מממ..
לא, לא בדיוק, בתור גיימר ותיק ( מאז שנת 1994 עם בוא הסופר נינטנדו שלי הביתה~ P= ) , ששיחק בקונסולות הדור החדש. אני יכול להגיד כמה נקודות עיקריות, אני לא הולך לפתוח " קרב קונסולות " . והן : 1. ה- WII זאת קונסולה לפארטי, באמת, זאת פשוט קונסולה שבתחום משחקי הסינגל המבחר לא יהיה עצום, אך לעומת זאת , המולטי שלה מצוין , כן, אבל זה לא ש/אני מארח כל יום 8 ילדים ,אז לא אכפת לי ממש. 2. PS3 - כרגע יש לו 5-10 ששווים את הכסף, כמובן שזה תלוי בתחום המשחקים שאתה אוהב, הוא רק התחיל ומגיעה לו הזדמנות הוגנת למדיי , כי הקילרים עוד יגיעו להם בהמשך השנה. 3. הבוקס 360 , ממ, פשוט לא לי, לא התחברתי אליו, ו"טבעת המוות " לא מהווה לאף אחד גורם קנייה. ( מי שלא יודע , טבעת המוות היא כאשר הטבעת הטיפשית הירוקה של המכשיר הופכת לאדומה והמכשיר מתקלקל, הסיכוי שזה יקרה הוא 40% , ועכשיו אתם שואלים את עצמכם : " אז למה מייקרסופט לא בדקה את זה קודם?! " , כי הם חארות שרצו כסף מהרו לכן הוציאו את המכשיר מוקדם מן האחרות. אה, הזכרתי שאקסבוקס לייב עולה כסף?.. ) _ בכל מקרה, אצלי זה ככה, כרגע יש לי PS3 , ואם אקנה משהו בעתיד ( הרחוק רחוק ) אז זה יהיה WII PS3 - יהיו לו הרבה מולטים טובים, סינגלים לא חסר לו כבר עכשיו, אבל גם הם עוד יזרמו. WII - קונסולה חביבה, יהיו כמה סינגלים מעניינים, אבל באמת לא יותר מדיי, המולטי הוא מה שמעניין כאן, אבל גם הוא אחרי כמה שעות משחק נמאס ( ואז עוברים לשחק בסמאש של הקיוב.. מנסיון P= ) . 2 הקונסולות המועדפות עליי בדור הזה, ה-XBOX פשוט לא מושך אותי ( למרות שאני מכיר בעובדה שגם לו יש כמה סינגלים מרשימים.. ) ______ הסוף.