יורדים בגדול

galit251

New member
יורדים בגדול

אז היום יצא לי לראות חלק מהתוכנית של גיא פינס. אז הוא סיקר שם את המועמדים החדשים של יורדים בגדול. אז הכתב שאל אותה האם היא לא מתביישת שכל העולם יראה כמה שהיא שוקלת ואת הירידה שלה. אז היא אמרה להיות שמנה ולהסתובב ככה זה הרבה יותר מבייש.... המחשבה שעלתה לי בראש זה שאיך שהיא מדברת מבייש אותה.... מה דעתכם???

אמממ

אז אותה ספציפית מבייש להסתובב ככה,והיא מתכוונת לעשות משהו עם זה ולהתחרות בתוכנית. את מצפה שהיא תגיד שנוח לה איך שהיא? וסתם היא באה להתחרות(או בשביל הכסף) היא הייתה צריכה להגיד משהו וזה מה שיצא...

lb22

New member
אני בספק

אם המתמודדים הישראלים לא הגיעו בשביל הכסף..... חולשת שמועה ברחבי המדינה שזוכת התוכנית העלתה הרבה ק"ג מאז התוכנית... התוכנית הזו שלהם היא לא טובה נקודה. והכוונה היא התוכנית של ווינלייף עליו משהו בריאותי.... רק הכסף לי לא היה מזיק להרוויח כזה סכום כסף היום (זה היה משלם לי הרבה מהשכר לימוד שיש לי עוד לשלם..)

sha na na revol

New member
מצחיק אותי,

שאתה הצדקת את התכנית שנה שעברה. אלוהים שומע וזוכר. גם אני.

lb22

New member
ועכשיו לאחר שהסבירו לי

בצורה מאוד מובהקת מה זה אומר וינהלייף הזה אז מותר לי לשנות את הדעה? ואני עדיין בעד התוכנית האמריקאית שלא יהיו ספקות...

sha na na revol

New member
ואני עדיין

לא מבין מה יש להיות בעד. כולה רייטינג, לא הקונגרס הציוני או גרינפיס.
*משיכת כתף* ולמי שהציניות שלי לא פוגעת להם במקום הנכון: אני חושב שזה קצת התעסקות בריקנות ובכלום, במקרה הטוב. במקרה הרע, אתם מצטלמים לתכנית כזאת.

sha na na revol

New member
שאלה כללית,

למי שמוכנים לענות- ולהיות בריאליטי שואו זה לא מבייש? בטוחים? :-\

כל אחד והבושות שלו

אותה מבייש ללכת ככה ברחוב.. אותי מבייש ללכת לעבודה או משו כשהגבות שלי לא מסודרות... את חברה שלי מבייש לא לצאת מאופרת מהבית ואת המשפחה ההיא מרמלה, הבת שלהם ביישה ופגעה בכבוד המשפחה אז רצחו אותה... כל אחד והבושות שלה... מי אני שאשפוט אותה בכלל.. זכותה המלאה. לא כך? ~לין~

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifובעד זה בדיוק,

אין על יעקב פראנק...
אהבתי מאד את כינוייך, אגב. וגם את כרטיסך. וגם את בלוגך.
היש צב?

כואב לי מאוד מאוד לשמוע

שמישהו מדבר ככה על עצמו. אבל אני לא יכולה לכעוס או להאשים אותה. זה רק מאוד עצוב. ואם היא חושבת שמהתוכנית והדיאטה הזאת תבוא הישועה צפויה לה אכזבה. קשה מאוד לרצות לעשות טוב לגוף שלך שאתה מתבייש בו באופן כל כך עמוק. שיהיה לכולם בהצלחה.

חברה של הבחורה שאמרה זאת

אנשים שמנים ויפים... אני הייתי עם הבחורה שראיינו ומי כמוכם אמורים לדעת שטלוויזיה מדגישה רק מה שבא לה.. הדבר האחרון שהיא התכוונה זה לפגוע או שם בשביל הכסף, הסיפור שלה כואב מאוד היא עברה התעללות נפשית ופיזית אל הייותה שמנה, הכתבים בחרו משפט מתוך מה שהיא אמרה וזאת לא הייתה כוונתה, אז במקום ללכלך על אנשים ולהיות הכי נטרלים כי כל אדם בוחר אתהכיוון חיים שלו בדרך שלו. אסור לשפוט אף אחד.. מה שבסך הכל היא אמרה שאמיתי ללא כל עריכה זה כך- " אנשים כל חיי לא קיבלו אותי כמו שאני, השפילו אותי לא התחברו אלי עצם הייותי שמנה וכו' ואני יתגבר על ה10 דקות של לבוש חשוף מול כל החיים שכולם רק צחקו עלי לכל מקום שלכתי אז כן- להסתובב ככה שמנה יותר מבייש אותי. תפסיקו לשפוט אנשים ותבינו שטלוויזיה ועיתונות תמיד תבחר את מה שמתאים לה.. ולבחורה שכתבה את ההודעה פה מעלי על הבחורה שדיברה בטלוויזיה- גם מה שאת רשמת זה סילוף ועם תסתקלו בגיא פינס בהוט תראו שמה שהיא רשמה זה לא קרוב למה שהיא אמרה... אז אנשים יפים... תתחילו לפרגן- הבחורה ממש לא שם בשביל הכסף- אלא נקמה באבא שלה שלא קיבל אותה כמו שהיא וסילק אותה מהבית בגיל 16.. יום טוב לכולם...

למעלה