יוצאת מהארון

יוצאת מהארון

שבת שלום , אני שמנה. לא עגלגלה, לא מלאה, לא שמנמנה. שמנה. 90 קילו מתפרסים יפה על מטר שישים (אחרי מע"מ). בשנים האחרונות מתוך סיבות שונות (שאולי יום אחד אגיע אליהן) הייתי סגורה לגמרי. הזנחתי את עצמי. נשכחתי מלב. אפילו מהלב של עצמי. לפני חודשיים חל מהפך יסודי בחיי ואני כל כך שמחה ומלבלבת. כואב לי ששנים של הזנחה נותנות את אותותיהן במראה שלי - ואני כל כך רוצה לצאת לעולם ולצעוק.... הנני כאן. חזרתי... בשל מעבר דירה(די רחוק ממקום המגורים הקודם) אני מרגישה קצת בודדה . אמנם חברות באות לבקר אבל זה לא אותו דבר. אני גרה באזור חיפה ואם יש בנות או בנים שמרגישים דומה (וגם אם לא) אשמח לשמוע מהם. תודה. אני יודעת שתקבלו אותי יפה. שבת נפלאה לכולכם.

../images/Emo24.gif

אני שמחה שחל שינוי בחייך ואל תצטערי על האתממול אלא שני את המחר מאחלת לך המון אהבה עצמית! בעניין החברות, אני גרה מאוד רחוק ממך(אשקלון) אבל מתקיימים המון מפגשים של הפורום באזור המרכז אז תוכלי להכיר ולהנות איתנו ברוכה הבאה

ברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת

מקווה שתהני , תקראי , תגיבי ותבואי למפגשים הנאה מרובה את זה אני יכולה להבטיח לך.

dify

New member
היי

אני ממש לא מהפורום הזה, הגעתי בטעות רק כי חברה קוראת פה אני כן שמנה ויפה :) ואני רוצה להגיד לך שהפניה שלך מקסימה! אני מאיזור ת"א כך שאני לא יכולה לקפוץ לבקר :) אבל אם את בסביבה, את מוזמנת לסיבוב בגדים איתי אם תרצי :)

שבת שלום שרי...../images/Emo9.gif../images/Emo20.gifברוכה הבאה..

בדיוק המידות של אשתי . 90 . מטר שישים . וגם המהפך , שקרה לה 3 חודשים+ (כמעט 4).. שבת ניפלאה , ודרך צלחה בפורום אם תתמידי , תמיד אפשר לקרוא ולבוא לבקר, ולכתוב אם אפשר ורוצים .
בהצלחה .
.

תודה לכולם

שבת שלום, כמה נעים לי להיות פה. תודה על קבלת הפנים המחממת והמרגשת. אשמח להשתמש בבמה הזאת ולהעזר באנשים המקסימים שאתם תודה.

avielss

New member
שרידובדבנית

ראשית קבלי חיבוק ענק ברוכה הבאה כן.גם אני מרגיש בדיוק אותו הדבר עשית את הצעד הראשון לשינוי -גילוי הנפש שזהו השלב הקשה השלבים הבאים יהיו וודאי קלים יותר בהצלחה

שוקופלת

New member
היי שרי

אני רוצה לספר לך שגם אני מטר שישים והשיא שלי היה 91 קילו (עד לפני שנה בערך). אף פעם לא החשבתי את עצמי כשמנה אלא כ'מלאה' והיום אני רואה שדי הכחשתי אז את מצבי. במשך שנים מאוד סבלתי מהמשקל וזה למרות שהיו לי חברים ואפילו אהבה (שקיבל אותי כמו שאני). אני מרגישה שלא נהניתי כמו שיכולתי באמת להנות כל השנים האלה אילו הייתי רזה. אצלי השינוי הכי גדול שאי פעם עשיתי לעצמי הוא הדיאטה. אולם אצלי יש היום בעיה אחרת- אומרים ששמן תמיד נשאר שמן, גם אם הוא יורד במשקל, נפשית הוא נשאר שמן. ואני תמיד ישאר שמנה בנפש, תמיד אני אהיה הראשונה מבין החבר'ה שתריח את הריח של האוכל באויר. וזאת כנראה הסיבה שגם אני משוטטת כאן בפורום. הרבה פעמים רק קוראת, לפעמים מזדהה, לפעמים גם מגיבה. גם אני מאזור חיפה אז ברוכה הבאה (גם לפורום וגם לצפון)!

שלום קופלת...

