יורדים על קארי.!

Apikachu L

New member
יורדים על קארי.!

1.למיוטיסמון יש חורים בשיניים ביגללה כי היא מתוקה מוות. 2.הוא גם יודע שלפה שלה יש טעם של מקסיפן(הולכת להקיא)כי הוא היתנשק איתה... 3.היא נעשתה חברה של ג'י פי כי יש לו חולשה למתוק 4. אחרי שמיוטיסמון התנשק אתה הוא הקיא שבועיים רצוף.. 5. קארי לעומת זאת הייתה ילדה רעה למשך דקה וחצי... 6. ג'י פי זרק אותה כי היא הייתה מתוקה מידי..הוא חזר לזואי ולשוקולד. 7. דייויס באמת אהב אותה-עד שיום אחד הוא נגס תפוח במקום שהיא נגסה בו 8. התוצאות היו מצערות מאוד. 9.היא אוהבת את גאטומון 10. היא אוהבת את פאטאמון 11. היא אוהבת את ההורים שלה 12. היא אוהבת יצורים חיים בכלליות,מתי שבא לה. 13.הבעיה היא שתמיד בא לה.. תמשיכו...

Apikachu L

New member
ממשיכים לרדת על קארי....

14.היא אוהבת ליזרוק פרחים.. 15.בעיקר עציצים...מהסוג הכבד וה כואב-אם-זה-יפול-עליך 16.היא מעריצה של מיליידי דוימון 17.גם של ארוקנימון 18.וגם של דרקוויצ'מון 19. בעיקרון היא מעריצה של מירשעים 20. והיא מתה על סוזי כי היא מיתעלת בהנרי 21.קארי חולמת להיתעלל בטאי 22. והיא יכולה להפוך לדיג'ימון והמיתפה שלה זו נשימת מקסיפן ואנטיביוטיקה(כולם:יאנה הבנו את הקטע של המקסיפן...) 23.ויש כזה ריח של מקסיפן באוויר וכולם מקיאים ייאלה להמשיך...

Apikachu L

New member
עדיין מיתעללים בקארי...............

24.קארי מכריחה את טאי לאהוב את גאטומון 25.וגם את פאטאמון 26.וגם את ההורים שלהם 27.ומתי שלקארי בא היא מכריחה אותו לאהוב יצורים חיים ביכלל 28.טאי שונא אותה על זה 29.טאי רוצה להיתגרש ממנה על זה 30.אבל היא הסבירה לו בשימחה רבה שהוא לא יוכל כי הם לא בעל ואישה אלא אח ואחות. 31.טאי היתחתן איתה 32.אבל עשו להם צרות ברבנות 33.אז הם היתגרשו 34.טאי שמח מאוד מאוד והתחל לירקוד 35.ואז היתבבר לו שהיא עדיין אחותו 36.לכן הוא שידך אליה את דייויס,אחר כך קן, אחר כך חצי מהאוכלוסיה האנושית לא כולל אותו(וכאן אני מיתכוונת לגברים)ואת רוב העולם הדיגיטלי... 37.זה עבד...ל4 וחצי שניות בדיוק... תמשיכו להיתעלל בקארי...אני לא יכולה לבד...

meytar

New member
../images/Emo26.gifאני ממשיכה!

38. פעם לקארי היה עור חום. 39. והיא החליטה לעשות ניתוחים. 40. בהשראת מייקל ג'קסון. 41. את הבגדים בעונה השניה סאנדרה בחרה לה. 42. אחרי שהיא הישתתפה בתוכנית מהפך. 43. עד היום היא מקללת על זה את אורנה דץ. 44. פעם היא הייתה ידידה טובה מאוד (מאוד, מאוד) של מושה דץ. 45. היא זרקה אותו אחרי שהיא שמעה על הקלטת שלו לגיל הרך-דץ ודצה. 46. ואז היא ניהיתה ידידה של אורנה. 47. וגם ממנה היא התרחקה בגלל סעיפים 42-43. 48. עכשיו היא מתחילה בקשר עם הקליינשטיינים (רמי וריטה), נראה כמה זמן הוא ימשך.

