלא ...
א אלי. New member 22/11/12 #10 גם לביבי יורד דם מהאף. האף שלו נמתח והתארך באופן חריג בזמן הנאום אמש, והרקמה הרכה שבפנים כבר לא יכלה להחזיק מעמד, ונקרעה ...
גם לביבי יורד דם מהאף. האף שלו נמתח והתארך באופן חריג בזמן הנאום אמש, והרקמה הרכה שבפנים כבר לא יכלה להחזיק מעמד, ונקרעה ...
ה הברווז המכוער New member 22/11/12 #16 |לא יודע איך התפספס לי... אבל הנה עוד ניסיון לתיקון הביזיון... .. ...