יוצאת עם שחקן...

יוצאת עם שחקן...

אני יוצאת עם מישהו כבר במשך חודש.
אני בת 20, הוא 22.
והוא כל כך לא ברור שזה רק גורם לי כל הזמן יותר להתחרפן ולהסתקרן.
הכרנו כשהוא חצי התחיל איתי בבר. אני אומרת חצי , כי במשך כל הערב עקצנו אחד את השני.
אחר כך כשהיה שיכור לחש לי באוזן שאני מיוחדת ושהוא לא רוצה שזה יהיה חד פעמי.
כשנפגשנו בדייט הראשון הבנתי שהוא שתלטן. היו הרבה משחקי אגו שהתישו אותי. רציתי לסיים עם זה.
נתתי עוד צ'אנס.
נפגשנו שוב והוא היה מקסים.
כך משתנה בהודעות, בשיחות, בפגישות (בנתיים היו 6).
תנודות של עליות ומורדות- לפעמים הכי מתוק, לפעמים מסתכל ולא ברור וגורם לי להרגיש קטנה.
אבל בתוך כל זה מסקרן. בא לי לאלף אותו.
כי כנראה הוא בעיקר לא סגור על עצמו.
מה עושים?

sani48

New member
את רוצה לאלף אותו

אבל בנתיים זה ניראה שהוא אילף אותך,אני לא מבין מה מסקרן בבן אדם שמהרגע הראשון גרם לך לתחושות תסכול ?
, בפגישה הראשונה הוא בדק את הגבולות שלך,וראה שהוא בקלות יכול לשגע אותך(והוא כניראה נהנה מזה),אין הרבה בחורות שעל הדייט הראשון היו מוכנות לסבול יחס כזה,וזה שאת ממשיכה לתת לו את הקרדיט הזה(ועוד בשלב כזה מוקדם)זה מראה לו שאין לך הרבה גבולות וזה נוח לו,והוא ימשיך ככה בכיף שלו לשנות פרצופים ולהיתיחס אליך איך שבא לו,ותיהי בטוחה שזה רק יחמיר(ואחרי זה יהיה לך גם יותר קשה להתנתק),אז במקום להקשות לעצמך את החיים,תיהי ישירה איתו ותגידי לו שהוא כניראה קיבל את הרושם הלא נכון כלפיך,ושלא מתאים לך כל המשחקים האלה,ושאם הוא לא מסוגל להפסיק עם השטויות האלה אז שיחפש לו מישהי אחרת,ותיראי לפי המעשים שלו(לא לפי הדיבורים)אם באמת אכפת לו והוא עושה איזה שינוי,אם לא,אז תחתכי ממנו ועל תמרחי את זה יותר מדי,חוץ מזה לאלף אותו את אף פעם לא תוכלי(במיוחד שהרגלת אותו מהתחלה שאת בן אדם כזה נוח) אבל אם את תראי לו שיש לך גבולות שאף אחד לא יכול לעבור אותם,ושיש לך הרבה עקרונות,אז אולי הוא ילמד להעריך אותך(למרות שבמיקרה שלו קשה לי להאמין שזה יקרה),להבא אני מציע לך שאת מכירה גברים חדשים,להרגיל אותם כבר מהתחלה שאת לא כזה בן אדם נוח,ותציבי להם יותר גבולות,לבן אדם כזה שגורם לך תחושת תסכול על הפגישה הראשונה,את לא צריכה לתת שום צאנס,ואת לא צריכה לחפש הרפתקאות בכוונים האלה,כי הסוף של זה כבר ידוע מראש,אז אם את לא רוצה להרגיש רב הזמן קטנה,ואת מעריכה את עצמך,אז תתחילי להיסתכל על הדברים בצורה יותר בוגרת,וככה גם תמשכי אליך אנשים יותר בוגרים,מקווה שלא חפרתי לך יותר מדי,שיהיה בהצלחה

orig429

New member
מה הבעיה שלך?

את מודעת לזה שהוא משחק בך, את לא נהנית מזה, אך רוצה
לתת לקשר הזה צ'אנס כדי שתוכלי לאלף אותו, כי הוא מסקרן אותך?!
ברצינות?!

מה לעשות?

לקחת את עצמך ברצינות, לפתח עמוד שדרה ולהציב לעצמך גבולות!

לא יודע כמה נסיון יש לך עם גברים כאלה, אך מה שאת צריכה להפנים
הוא שמישהו משחק בך עכשיו, הוא ישחק בך בכל שלב בקשר זוגי.

תנתקי את הקשר איתו ותחפשי בן זוג אמיתי שתוכלי להתחיל איתו
קשר נורמלי, בלי המשחקי התיכוניסטים מטומטמים.

את יורה לעצמך ברגל שאת בכלל הולכת שבי אחר השטויות האלה.

אייני

New member
במילים אחרות

את יוצאת עם אדם שאת מצהירה בבירור שלא מתאים לך - ואת רוצה לשנות אותו כדי שיתאים לך, וקוראת לזה "אילוף".

נשאלת השאלה - למה את נכנסת לקשר איתו כשאת לא מכבדת ואוהבת אותו כמו שהוא אלא מצפה ממנו להשתנות? קשר שמתחיל ככה לא שווה הרבה בתכלס. ויותר מזה - שינוי של אנשים זה לא דבר קל. קודם כל - אם בכלל הוא ישתנה, הכי סביר שהוא ישתנה בקצת בכיוון שלך, לא מעבר. הוא לא יהיה ב100% מה שתרצי. אז שוב - אם זה לא מתאים לך, למה לטרוח?

אני קיבלתי תחושה

שאת רוצה ליהנות מהמשחק המסעיר של מעשים כמו זיוף והסתרה, משחקי כוח וכל אלה. זה מתאים לגיל צעיר. זכרי שמדובר באנשים, כדי לא להינזק השתדלי לבדוק עד כמה התנהגותו נראית כנה ואמתית כשייטיב לך.

אני חושבת שהוא מענה אותך.

אני לא הייתי ממשיכה בקשר כזה.
ב"לאלף אותו" כוונתך לקשור אותו אלייך? את חושבת שיש לך מספיק כוח ושכל לעשות זאת?
אגב, בחור שהיה גורם לי להרגיש קטנה, מיד הייתי תופסת מרחק של 10,000 ק"מ ממנו.

אני חושבת

שכולכם הגזמתם עם התגובות..
ושכנראה לא הבנתם אותי נכון.
אף אחד לא מענה אותי..
זה משחק הדדי.
והוא ילד ומתנהג כמו ילד.
אני לא רוצה לשנות אותו, אלא כן את דרך ההתנהלות ההתחלתית. ואני מצליחה לעלות על כללי המשחק שלו.
ובכל אופן התגובות פה לא מועילות לי. אז אמצא את הדרך שלי לעשות את זה.

אז היית צריכה לכתוב שאתם משחקים

וששניכם כנראה צריכים להתבגר למרות גילך הצעיר אבל אני לא הייתי מסכימה למשחקים האלו גם כשהייתי בת 22 זה מוציא אותי מדעתי.
את צריכה להבין שלא בכל פורום יכתבו בדיוק את מה "שנוח" לך לקרוא/לשמוע.
את צריכה להבין מה את רוצה מעצמך ומה שנכון לך.

למעלה