לא נחסכו מילים ותיאורים...
ומה אפשר להגיד.... מצד אחד אני רוצה לצעוק לחופש... שכל אחד/ת תעשה מה שטוב ונעים לו/ה..... ואני בעד פתיחות ושחרור מיני... אבל מצד שני... סקס הוא יותר... אבל הרבה יותר מאורגזמה... ואהבתי לסקס, על השחרור והפתיחות, משולבת עם אהבה לפרטנרית... או לפחות רגש כלשהו... אנחנו קיצוניות לחלוטין... יש מרחק בין חופש.. בין פתיחות מינית... לבין לזיין כל מה שזז כי זה הקטע... כי בא לי... ואני מזמינה את האישה שתגיד שהסקס הכי טוב שהיה לה היה סקס מזדמן.. אנחנו הנשים, לפחות זה מה שניסיוני הראה לי, צריכות רגש כדי להגיע לגבהים של עונג.. ככל שיותר מרגישים, ככה יותר נהנים... אז כל הסטוצים... סקס בשירותים (למה???) .. חשפניות (אקסטרה למה?????) לא לטעמי... לא לרוחי.. אפשר להגיד שאני די נגעלת מזה.... חושבת שזה בא לענות על צורך אחר שאינו קשור לסקס... אולי כדאי לחזור קצת אחורה לזמן בו חשבנו קצת (רק קצת) עם מי אנחנו נכנסות למיטה... קצת יותר משמעות... קצת יותר כבוד לגופנו... לא מגיע לכל אחת שנראית טוב לגעת בו... גם לא בשם החרמנות ... אני בעד להפסיק לפחד מרגש... קצת מרגיש כאילו "רגש" הפעכה להיות מילת גנאי.. סימן לחולשה... לדעתי זה הופך אותנו להרבה יותר חזקות שבוע מלא אהבה וקסם