יוקנובה? NO MORE

linur

New member
בקשר לחברת יוקונובה איימס

אנחנו בית גידול לחתולים, בימים אלה החרמנו את יוקונובה איימס בגלל ניסיונות שלהם על בעלי החיים. אתם מוזמנים כולם להתאגד ביחד ולהחרים אותם גם בטלוויזיה בערוץ 2 בתוכנית של אושרת קוטלר ולפרסם זאת בגדול בעיתון שהציבור ידע מה הוא הולך לקנות. תקנו את שני החברות גם פרו פלן וגם סיינס דיאט שניהם מתחרים מעולים!!! נא לחרים גם את חברת לוראל פריז גם להם יש ניסיונות על בעלי חיים והיה להם חתימת חוזה לפני כ10 שנים והם התחייבו להפסיק ויש להם מעבדות לניסיונות בבעלי חייים והם גם נותנים חסות לתוכנית של הערבים אבו דאבי

suzi55

New member
בוקר טוב לכולם

ותודה רבה לכולם - לצ´מפ ודוגי ולינור ולכל מי שהביע את דעתו בנושא האוכל. עזרתם לי רבות. לצ´מפ - בקשר לפרו פלן המון תודה אבל כנראה שהמזון הזה לכלבים קטנים עדיין לא הגיע לארץ. בכל מקרה תודה. יכול להיות שאני באמת ירסק לה את הגרגירים עד שתגדל ותעבור לאוכל בוגרים. בכל מקרה אני מתנתקת מיוקנובה וממליצה בחום לכל מי שקורא את ההודעה הזו בבקשה אל תתנו לחברת יוקנובה את הסיפוק. רק אם כל אחד מאיתנו יפסיק לקנות את האוכל הזה - אז אולי, יש איזשהו סיכוי, שמשהו ישתנה. תודה לכולם והמשך יום נעים. סוזי

suzi55

New member
יוקנובה? NO MORE

תודה רבה לכולם - לצ´מפ ודוגי ולינור ולכל מי שהביע את דעתו בנושא האוכל. עזרתם לי רבות. לצ´מפ - בקשר לפרו פלן המון תודה אבל כנראה שהמזון הזה לכלבים קטנים עדיין לא הגיע לארץ. בכל מקרה תודה. יכול להיות שאני באמת ירסק לה את הגרגירים עד שתגדל ותעבור לאוכל בוגרים. בכל מקרה אני מתנתקת מיוקנובה וממליצה בחום לכל מי שקורא את ההודעה הזו בבקשה אל תתנו לחברת יוקנובה את הסיפוק. רק אם כל אחד מאיתנו יפסיק לקנות את האוכל הזה - אז אולי, יש איזשהו סיכוי, שמשהו ישתנה. תודה לכולם והמשך יום נעים. סוזי

champ

New member
תודה ../images/Emo51.gif

שמחתי לעזור בכל אופן, בדקתי גם בחנות בב"ש שבא אני קונה מזון לצ´מפ והם לא שמעו על הסוג החדש..... אבל לאחר בדיקה עם הספק - הוא הבטיח שתוך זמן קצר..... ואני שמח לשמוע את החלטתך על סיום ה"יחסים" עם יוקונובה
כן יירבו אנשים כמוך שקצת איכפת להם... ושאלה: מתי נראה תמונות של הכלבה?
Champ

suzi55

New member
היי צ´מפ

האמת היא שהלוואי והייתי יכולה לעשות ולתרום קצת יותר - הנושא הזה כל כך כואב לי יום יום ואני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה שבכל יום ובכל שעה יש עוד איזה חיה מסכנה שעוברת התעללות - הייתי יכולה להרוג את הבן אדם שעושה את זה אם הוא היה עומד מולי - ותאמין לי - אני לא טיפוס אלים בכלל. לגבי התמונה של היורקשרית שלי - האמת היא - על תצחק עלי אבל אין לי מושג איך לעשות זאת. יש לי סורק בעבודה אבל אין לי מושג איך לשגר את התמונה ולצרף את הקובץ. אנסה ללמוד זאת ובהמשך אשלח תמונה. סוזי. נ.ב. - אני חייבת לציין שהצבים שלך מקסימים. עוד נ.ב - צ´מפ וכל מי שקורה את ההודעה הזו, אני מקווה שקראתם את ההודעה של YSOFER לגבי הפינצ´ר - זה פשוט מזעזע מה שקורה במדינה שלנו. אני במקומו הייתי בורחת עם הכלב ולא הייתי שולחת אותו להסגר (למרות שזה לא ממש מציאותי) אבל זה פשוט מרתיח איך מסוגלים לעשות דברים כאלה בימנו. אני רוצה לראות את אותו בן אדם שלוקח את הכלב להסגר - מה היה קורה אם היו לוקחים את אחד הילדים שלו להסגר בגלל שנשך או הרביץ לילד אחר.

למעלה