יוצא פרק?

לוחם 96

New member
יוצא פרק?

היום? והאם יש משחק של נארוטו לפוסי 3? או ל360 ? אני הולך לקנות את אחת הקונסולות, לא בטוח איזה.. לא שהמשחק יהיה קריטריון מכריע, אבל מסקרן אותי... ד``א מה דעתכם?

יוצא ל360 אבל המשחק נשמע די גרוע...

זה יהיה גם רק עד סוף סאגת גארה, והמשחק ייצא רק באנגלית :S

לוחם 96

New member
אהההה מע נשמעע

מלא זמן שנעלמת, חשבתי להדפיס WANTED.. ואיך הגעת לזה שה3 עלוב?

../images/Emo103.gifבוא נראה.. אין משחקים.. אין שיפור ממש

י מהקודם.. Wii הרבה יותר מגניב.. אממ זהו..

חחחחח

"אין שיפור גדול מהקודם" ,גדול!
אני חושב שהתבלבלת, הWII הוא זה שנשאר עם גרפיקת PS2, ה360 והPS3 הם אלה שעברו לגרפיקת HD, הPS3 הוא זה שמגיע לרזולציית 1080P, הPS3 הוא זה עם הדיסקים של הבלו ריי שיכולים להכי עד איזה 80 ג'יגה. עוד מעט יוצאים גם מלא משחקים לPS3 בקצב כבר עכשיו יצאו הווינלי סוורד,וור הוק ולייר ועוד השנה יצאו משחקים כמו טוני הוק, כל המשחקי ספורט של EA למינהם, נדמה לי שגם פרו אבולושין, הארי פוטר, פולקלור וכו'.. (ושלא לא נשכח מאנריל טורנמנט 3 שהוא בלעדי לPS3 אבל ייצא ב2008..) |ספאןבוי|

Shishi san

New member
מממ..

לא, לא בדיוק, בתור גיימר ותיק ( מאז שנת 1994 עם בוא הסופר נינטנדו שלי הביתה~ P= ) , ששיחק בקונסולות הדור החדש. אני יכול להגיד כמה נקודות עיקריות, אני לא הולך לפתוח " קרב קונסולות " . והן : 1. ה- WII זאת קונסולה לפארטי, באמת, זאת פשוט קונסולה שבתחום משחקי הסינגל המבחר לא יהיה עצום, אך לעומת זאת , המולטי שלה מצוין , כן, אבל זה לא ש/אני מארח כל יום 8 ילדים ,אז לא אכפת לי ממש. 2. PS3 - כרגע יש לו 5-10 ששווים את הכסף, כמובן שזה תלוי בתחום המשחקים שאתה אוהב, הוא רק התחיל ומגיעה לו הזדמנות הוגנת למדיי , כי הקילרים עוד יגיעו להם בהמשך השנה. 3. הבוקס 360 , ממ, פשוט לא לי, לא התחברתי אליו, ו"טבעת המוות " לא מהווה לאף אחד גורם קנייה. ( מי שלא יודע , טבעת המוות היא כאשר הטבעת הטיפשית הירוקה של המכשיר הופכת לאדומה והמכשיר מתקלקל, הסיכוי שזה יקרה הוא 40% , ועכשיו אתם שואלים את עצמכם : " אז למה מייקרסופט לא בדקה את זה קודם?! " , כי הם חארות שרצו כסף מהרו לכן הוציאו את המכשיר מוקדם מן האחרות. אה, הזכרתי שאקסבוקס לייב עולה כסף?.. ) _ בכל מקרה, אצלי זה ככה, כרגע יש לי PS3 , ואם אקנה משהו בעתיד ( הרחוק רחוק ) אז זה יהיה WII PS3 - יהיו לו הרבה מולטים טובים, סינגלים לא חסר לו כבר עכשיו, אבל גם הם עוד יזרמו. WII - קונסולה חביבה, יהיו כמה סינגלים מעניינים, אבל באמת לא יותר מדיי, המולטי הוא מה שמעניין כאן, אבל גם הוא אחרי כמה שעות משחק נמאס ( ואז עוברים לשחק בסמאש של הקיוב.. מנסיון P= ) . 2 הקונסולות המועדפות עליי בדור הזה, ה-XBOX פשוט לא מושך אותי ( למרות שאני מכיר בעובדה שגם לו יש כמה סינגלים מרשימים.. ) ______ הסוף.