Digi Lista

New member
ואחרי שהמשחק על קארי יגמר...

אני אוכל להעיר כמה דברים?כתבנו אותם כבר פעם אבל אני לא חושבת שכולם היו ולכן לא כולם יודעים... החוכמה היא לא בהכרח לעשות הרבה סעיפים(אם כי זה בהחלט מוסיף)אלא לכתוב את הסעיפים בצורה נורמלית-למשל: 1.היא ופאטאמון חבשו כובע קש במקום לכתוב סעיף נוסף כמו: 2.הכובע קש היה בצבע כחול אפשר פשוט לאחד את זה לסעיף אחד,הרעיון הוא להתמקד בדמות ובדברים שלא ידענו עליה ופחות בכמות הסעיפים(שוב,לשבור שיאים זה דווקא טוב ומי כמוני עודדה לפוצץ בסעיפים)... כלומר המשפט יכול להיות: היא ופאטאמון חבשו כובע קש בצבע כחול בכול אופן את שאר הדברים אני אסביר בהרחבה כשיגמר המשחק... כול הכבוד יאנה על היוזמות
וכול הכבוד למי שמשתתף(למעשה משתתפת כי לא ראיתי שהבנים השתתפו בינתיים...)

meytar

New member
אבל גם אני זוכרת שזה מה שאת אמרת

לנו. שככה נגיע ליותר סעיפים, וזה חלק מהמטרה. את אמרת לנו לכתוב בצורה כזאת, לפני זה אני זוכרת שלא היינו (היינו זה בעיקר אחרים- לא אני) כותבים כמו שאמרת עכשיו...

Digi Lista

New member
כנראה לא הסברתי את עצמי נכון.

שיהיו כמה שיותר סעיפים-זה כן,בהחלט כן. אבל שלא יהיו סתם סעיפים,המטרה היא למצוא כמה שיותר סעיפים למשל כמו בדמויות הראשונות כשרק התחלנו את המשחק,כלומר לא סתם לכתוב סעיפים רק כדי שיהיו סעיפים-הרעיון הוא שיהיו סעיפי איכות ואם הכמות תהיה גדולה יותר-מעולה,ברגע שיש יותר מידיי סעיפים רק כדי שתהיה כמות סעיפים זה נראה קצת כמו קשקוש ומטרת המשחק אובדת. לצורך הדוגמא נניח שהמשחק הזה היה הולך דווקא בשיטת החיוב,כלומר דברים שבאמת ידוע לנו על הדמות(אגב הרעיון הזה לא רע),זה היה נראה בערך ככה: (הדמות לצורך העניין היא טאי נניח) 1.יש לו משקפת צלילה על הראש 2.אגומון הדיג'ימון שלו הוא בצבע צהוב-כתום ולא בצורה כזאת: 1.יש לו משקפת על הראש 2.המשקפת היא משקפת צלילה 3.הדיג'ימון שלו זה אגומון 4.אגומון צהוב-כתום מבינים מה אני מנסה להסביר(ולא מצליחה,אני גרועה בהסברים)?סעיפים 1ו2(כמו גם 3 ו4)בדוגמא השנייה(והשגויה,לא שגויה ממש אבל לפי הרעיון המקורי של המשחק...)יכלו להיות מאוחדים לסעיף 1,תסכימו איתי שסעיפים 2 ו4 בהחלט יכולים להתאחד עם 1 ו3(בהתאמה...),ככול שימצאו יותר סעיפים איכותיים יהיה יותר מאתגר,כשסתם כותבים סעיף בשביל להגדיל את מספר הסעיפים אין כול כך אתגר...

