יוקר מחיה לונדון

davidtigers

New member
יוקר מחיה לונדון

אני מתעניין בהגירה ללונדון (יש אזרחות) בהנחה של רמת חיים גבוהה- מה הסכום השנתי הדרוש לקיים משפחה ברווחה בלונדון כולל אחזקת רכב, שני ילדים בבתי ספר פרטיים בגיל גן ובית ספר. העם סכום של 80-90K ברוטו לשנה מספיק?

noa scotland

New member
כן, בהחלט.

בעצם לא... ממש לא... סליחה, לא הבנתי את ה"הנחה של רמת חיים גבוהה". זה ענין של הגדרה, קודם כל, מהי רמת חיים גבוהה. אני מניחה שמה שלי נחשב גבוה לדונלד טראמפ ייראה עלוב. בתי ספר פרטיים - אתה מתכוון יהודיים? או משהו אצילי יותר, כמו ווסמינסטר או איטון או הארו? עם פנימיה או בלי פנימיה? עם עוזרת וגנן או רק handy-man שגר מעל הגראג'? מקווה שאתה מבין את הכוונה. היות ואנחנו לא מכירים אותך, קשה להבין למה אתה מתכוון. אגב, בפורום הזה היו כמה וכמה דיונים ברמת ההוצאות של משפחה ישראלית ממוצעת בלונדון. (אני אומרת ישראלית, כי נראה לי שמה שמשפחה אנגלית קוראת משכורת יפה מתקבל על ידי העונים כאן בפורום כמשכורת מגוחכת... שוב ענין ההגדרות!) - כדאי לך לחפש קצת בארכיון. ----------------------------------------------------------------- * אני לא מנסה סתם להציק לך. לפני 20 שנה הגיע ללונדון קרוב שלי, עשיר למדי, שבדק אפשרות לעבור לגור שם עם משפחתו לשנה-שנתיים. היות ואנחנו עדיין היינו בלי ילדים הפגשנו אותו עם חברים ישראלים בעלי משפחה. אני זוכרת שהקרוב שלי שאל את החבר אם ניתן להסתדר ב-£5000 לחודש, והחבר נחנק. זה היה אז המון (!!!) כסף, אבל לקרוב שלי זה לא נחשב הרבה בכלל....

davidtigers

New member
אנמי אחדד תודה

בתי ספר פרטיים - יהודיים, ללא פנימיה גנן לפי הצורך ועוזרת פעם בשבוע ללא פנימיה הוצעה לי משרה עם שכר בסיס 100k פלוס בונוסים ורציתי להבין את המשמעות

noa scotland

New member
אז... באנגליה, לאנגלים, 100K נחשבת

הכנסה "של גדולים". אם ישאר לך מזה אחרי מס - ואני עוזבת כרגע את הבונוסים מחוץ לזה - 65-70K (
נוביליס! עזור לי כאן!), אז זה הכנסה חודשית נטו של £5000-£5500-£6000 וזה נחשב מכובד מאד. בהחלט מספיק ל"רמת החיים הגבוהה" שאתה מתאר. ולמה אני מדגישה כל הזמן "לאנגלים"? כי שמעתי כאן כבר הרבה תשובות של ישראלים שהשאירו אותי עם פה פעור. לא יודעת אם זה סתם נסיון להעמיד פנים או שבאמת אותם ישראלים מרוויחים כל כך הרבה.... בכל אופן, זאת בפירוש משכורת מעל הממוצע.

TrigATUSA

New member
סחתיין על הקידום

מתחילת השרשור ועד סופו כבר קיבלת העלאת שכר של 25% נראה לי נפלת על חברה בצמיחה!

egozi13

New member
100K זה בהחלט הרבה

השכר הממוצע הוא לדעתי משהו כמו 22K לשנה (לפי מה שראיתי באיזה אתר. כלומר - את מדבר על פי 4.5 מהממוצע. אם הממוצע בארץ הוא 7 אש"ח לחודש, אז זה יקביל לשכר של 30 אש"ח לחודש. ללא ספק מאפשר חים די נוחים, גם בישראל וגם בלונדון.

למעלה