לוחם 96

New member
אני חייב לעמוד לצדו של הבוקס

אתה עושה לו אוול! לדעתי , ה360 ממש יותר אינטראקטיבי לשחקני סלון, ומביא כל כך הרבה חידושים, נתחיל מזה ששיחקתי בקונסולות בבתים של חברים לא בחנות ועשיתי קצת מחקר בנושא מאידך ואני מתכוון לקנות את אחת מהקונסולות... אז ה360 נתחיל עם טבעת המוות מה שאתה אומר נכון, בהנחה שאתה לא פרצת את המכשיר מיקרוסופט נתנה לכל רוכש לפני חודש הארכה לאחריות המגיעה בזכות לכל רוכש ל 3 שנים! אוקי נמשיך מהתוספים שנמכרים בנפרד שמטרתה למנוע את טבעת המוות, ומחירה זול מאוד , גם מספיק שהקונסולה תעמוד וזה די והותר [תלוי בטמפ החדר], ונסיים עם הELITE שעמיד בפני התופעה, , נמשיך עם השלט שרק מי שאחז בו יודע כמה הוא נוח , ומשקלו הקל נוכח העובדה שהוא אלחוטי, וכפתור כיבוי והדלקה למכשיר! מבחינת ה LIVE הוא מגיע חינהםם לכל קונסולה, ולא נראה לי שאנשים יודעים מזה LIVE.. זה לא הכפתור הירוק שיש לכם בכבלים, זה ממש לא , יש משתמש גולד שעולה 5 דולר לחודש, ומקבלים חודש ראשון חינם כדי שתבינו מה זה ותתמכרו ^^, הכותרים הבלעדיים.. שלא נתחיל לדבר על האלו.. המדיה סנטר!! הארד דיסק עצום, פשוט להעביר אליו סרטים תמונות מוזיקה, בתקשרת אלחוטית כמובן, ולשתף.. שכחתי להזכיר לחובבי משחקי החברה שבלייב מיקרוסופט נותנת להוריד משחקים שהם משחקי חברה אותם אפשר לשחק עם חברים בסלון או עם אנשים מכל העולם לדוגמה מתיישבים מקטאן או קרקסון [שיש לי בבית ], שלא נדבר על זה שאפשר להוריד דמואים לקונסולה בלי לזוז מהספה וככה לדעת איזה משחק אתה קונה לפני שאתה קונה אותו, פשוט גאוני.. ונסיים בעיצוב הסקסי והמיינסטרים שלו שפשוט יושב בובה בסלון וגונב תהצגה מהLCD 42 אינצ`

עוד פעם ההצגה של החיסרונות כיתרונות

"התוספים שנמכרים בנפרד שמטרתה למנוע את טבעת המוות, ומחירה זול מאוד" "מקבלים חודש ראשון חינם" ואז אתה צריך לשלם על משהו שמקבלים בחינם אבל עכשיו החודש חינם הוא ייתרון אדיר! מי שחושב שהELITE עמיד מטבעת המוות או ששיקרו לו או שהוא משקר לעצמו. דמואים אפשר להוריד בכל קונסולה של הדור השלישי. לPS3 מעבירים גם מדיות בקלות והא מדיה סנטר הרבה יותר טוב מה360. האחריות לא תקפה בארץ, אין יבואן רשמי. השלט של ה360 הרבה יותר כבד מהשלט של הPS3 שגם הוא אלחוטי וגם לPS3 יש חיישני תנועה בשלט.

לוחם 96

New member
תעשה לי טובה בסדר?

מה שעולה בזול עולה ביוקר אני קורא לPS3 להתפשר ול360 השקעה תקנה אתה PS3

Shishi san

New member
חע,

מה שאתה אומר זה שעל הבוקס משלמים "רק" 400 דולר ומקבלים מכשיר לא מושקע? זה בסדר?|= על ה-PS3 משלמים הרבה ומקבלים גם את הסחורה.

לוחם 96

New member
../images/Emo8.gif תכלס

אלו שני מכשירים שונים כל אחד והספצ שלו אני מודה שהPS3 הוא באד אס מודרפקר פשוט אני פנאט של הבוקס לך תבין

gamel1985

New member
מיותר לקנות ps2 כיום יש אימולטור

יש אימולטור די טוב לps2 בשם pcsx2 הוא מריץ בערך 600 משחקים

Shishi san

New member
והם גרועים.

פשוט לא שווים את הכסף, שלא לדבר על זה של-ווי יש חסימת איזורים.

למעלה