יוקרה אירופאית

יוקרה אירופאית

אני משחק עם מכבי חיפה, ועכשיו העלתי אותה כפר פעמים לצפיונס ליג יש השקעה בנוער. מכנות אימונים ברמה. אפילו את האצדיון משפרים. אבל מה מה שחסר בשביל ששחקנים ברמה יותר גבוה ירצו לבוא זה יוקרה למועדון, איך אני מגיע למצב שיש למכביי יוקרה? אני משחק בtotul club 2005

dlml

New member
ככה זה גם בfm

וזה ממש מעצבן, אני הגעתי עם חיפה לרבע גמר הצ'מפיונס אבל עדיין אני לא יכול להחתים מות גדולים (למרות שיש לי כסף) מה שכן אתה יכול זה לקנות שחקנים טובים מליגות לא בכירות כל כך (רומניה, הונגריה, ברזיל וארגנטינה גם, או לקנות צעירים שיתפתחו לשחקנים מצויינים

Death messiah

New member
לכל קבוצה יש

reputation כאילו "כבוד" עכשיו אני חושב שאם קבוצה קטנה מגיעה להישגים גדולים אז לפי דעתי נקודות ה"כבוד" שלה צריכים לעלות בהתאם...

Eladush33

New member
למשל..

בCM98 שיחקתי עם HULL CITY ולאט לאט עליתי ליגות , לאט לאט אחרי שלקחתי אליפות כבר הסכימו לבוא אליי שחקנים גדולים

זה הקטע אני מביא צעירים מעולים

אבל רציתי להביא מישהוא טוב, שייצב אותם כי הם עם פוטנציאל עצום אבל עדין צעירים. אפילו יוסי בניון לא רוצה לבוא בגלל היוקרה. יש מצב שמתי שהיה לי אצטדיון טוב ורבע גמר צמפיונס יעלה היוקרה? ועוד שאלה כמה עולות בכל בית של הצפיונס? (אמן 2 לעבור את מנצטר יונטדד זה קצת בלתי אפשרי)

עליתי בקושי שלב בצפיונס

כאילו לשמינית אם אני לא טועה ואני אולי אולי יעלה לרבע זה יעלה את היוקרה? או שהם מצפים שאני אזכה בזה -_-

למעלה