אני מבינה אבל היה נדמה לי שאת הסברת

בעבר משהו אחר ואז שינית את דעתך.כנראה שלא אז אני מצטערת.

אני ממשיכה ^^

אגב, על קארי מעונה 2, כי אני לא אהבתי אותה ממש אז... (כאילו, מילא שיהיה לה הקטע של החוש השישי... אבל המתיקות x_x) 49. הדיאטה העיקרית שלה זה גלידות וחסה 50. אבל הבמאים של הסדרה רצו שהיא תהיה שטוחה _יותר_ אז הם אמרו לה להפסיק עם הגלידות 51. היא הפסיקה עם הגלידות והתחילה לאכול סוכריות על מקל כתחליף 52. עודפי הסוכר השפיעו עליה והיא הפכה להיות היפר אקטיבית באופן מסוכן 53. היא כיום על רטלין 54. בביקור בארץ היא ניסתה לטעום פלאפל עם חריף 55. היא כמעט מתה מהחריפות ומערכת העיכול שהתרגלה רק למתיקות וחסה קרסה 56. אישפזו אותה ברמב"ם, והיו צריכים לנתח אותה 57. הניתוח הסתבך בגלל שהיו צריכים להגיע אל מתחת השינויים של הניתוח עור. 58. בסוף הרופאים אמרו שהניתוח הצליח 59. אח"כ התגלה שהם בכלל חשבו שהיא תורמת כלייה, אז היו צריכים לנתח אותה מההתחלה, ולהחזיר את הצבע עור של לבהיר 60. בסוף הרופאים הצליחו לעשות את העבודה הנכונה 61. אבל החשבון היה 156000 ש"ח 62. קארי התעסקה בדוגמנות ובמכירת בשמים של פנינה רוזנבלום כדי להשיג את הכסף 63. מגזין כחול צילם תמונות שלה בחשאיות בחדר ההלבשה, ופרסם אותן. 64. אז היא ברחה חזרה ליפן 65. אם תראו מישהי עם בגדים ורודים ושקית נייר על הראש סביר להניח שזו היקארי. האמת, אני לא שונאת דמויות, סתם כיף להתעלל בהן ^^

Apikachu L

New member
ושוב אני יורדת על הדמות החביבה עלי

67.קארי (בזמן העונה הראשונה) שקלה להגיע לתחרות מכוערת השנה 68.אבל היא הגיעה בטעות ל'מכורת השנה' - כששאלו אותה למה, היא ענתה שהיא מכורה לתחתונים של טי קיי שהיא אוספת בכמיות מיסחריות. 69.טי קיי שהיה השופט בתחרות צרח שעכשיו הוא יודע איפה כל אוסף התחתונים שלו עים הלבבות והמשולשים והיתעלף 70. במקומו שמו את ג'נאי, רק שאז בידיוק התחילה במקביל תחרות מכוערת השנה ושמו את קארי לישפוט. קאיר לא הבינה למה. 71.הסבירו לה שהמנצחתבתחרות מכרת השנה שופטת, אבל לא רצו לתת לה פרס כי היא לא מכורה לשום סם לא חוקי,וכל התחתונים של טי קיי כבר אצלה.. 72.היא כל כך בכתה שהורידו מטי קיי את הזוג שהיה עליו(שהיה אגב האחרון שבהם ונתנו לה..)אבל היא לא הייתה ממש מרוצה אז לקחו גם את התחתונים של ג'נאי 73.ביגלל גנבת התחתונים הוא נפל לזירה וליפני שהספיקו להוריד אותו קארי הכריזה שהוא הזוכה(מה אני אעשה שהוא ניראה כמו חייזר). אבל אז הביאו לה את התחתונים שלו והיא היתעלפה...ואז הפכה לדיג'ימון והפחידה את כולם עם הנשימת מקסיפן שלה. 74.לידיעתכם הביניין היטמוטט. 75.היא טוענת שזו לא הייתה אשמתה.

