יוצא לדרך חדשה

Simbiant

New member
יוצא לדרך חדשה

משנה את חיי יוצא לדרך חדשה דרך נקייה רוצה חיים אחרים חיים בלי פחד חיים בלי אשמה חיים בלי חרטה אומר כל מה שמרגיש לא לוקח אחריות על מה הצד השני מרגיש מוציא הכל אומר הכל מגיע נקי נקי מול עצמי אני זה אני או שהיא תיקח אותי כמו שאני ותחבק אל ליבה או שלא לא חושש מהתוצאות יותר חומר הוא כלום בעיני רוצה גם אותה נקייה מולי שתאמר הכל גם את מה שיכאב לי לשמוע ואז אולי אקח אותה כמו שהיא ואחבק אותה אל ליבי יוצא לדרך חדשה דרך חדשה עם עצמי קודם כל מקבל אותי אחר כך מדבר איתה מדבר באמת על הכל ועם הכל בוכה איתה כואב איתה והולך לישון במקום אחר

Simbiant

New member
הדבר הקשה מכל הוא

לזהות מהם הרצונות שלי הרצונות האמיתיים להכיר בהם ולפעול על פיהם.

תרשה לי להקדיש לך שיר

כל המקומות/ עלי מוהר; חנן יובל (מבצע שייקה לוי) כל המקומות שראיתי נשארים איתי לתמיד לא איכפת לי איפה טעיתי כי פני אל טעויות העתיד, לא איכפת לי איפה טעיתי העיקר שעוד אטעה בעתיד תנו לי לשיר, תנו לי לראות תנו לי להרגיש – אני חי כל הנערים שהייתי מתוכי שרים איתי את שירי תנו לי לשיר, תנו לי לראות תנו לי להרגיש – אני חי כל הנערים שהייתי עוד חיים בי ויחיו עד בלי די דרך מחפשת בעמק, דרך מטפסת בהר, נפש מתפללת בדרך שהסוף יהיה מתוק ונמהר נפש מתפללת בדרך שהסוף יהיה מתוק ונמהר תנו לי לצחוק, תנו לי לבכות, אין שופט ואין נאשם יש רק עננים בשמים רק השד יודע למה הם שם תנו לי לצחוק, תנו לי לבכות, אין שופט ואין נאשם יש רק סימנים על המים ורשם אותם שם מי שרשם… לא איכפת לי איפה טעיתי העיקר שעוד אטעה בעתיד תנו לי לשיר, תנו לי לראות, תנו לי להרגיש – אני חי כל הנערים שהייתי מתוכי שרים איתי את שירי, תנו לי לשיר, תנו לי לראות, תנו לי להרגיש – אני חי כל הנערים שהייתי עוד חיים בי ויחיו עד בלי די. ***************************************** לך תקנה את הדיסק של שייקה לוי ותאזין לשיר. אני מניח שיעודד אותך מאד. בהצלחה לך.

שתי מילים - דרך צלחה ../images/Emo45.gif

ועוד כמה...רק על מנת להזכיר שיש עוד צבעים חוצמ-שחור ולבן, האפור הוא צבע הבסיס עליו פרושים שמיים כחולים של תקווה, שמש צהובה של חום ושמחה, והמון אדום של אהבה. בהצלחה

דרכך החדשה

יוצא לדרך חדשה דרך חדשה עם עצמי קודם כל מקבל אותי אחר כך מדבר איתה ואוסיף כי "לא קלה היא, לא קלה דרכנו ועיניךֳ לפעמים כה נוגות" אבל "עוד שדות פורחים יש לפנינו עוד הרים גבוהים וצונני פסגות"

צא לדרך חדשה...

שנה את חייך רק לאחר שתבדוק מה הם רצונותיך, שב עם עצמך יום בשלווה מלא את ליבך באהבה. בדוק מה אתה רוצה מה דבר ראשון יעשה אותך הכי מרוצה וצא... צא לדרך, צא למסע, לדרך חדשה תאמין לי, זה ישפר לך את ההרגשה. כשתקבל את עצמך ותהיה מרוצה תקבל אותך כל אחת שאיתה תצא, היא תקבל אותך בעצב, תקבל אותך בשמחה ובסוף...לא תישן לבד, היא תישן איתך. ב-ה-צ-ל-ח-ה

למעלה