יורדים לשדרות יורדים לשדרות ביום ששי הקרוב להתנדב, פרטים נוספים במסרים אצל אתי z ואצלי.
O odery New member 5/6/07 #1 יורדים לשדרות יורדים לשדרות ביום ששי הקרוב להתנדב, פרטים נוספים במסרים אצל אתי z ואצלי.
ו ו ר ד ב New member 7/6/07 #4 אני אוותר על החיזוקים והזכות להיות גיבורה../images/Emo13.gif מצטערת שזה ישמע רע אולי, אבל מעדיפה לא לסכן את עצמי באזור הקאסמים... ולהיות בעבודה שלי, בשיגרה שלי וכן יחד עם כל החלומות שלי בכל זאת אשרייכן על האומץ, הביצוע והרוח הטובה!
אני אוותר על החיזוקים והזכות להיות גיבורה../images/Emo13.gif מצטערת שזה ישמע רע אולי, אבל מעדיפה לא לסכן את עצמי באזור הקאסמים... ולהיות בעבודה שלי, בשיגרה שלי וכן יחד עם כל החלומות שלי בכל זאת אשרייכן על האומץ, הביצוע והרוח הטובה!
א אין על עמיר בניון New member 7/6/07 #9 מה אתם רוצים מורד?לא שאני חושב כמוהה (כנסו) בס"ד מה אתם רוצים ממנה?זכותה לחשוב ככה..היא מפחדת על עצמה...אני לא חשוב כמוהה בכלל..אני גר בשלומי אז ככה שאני יודע מה זה קטיושות וכל הבלאגן הזה אבל זכותה........כל הכבוד למי שאירגן על היוזמה...
מה אתם רוצים מורד?לא שאני חושב כמוהה (כנסו) בס"ד מה אתם רוצים ממנה?זכותה לחשוב ככה..היא מפחדת על עצמה...אני לא חשוב כמוהה בכלל..אני גר בשלומי אז ככה שאני יודע מה זה קטיושות וכל הבלאגן הזה אבל זכותה........כל הכבוד למי שאירגן על היוזמה...