יוקר מחיה בפריז

• פותח הנושא rfel
  • פורסם בתאריך

rfel

New member
יוקר מחיה בפריז

שלום לכולם קיבלתי הצעת עבודה בחברת היי טק בפריז, אני רוצה להתכונן למשא ומתן על תנאי ההעסקה שלי ואני מעוניין למצוא מאמר\סקר על יוקר מחיה בפריז (שכ"ד, ביטוח רפואי וכו'). תודה

איזה כיף לך!

איפה בפאריז? אני יכולה לתת לך פרטים קטנים, למשל הדירה הזולה ביותר (בין 17-25 מ"ר), מרוהטת, עולה מינימום 900 יורו. (http://www.parisattitude.com/search2.asp). ארוחה תעלה בין 5-25 יורו, קפה 4 יורו, כניסה למועדון 5 יורו, כרטיס למטרו 1וחצי יורו, קרנה - חבילה של עשרה כרטיסים תעלה 10 יורו..

imagine17

New member
לא מדוייק..

דירה בתוך פריז, 20-30 מטר מרוהטת אפשר למצוא גם ב-700 יורו. אני בעצמי בחיפושי דירה כרגע (תכיני את עצמך לסיוט) אבל אפשר בהחלט לומר שמ-700-750 יורו כבר אפשר למצוא אחלה דירות באיזורים סבירים. בד"כ 900 יורו (תלוי באיזור כמובן) אפשר כבר למצוא דירות של 40 מטר. תלוי מה מחפשים, ועד כמה מתפשרים. בכל מקרה המחירים מטורפים לגמרי. חוצמזה, אני יכולה להגיד לך ש-1500-2000 יורו לחודש זה המינימום למחייה נורמלית ונינוחה. אבל פחות מ-1500 זה כבר ממש בהתקמצנות ועל גבול הבלתי אפשרי. כדאי שתדעי גם שיש פה חוק ששבוע עבודה בפריז הוא 35 שעות שבועיות וזה כלום, אבל בד"כ משלמים גלובלי. מקווה שעזרתי, בהצלחה

אז אני מניחה

שאם אני מרויחה 1600 יורו זה לא מספיק? כמה למשל הוצאות אוכל? חשמל? בממוצע, כמובן. אולי דירה עם שותפים?

למעלה