יוצא מהבית.

Pure M

New member
יוצא מהבית.

שלום, אני מתחיל לעבוד באיזור המרכז, כשאני גר רחוק למדי, והחלטתי לאסוף את עצמי ולעבור לאיזור המתאים. אין לי שמץ של מושג לגבי חיפוש דירות שכורות ושאר הדברים שצריך לדעת כשעוברים ככה. אז.. מישהו יכול לתת לי קצת כיוון? תודה רבה.

lollapalooza

New member
יא גנוב, דבר איתי...

נתתי לך כבר קצת טיפים במקום אחר... אבל בגדול תכין את עצמך לזה שאטרקציות גדולות, סביר להניח שלא תמצא. השאלה, בגדול, היא מה אתה צריך שיהיה בדירה? כלומר, גודל? חדרים? דברים שחשוב שיהיו לך? איזור? סביבה? טווח מחירים? שותפים? תן אינפורמציה.

Pure M

New member
ממ טוב! אדבר איתך מחר../images/Emo3.gif

ומה חשוב? - גודל לא משנה כל כך, כל עוד זה לא כוך של מילימטר על מילימטר. מחיר חשוב, אין לי יותר מדי תקציב, מצד שני גם אין לי כל כך מושג לגבי טווח המחירים בת"א. עדיף בלי שותפים, לכן העדיפות היא לדירת חדר. איזור - העדיפות היא כמה שיותר קרוב לאיזור העבודה - כלומר, ת"א\גבעתיים\ר"ג. העדיפויות הבאות הן פ"ת\הרצליה.

lollapalooza

New member
אוקיי.

דירת חדר בגודל נורמלי, במיקום נורמלי, לא נראה לי שאפשר למצוא בפחות מ- 500 או 600 דולר, פלוס מינוס. בתל אביב, בכל אופן. אני חושבת שבאיזור רמת גן זה אמור להיות קצת יותר זול, אבל אין לי מושג, כי לא חיפשתי שם. אני גרה כרגע ב- 30 מ"ר (חדר וחצי) ומבחינתי זה גודל סבבה. פחות מזה כבר נהיה קלסטרופובי.

R750-Girl

New member
איזור רמת השרון

אני אישית מאוד אוהבת את רמת השרון. מספיק קרוב למרכז, המון בתי קפה (ופאב אחד מגניב), אבל מספיק רחוק שתוכל לשמוע את השקט בשבת בבוקר, ולא תחפש חניה 20 דקות. דעה שלי - תתרחק ממורשה. יותר זול, אבל השכונה.. לא אוהבת. אפשר למצוא יופי של דירות בסביבות 600-750 - ובגלל בי"ס רימון יש שם המון סטודנטים, אז אם אתה בקטע של למצוא שותפים לא תהיה לך בעיה. ויש לך את קו 24 למרכז תל אביב, אם אתה מתכוון להשתמש בתחבורה ציבורית בהצלחה

Pure M

New member
אה.. תודה רבה,

אבל המ, 600-750 לא עדיף כבר ללכת על משהו טיפה יותר מרכזי?

R750-Girl

New member
תלוי מה אתה מחפש

אני לא הייתי מוכנה לגור בתל אביב, תמיד רעש, אין חניה וכו'. רמת השרון, מרחק 10 דקות (ברכב) מכל הדברים הנהדרים של תל אביב (פאבים, בתי קפה) ועדיין יש לך את כל היתרונות של חניה בשפע, סופ"ש שקט... כל אחד ומה שמתאים לו. החסרונות שאני רואה בתל אביב - להרבה אנשים הם יתרונות.

Pure M

New member
10 דקות?

תלוי לאן בת"א.. בפקקי הבוקר המטורפים זה הרבה יותר מזה.. ואני עובר קודם כל בשביל לחסוך לעצמי זמן בהגעה לעבודה בבוקר.

למעלה