יוצא מהארון

יוצא מהארון

בעצם מהמקלחת יצאתי. אחרי שמחקו לי הודעה. כי כתבתי את שמו ה"מפורש". תסבירו לי שפעם אחת אני אבין. למה אתן הולכות אחרי הכאילו? למה אתן מחפשות רומן רומנטי? מה רע במציאות? מה רע בבוטות שלי? מה רע בציניות של אטיוד? איפה ההגיון הבריא לעזוזל? ועוד כותבות לי ששונאות שאני מפלרטט מפלרטט פה בפורום עם כולם. פרפר קראו לי. אשכרה נעלבו לי מזה. נפלתן על הראש!!! פעם שאני אבין איך עובד הראש הזה שלכן. כן שקספיר - נשים מול גברים. דניאל קשה לי בבוקר. בבוקר של יום. יוצא מהמקלחת.ומקווה שדיאבלו לא חושב שזה אליו.

אטיוד5

Active member
גם לי היה קשה הבוקר

אחוות גברים כנראה
מה רע רומן רומנטי? רומנטי דווקא נחמד. השאלה כמובן מה זה רומנטי. אם מדובר בחיזור נוסח האביר הלבן על הסוס הסגול, זה באמת מחליא (אותי). אם מדובר בחיבה עד אהבה וכל מה שביניהן - מברוק. השאלה היא אלו סממנים מלווים את החיבה-אהבה הזה. האם אלו גינוני חצר ומילים מתייפיפות, חלקלקות ודביקות-מתוקות או משפטים פשוטים וישרים עד שירים רומנטיים כנים. שמע, דנידג, מחקו לך הודעה עם שמו המפורש? זה כלום. לי מחקו הודעה באמת חביבה מתובלת במשחק לשון מרטיב שרק מתי מעט היו בכלל מבינים שהיא מתקשרת אליו. כלומר, אלו שמכירות אותו היו נהנות ממשחק הלשון, ואלו שלא- לא היה עולה בדעתם/ן בכלל מי-נגד-מו. בנוסף לוותה המחיקה במסר מהשמנה שהיא תעיף אותי לכל הרוחות מהפורום אם אתמיד לעשות אאוטינג. ולמה שמנה? כי אני קשיש. וכמובן שקשיש הופיע עם חיוך חביבי (ב´ דגושות). אז גם שמנה בא עם חיוך חביבי. לא ברוע, חס וחלילה. בחביבות, רק בחביבות. מה שנקרא, עוצמת הרכות. וככה חזרנו לעניין קשיות הבוקר שנהייתה רכה בינתיים. עוצמת הרכות, חה. דרך אגב, פסי (והפעם שלא במסר פרטי): מאוד לא נעים לי שאת קוראת לי קשיש. אם תתנצלי על הקשיש, אפסיק עם השמנה. ואני מניח שלא נעים לך שקוראים לך יא שמנה. וייטב שלא נקרא זה לזו בשמות מהסוג הזה. לא באתי הנה לעשות מלחמות. מצטער שהכנסתי פה שני עיניינים. האחד שווה דיון בפני עצמו - מהי רומנטיקה? והשני, עניין ההכפשות שנשפכות עלי חפשי בפורום הזה, לא שווה דיון כלל, אבל הייתי חייב.

אבל אני שמנה!!!!

אני שמנה בדיוק כמו שאתה קשיש!
מה הקטע??? אתה יכול להמשיך "לקלל" אותי ולהגיד לי גם: (כמה הצעות) יא ג´ינג´ית! יא מנומשת! יא אישה אחת! יא אמא שכמותך! אם עניין הגיל אצלך הוא משהו כל כך רגיש וקשה לך להמודד איתו, יש לי מטפל נפלא שיכול אולי לעזור
איש, אתה נהנה להוציא הודעות שלי מפרופורציה ולתרגם חיוכים שלי כראות עיניך. סלאמתאק. שיהיה. ההודעה ההיא שלי נכתבה באמת בחביות ועם הושטת יד לשלום. אבל אתה עומד על קצות האצבעות בכל הקשור אלי ובכל פעם מתרגם אותי לשלילה, ותוקף בצורה הרגילה שלך. כשכתבתי קרנף בזמנו - התכוונתי לדמות שאומרים עליה שהיא כמו בולדוזר. שועט קדימה. אתה החלטת לראות בזה קללה וירידה. קיבלתי מחמאה אז - סוסה חרמנית. שיהיה (כמה מעודן..) הפעם, כשאמרתי בחיוך קשיש, אתה קיבלת את זה כירידה וקללה. נו - לא יעזור לי כלום כנראה. אני מתעלמת. אתה לא שווה יותר תגובות בעיני.

