כן, בהחלט.
בעצם לא... ממש לא... סליחה, לא הבנתי את ה"הנחה של רמת חיים גבוהה". זה ענין של הגדרה, קודם כל, מהי רמת חיים גבוהה. אני מניחה שמה שלי נחשב גבוה לדונלד טראמפ ייראה עלוב. בתי ספר פרטיים - אתה מתכוון יהודיים? או משהו אצילי יותר, כמו ווסמינסטר או איטון או הארו? עם פנימיה או בלי פנימיה? עם עוזרת וגנן או רק handy-man שגר מעל הגראג'? מקווה שאתה מבין את הכוונה. היות ואנחנו לא מכירים אותך, קשה להבין למה אתה מתכוון. אגב, בפורום הזה היו כמה וכמה דיונים ברמת ההוצאות של משפחה ישראלית ממוצעת בלונדון. (אני אומרת ישראלית, כי נראה לי שמה שמשפחה אנגלית קוראת משכורת יפה מתקבל על ידי העונים כאן בפורום כמשכורת מגוחכת... שוב ענין ההגדרות!) - כדאי לך לחפש קצת בארכיון. ----------------------------------------------------------------- * אני לא מנסה סתם להציק לך. לפני 20 שנה הגיע ללונדון קרוב שלי, עשיר למדי, שבדק אפשרות לעבור לגור שם עם משפחתו לשנה-שנתיים. היות ואנחנו עדיין היינו בלי ילדים הפגשנו אותו עם חברים ישראלים בעלי משפחה. אני זוכרת שהקרוב שלי שאל את החבר אם ניתן להסתדר ב-£5000 לחודש, והחבר נחנק. זה היה אז המון (!!!) כסף, אבל לקרוב שלי זה לא נחשב הרבה בכלל....