יורד אצלנו שלג!!!!!

יורד אצלנו שלג!!!!!

טוב, זו הפעם הראשונה שלי בפורום (אז ברוכים הבאים לי...) והאמת היא שנכנסתי בעיקר כדי לשתף אתכם בעניין המרגש: יורד אצלנו ש-ל-ג!!!! אחרי שנתיים בערך שלא היה!!! אז זהו, התרגשתי. שיהיה בהצלחה לכלונו! מעו"ז רעננה כבוד!!!

MS6

New member
שם הקור מוגדר מחדש...

אחד המקומות הקרים בישראל..

MS6

New member
כן אה..

אבל דבר אחד בטוח..הר ברכה זה אחד המקומות היפים בישראל (חוץ מהעובדה שהישוב נמצא מעל שכם ולראות כל בוקר את מחנה הפליטים בלאטה אני בטוח שזה לא מראה מלבב), המקום גבוה מאוד, ויש את המבנה של השומרונים באיזור, ובכלל אפשר לראות את הרי שומרון משם. אחלה של מקום.

פששש...

סחתן על הבקיאות!! ומאיפה זה בא? דרך אגב, אנחנו לא רואים מפה את בלאטה.. רואים את זה מהשומרונים. וגם את קבר יוסף!

MS6

New member
יצא לי להיות כמה פעמים באיזור..

גם באיתמר יצא לי להיות (שזה לא רחוק מהבית שלך) וחוץ מזה חבר מאוד טוב שלי, שהיה מפקד מעו"ז בית שמש לפני 3 שנים, לומד בהסדר אצל הרב מלמד.

וואי... גדול! מי זה?

לא שאני מכירה את הבחורים בישיבה פה, אבל תמיד אפשר לברר... אני מתה על חוק דתיים שלובים!! (אתה דתי בכלל? חחחח...)

יורד בהר ברכה... קפצו לבקר../images/Emo8.gif

יורד אצלנו בישוב, לא ברעננה... אבל זה ממש באסה, כי הוא לא נתפס!!! הוא יורד ומפסיק, ושוב יורד ושוב מפסיק...
והכי כיף שהוא נתפס, כי אז אין לימודים וכולם עושים מלחמות שלג, ומחליקים על המדרגות שלפני הבית עם פוליגל או גיגית... וואי... איך בא לי...

הדוברת היא מפקדת מעו"ז בית"ר רעננה

שמוכיחה את העובדה שכדי להיות מפקד לא צריך להיות בוגר במיוחד.

חזי... אל תעצבן אותי!

טוב מיסטר אדון! זה שאתה לא יודע להנות, זה לא אומר שאתה בוגר!!! וזה לא חוסר בגרות, זו שמחת חיים!! (השאלה היא איך אתה מסתכל על זה...) וחוצמיזה- תודה שאתה מת מקנאה!! היית מת להיות עכשיו בשלג ולהשתולל בדיוק כמוני! ואני עוד כתבתי שאתה המנהל האהוב בפורום... נו באמת...

רעות-חוסר בגרות זה לא דבר רע

אני הרי זה שחצה את קו ה-50 בובות שהוציא ממכונות (וחלק נכבד מהקולקציה ניתן לראות אצל חברתך פנינה במשרד שלה, וגם אצל החניכה הכי טובה שלך- הגב' הרשקוביץ). אני בעדך ילדה.

פנינית...

איזו סופת שלגים... זה מטורף!!! איזה באסה שאת לא פה... אבל לא לקנא! אני אשמור לך קצת במקפיא, טוב?

למעלה