viviti

New member
אתמול דיברתי עם חברה.......

אוטוטו 40..... דיברנו על הגיל... נזכרנו שכשהיינו במקום אחר 40 נראה לנו ממש ממש חטייאר..... והיום? רק מתחילים לחיות בגיל הזה... הכל עניין של מאיפה מסתכלים.. ************ והערה: גם אם יש לי משקפיים - אני לא אוהב שיקראו לי משקפופרית כשם חיבה.

אטיוד5

Active member
טעות

את לא שמנה ואני לא קשיש. את מלאה ואני בגיל העמידה. ובזה הסתיים הדיון הזה מבחינתי.

אני מסכימה איתך בדבר אחד

פסי... באמת לא היית צריכה לכנות אותו קשיש ועוד שאר כינויים. הרי כיצד זה ייתכן שבהודעה אחת תתנצלי בפני אחד ותרמסי שני? זה מזכיר לי קטע הלכתי עם מעין לחברה שלי שיש לה בן בגיל של מעין. הילד הזה הציק למעין והיכה אותה. אמא שלו כעסה נורא ונתנה לו כמה פליקים על הישבן כשהיא צועקת עליו "אמרתי לך שאסור להרביץ!" הילה - מתגעגעת כל כך ליופי שהיה בפורום עד לא מזמן.

תרגעו

לא רוצה להתיחס מי כינה את מי בשמות אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים קטנים היא קראה לי בשמות אני אחזיר לה תיכף תלכות למורה ותלשינו אחד על השני, אני שכותבת כאן מעט וקיבלתי מכם כל כך הרבה תמיכה ואהבה מרגישה שכל המריבות הקטנות האלו מקלקלות את האווירה הנפלאה שהייתה כאן. גלית שמחפשת קצת שלווה

גם אני, גלית..

יש כאן מחרחרי ריב כמו שיש בכל פורום. נלמד לחיות איתם. אין מה לעשות.
רק סבלנות..

אני לא אוהבת רומן רומנטי

אל תדבר אלי במילים יפות אל תתחנחן או תתחנף אלי אל תרפד אותי בצמר גפן מתוק אל תלקק לי (אלא אם כמובן הסיטואציה דורשת זאת :) ואל תהיה דביק. אני רוצה שתהיה אתה כמו שאתה. אני רוצה אותך אדם מעניין, שנון, חריף, ציני. אני רוצה שתגרה לי את המחשבה אני רוצה שתפיח חיים בנשמה שלי. ואם תעשה את כל זה אולי תקבל ממני את המתיקות שבי את הרוך שבי את האהבה שבי אבל בבקשה. תהיה אתה ! אני לא נסיכה ואתה לא אביר אנחנו שני אנשים רגילים. הילה - יש צורך שאני אומר ש"אתה" מכוון באופן כללי לכל האבירים ו "אני" מכוון באופן כללי לכל הנסיכות? לא, אין צורך.

אטיוד5

Active member
מה את מעתיקה? ../images/Emo13.gif

בקיצור, אני מתייצב מחר בבוקר. רק תגידי איפה.

viviti

New member
גם הבוטות והציוניות....

