יורדים על קארי.!

Seto¥Girl®

New member
את לא קצת אוהבת את קארי

ממש מאוד?! ואיפה המשך לפיק שלך? אני במתח! ואת בבקשה יכולה לעשות אפיקצ'ו/אנג'וומן+מיוטיסמון? בבקשה בבקשה בבקשה? ;.; אפילו רק עכשיו...

Apikachu L

New member
אמ......../images/Emo58.gif

קארי היא אחת הדמויות האהובות עלי ואם את רוצה לדעת...אז יהיה וחצי....(את תסמיקי..אבל צריך להכין את הזירה,לא?)

Seto¥Girl®

New member
לא בטוחה.... תביאי לי ;.;

אני זקוקה נואשות לסיפורי אהבה, ועכשיו!

moon flower

New member
נכון! אהבה!

לאחר שלקחתי לעצמי הפסקה מקנטה ומרינה (כפי שכתוב בחתימתי אני קריסטל-שיפרית) אני זקוקה לאהבה רגילה... קדיממממה! *סוגרת את יאנה עם לב-טופ והמון ציורי טיקארי- להשראה*

OFIRB9

New member
לא עולות לי תמונות!

ואאה! טוב יפה צ'ו, נמאס לי כבר מטאי... החשבת את העובדה שבגלל שהיא כל כך מתוקה היא הפכה לממסחרת קרמבו ומנהלת גמילה ממסטיקים? אה כן, והיא אלרגית לפרוות רגלים, בגלל זה גאטומון לובשת כפפות (בגלל זה גם קארי לא באה למחנה, בגלל החתול המסריח שלהם מיקו)

Dark SpaWn

New member
דיי לרדת על קארי !

זה שהיא בעלת מוח בגודל של בוטן היא חכמה כמו סלע ואוכלת כל כך הרבה סוכר שכשה היא עולה על מיתקן בלנוה-פארק ויש לה סחרחורת היא מקיאה צמר גפן מתוק זו לא סיבה ליצחוק עליה ! זה שבמקום כדורית דם לבנות יש לה כדוריות שוקולד לבן בדם או זה שסוג הדם שלה הוא קרמל או זה שכל פעם שהיא שומעת שהולכים לסבתא היא שמחה כי היא חושב שתקבל שערות סבתא זו לא סיבה ליצחוק עליה ! רגע... זו כן !

למעלה