Apikachu L

New member
.....

76.האוכל החביב עליה הוא פרוות חתול 77.הפרווה החביבה עליה היא פרווה מהכפות הקידמיות-זו הסיבה שלגאטומון יש כפפות,שקארי לא תדע שיש לה שם פרווה... 78.היא אוהבת גם פרוות כפות של שועלות-הסיבה לכפפות של ריינאמון...בעצם כל מי שיש לו כפפות בסידרה(איפמון,סורה,אופנימון ואחרים) זה ביגללה! 79.היא אוהבת הכין ביחד עם פטאמון כובעי קש סגולים עם נקודות ירוקות,נייר טואלט בציבעי הקשת ומקסיפן תוצרת בית שהוא אפילו פחות טעים מהאמיתי.את כל זה היא מוכרת ב5 אגורו לפריט.

Apikachu L

New member
המשכי........

80.למיוטיסמון יש כפפות מסיבה שונה. 81.יש לו כפפות כדי שהיא לא תימצוץ לו דם מהוורידים... 82.מכאן נובע(שיעורי הגאומטריה והשפעתם...)שהיא הפכה להיות ערפדה אחרי שמיוטיסמון נישק אותה! 83.אבל היא לא יודעת את זה ולכן היא נושכת רק את מיוטיסמון.

OFIRB9

New member
הלו! בלי להעליב!!!

גם אני על ריטאלין!!! אני אמרתי את זה? *חוטפת פחית בראש*

סליחה ../images/Emo140.gif

היפר אקטיביות זה אחלה דבר, אנשים מגניבים שאני מכירה הם היפר אקטיביים על רטאלין
מצד שני אחות של חברה שלי על רטאלין, והיא מעצבנת למוות, אז השוויתי אותה לקארי ^^'

שוב מתעללים בקארי...

49.הילדה פעם הייתה בבית משוגעים בגלל שהיא התעללה בגאטומון. 50.וגם בפאטמון 51.וגם בטאי ובאגומון,ובטיקיי,ובקן וביולי... 52.היא שונאת את אנג'וומון שנאת מוות ! 53.היא מאוהבת בפסיכיאטרים 54.היא אוהבת רק חריף (בשביל להוציא את המתוק ממנה) 55.היא סמרטוט-רצפה 56.היא רואה הופ 57.היא מאוהבת בטימוטי (או איך שלא קוראים לו...) מ'טימוטי הולך לבית ספר' 58.היא חולמת להתחתן איתו 59.תשכחו מה שאמרתי !!!!!! היא מאוהבת בשטיחים פרסיים 60.היא אנורקסית 61.היא חייזר 62.היא נולדה עם שער ירוק 63.וחמצנה לבלונד 64.ואחרי זה לג'ינג'י 65.ובסוף היא החליטה ללכת לחום ולא לצבוע 66.היא בת דודה של קאזמון ואגונימון 67.היא שונאת את טי.קיי יותר מטאי, היא שונאת אותו הכי בעולם ! 68.היא רוצה שאני אגיע לתשעים,אבל אני רעה ואני לא אעשה את זה, אני אגיע רק עד 89 (אפילו לא מוהאהאהאה) 69.היא בלילות רוצחת שכירה 70. יש לה אוסף כלי הנשק הגדול בעולם 71.היא מתעבת עד מוות את דייוויס ומתה שיישכרו אותה לרצוח אותו 72.היא גם רוצה לרצוח את מימי כי היא סנובית ולא מתוקה כמוה 73.היא בכלל לא אחות של טאי, היא ניסוי צמחים שנכשל בגלל שהמדען שם יותר מידי חומצה שמישהו ימשיך !