אם מקלפים טוב טוב את השכבות ומצליחים לחדור פנימה מגלים דברים אחרים.. אנשים (גברים ונשים) מחפשים חמימות ... ומי שמגיש אותה באינסטנט על מגש של כסף לפעמים גורם לבלבול קל...... וכנראה במדגם סטטיסטי מייצג יתברר כי הנ"ל בכל זאת מצליח למשוך ולרתק באחוז גדול מהנסיונות.. מצד שני, אנשים אוהבים להשיג את הבלתי ניתן להשגה..... אבל, זאת כבר אופרה אחרת... ויויטי מתחילה להבין שהתחיל יום חדש.. בוקר טוב

אש לי

New member
בגודל שלי יכולה לצאת מהמגירה.../images/Emo151.gif

יו גם אני עם ריח נעים בשיער ממקלחת של בוקר:) אבל מי בכלל אוהבת כאילו? מי מחפשת רומן? רוצה מציאות שלא ניכתבה עליה באף אגדה מה זה רע? רוצה אמת עם כל הכיעור שבה. כן חופשי אפילו בוטות,שלא יעגלו פינות בשבילי כי בבוטות יש אמת!!!!! מי אמר שאני לא אוהבת את דניאל ואטיוד שיקום! יום מקסים לכולם

דקה לפני שנכנסת אל הארון.....

צריכה לארוז בגדים לקראת הנסיעה..... מי אמר שהמציאות לא טובה לנו? מי זה אמר שאנחנו צריכות שתהיו יפים חנוטים ולא דעתניים? מי אמר שפלרטוט קל מעל דפי הפורום אינו משעשע? ומי בכלל בעד הרומן הרומנטי?(למרות שאוהבת לקרוא את הז´אנר הזה)... לא סובלת צביעות!!! רוצה שתהיו אתם עצמכם! בלי עיגולי פינות, בלי מסיכות-אבל רק טיפל´ה של טאקט-וזה הכל!!! ביקשתי הרבה????? פרפרים יפים רק כשהם חופשיים כך גם אתם הגברים!!!

גם אני יוצאת מהארון-

ואפילו לא יחד איתך חשבת פעם לעשות "את זה"בארון ליד מעילי החורף עם הנפטלין?ליד הרשתות של הפרפרים? יש מספיק מקום בארון? אבל ברצינות. אין מקום לחשיפה שמית-לא לעניין,מיותרת, ולא רלוונטית. אין מקום של רכילות, רמיזות ,פתיתי מידע -מיותר ולא רלוונטי. אני יכולה לנסות לענות לך על הרומן הרומנטי, אבל מנקודת מבט לגמרי ריאלית,נטולת שמצוץ של שקיעה זריחה גלים ומה שבניהם. אנשים-כן דניאל אנשים משמע משני הסוגים והמינים(כולל הסוג שבארון),מחפשים אולי את מה שרחוק מהמציאות היומיומית לא את המשכנתא, את הריב עם הגיסה של האח,לא את דלקת האוזניים של הילד. אלא עולם אחר- עולם שהמציאות היומיומית השוחקת, מתמוססת בו, למחוזות של "רק אני ואת/ה". וכול אחד לפי רצונותיו, צרכיו והעדפותיו. אבל -לא ,לא מקבלת את החלוקה הדיכוטומית של גברים/נשים. הראש עובד על אותו מנוע מה שעובד אחרת, הם חלקים אחרים של הרכב(למזלי הטוב טפו טפו בוקר בוקר). מה שאני כן יכולה להסכים (חלקית ,חלקית) שנשים יותר נוטות לפתח מערכות יחסים שאופיין רומנטי לפחות בראשיתו. ולא כל הגברים רומנטים-שרמנטים-חלקלקים ולא כל הנשים נטולות הגיון בריא. ומה רע בבוטות או בציניות? רק עניין של מינון. עיתוי. ואם אני כבר יוצאת מהארון קשה לך בבוקר, גם אחרי המקלחת והארון? אז אפשר סיבוב צהרים.

אני לא מעיז לצאת סתם כך מהארון

ואם היצר גובר עלי, אני לובש שחורים ונוסע לעיר אחרת.

למעלה