Apikachu L

New member
הגיע הזמ......ן

74.היא בת 5 מאות שנה , 4 חודשים,2 שבועות,תישעה ימים וחצי שניה וגם מסתיק לעוס ושני אגורות מתקופת המנדט(?) 75.היא אוהבת ללכת למועדוני חשפנות שנימצאים בעולם הדיגיטלי(יש כאלו?) 76.אבל מי שהראו שם לא סיפק אותה...למרות שהיא היתלהבה מאנג'מון זה ניראה לה לא מספיק... 77.לכן היא קנתה את המועדון בארבעה מסתיקים רובים ואחד יבש... 78.ואז היא לחצה על מיוטיסמון להיצטרף למופעים אבל הוא לא הסכים 79.היא ביצעה שיניו דיגיטלי ועשתה נשימת מקסיפן ואנטיביוטיקה. 80.מיוטיסמון נישבר מיד והלך לחשפן במועדון 81.קארי הייתה ממש מרוצה והמועדון צבר פופולריות....(כן,אני רומזת למשהו...) 82.עד שהגיע צ'רובימון וסגר אותו...יותר נכון הוא רצה להיכנס אבל היה גדול מידי... 83.קארי הייתה בדיכאון שבועיים ויצאה למסעות צייד ושתתה דם אנושי\כי היא ערפדה... 84.היא נהנתה מזה מאוד אבל אז היא יצאה מהדיכאון והפסיקה לישתות היא חזרה להיות מתוקה עד גועל...

Apikachu L

New member
המשך...לדעתי זה הסוף...

85. קארי מאוהבת בדי ריפר ולא ברור למה... 86.האמת זו הסיבה שהיא הלכה מכות עם ג'רי...וניסתה להיתלחף איתה... 87.היא שיחקה את איפמון בעונה השלישית ולכן גילינו שהקול האמיתי שלה הוא שטיחי... 88.היא גם שיחקה את טומי-היא פשוט היסטפרה ועשתה שיניו קול 89.התחביב שלה הוא לקפץ בשדות בין הפרחים(אבל אנחנו יודעים את זה)מנ שלא יודעים זה שהיא עושה את זה כדי לשמח אנשים. עף על פי שהתוצאה היא הפוכה...זה גורם לדיכאון. 90.טוענים שהדם שלה הוא מסוג מיץ פטל ובימקום כדוריות דם לבנות יש שם שוקולד לבן ובימקום מוח יש לה בוטנים מסוכרים(את זה ספון המציא) 91.המקש האהוב עליה הוא ENTER והיא לוחצת עליו בכל היזדמנות כי היא חושבת שהד ריפר גר שם...אבל היא טועה כי אם היא הייתה קוראת את המאמר על הדי ריפר היא הייתה מגלה שהוא שואב אבק אצל מיוטיסמון. 92.היא אנאלפבטית(לא יודעת קרוא וכתוב)אבל היא כתבה מיכתב תלונה שטוען שהיא לא.. 93.את כל המילים היא מבטאת במילעיל וזה מרגיז את כולם... 94.פעם היא פגשה את פנינה דבורין אבל יש לה סיוטים מאז שהיא גילתה שהיא החוליה החלשה... 95.היא גם פגשה את אילנה דיין שאמרה לה שזאת עובדה והסיוטים הפכו ליותר מפחידים... 96.הי הישתתפה במי רוצה להיות מיליונר וצברה 999,999 שח אבל לא רצו לתת שלה את השקל האחרון כי גילו שהיא שיחדה את המגיש בשוקולד...למרות שהוא לא אוהב כזה... 97.היא אוהבת להציף בצ'אטים ותמיד מעיפים אותה...אבל היא תמיד חוזרת... 98.היא מפיקת סירטי איימה...כמו:הפה של קארי...הרגל של טאי והאף של דייויס... 99.באחד מהם היא אפילו הייתה בתפקיד ראשי.. 100.היא מאוד עשירה כי יש לה מיפעלי ממתקים מכל העולם...אבל לא עולה לה כלום לקנות חומרי גלם כי היא החומר גלם בעצמה...

למעלה