כייף לך שאת מסתפקת בהרחה וכל הכבוד שאת נמנעת . אני מניחה שבאיזשהו שלב תגיע גם הדיאטה. העניין הוא לא להתייסר מזה אלא לקבל ולנסות ללא הרף להוריד במשקל בלי להתייאש. אני חושבת שבתקופות של דיאטה אני יותר אומללה מאשר בתקופות של "רגיל". זה קשה , נורא קשה ואני מצדיעה לך תודה חביבתי

שוקופלת

New member
תלוי איזו דיאטה

אני מכירה המון אנשים שירדו משקל. וגם אני ניסיתי אינספור דיאטות לפני הדיאטה הנוכחית. חלקן לא הצלחתי לרדת, בחלקן ירדתי ואח"כ עליתי הכל וכפול. וכן, גם אני הייתי ועדיין לפעמים מרגישה אומללה והיה לי מאוד קשה לראות את כולם אוכלים ולדעת שאם אני גם יאכל אני יהיה עוד יותר שמנה. אני מאמינה שכל אחד צריך למצוא את הדרך שמתאימה לו כי דיאטה זה לא 'לרדת עכשיו, לרזות ואז לחזור ולאכול כמו קודם'. הדיאטה צריכה להכיל בתוכה שינוי של אורח חיים, הרגלי תזונה חדשים שישמרו לאורך שארית החיים. אני לא מנסה לשכנע. אני בטוחה שיש כאן בנות שנואשו מלנסות וחבל כי זה אפשרי. אני אומרת- 'אין כמו הטעם של הרזון'. וכשאת שמנה, את לא אומללה? גם אם את מרגישה מאושרת עכשיו (ושמחה שהצלחת להגיע למצב של אושר כי הרבה אנשים מתקשים בכך), אין סוף לאושר שאדם יכול להרגיש ותמיד את יכולה להוסיף עוד אושר לאושר של עכשיו.

geta

New member
שוקופלת כמה ירדת?

אני גם רזיתי הרבה אבל אני גם היום לא רזה וצנומה ולא שאני רוצה להיות

geta

New member
הרזיה זה ממש לא בהכרח סבל...כנסיי

זה תלוי מה את עשוה בישביל לרזות,לאכול בריא ובצורה שתגרום לך לרזות לא אומר לאכול מעט להיות רעבה כל הזמן ולא לאכול בכלל ממתקים וג'אנק פוד, ...אם תעשי דיאטה שמתבססת על לאכול בעיקר ירקות וחלבונים ומעט מאוד פחמימות ולא לאכול בכלל פיצה או מתוקים,ברור שתסבלי כי זאת לא השיטה הנכונה לרזות מה גם שכשעושים את זה בשלב מסויים ננשברים ומעלים הכל,אבל אם תרזי על ידי אכילה ותזונה נכונה שמתבססת על פירמידת המזון ,כך שזה יגרום לך להרגיש שבעה כל הזמן,ותתני לעצמךך לפעמים נגיד בסוף שבוע לפנק את עצמך בשוקולד וקצת לצאת מהמסגרת אז כחה את ממש לא תסבלי ................ וגם עוד דבר שצריך להיות מודע אליו זה משקל היעד שאת קובעת לעצמך,משקל לא נקבע רק לפי גובה אלא גם לפי מבנה גוף וולא כל אחת יכולה להיותר זה וצנומה ולשקול מתחת ל60 קילו,יש נשים שיותר נכון להן להיות ב65-70 ק''ג כי מבנה גופן הוא רחב ,וכחה גם יהיה להן קל יותר לשמור עליו

שוקופלת

New member
צודקת בהחלט!

אני ירדתי כמעט 30 ק"ג ואני לא רזה ממש היום וגם לא מתיימרת להיות. אני אוהבת ש"יש מה לתפוס". אני בעיקרון עוד לא הגעתי למשקל יעד שלי, למרות שאני קרובה, אבל אני מאוד מרוצה מעצמי כמו שאני עכשיו. בדיאטה שלי אני בכלל לא סובלת, לא רעבה, בהתקפי מתוק שלי (ויש לי המון) אני אוכלת אבל יודעת מתי אני צריכה להפסיק. אני מניחה שכל זה קורה בגלל שהאכילה הנכונה מותאמת לי ולאורח החיים שלי. וכל מי שרוצה לרדת במשקל ולא לעלות אח"כ חזרה צריכה למצוא את סוג הדיאטה שמתאימה לה (וזה מאוד קשה למצוא כי יש המון סוגים, מסגרות ואפשרויות). כל הכבוד לך על הירידה ועל ההצלחה!

geta

New member
ומה הגובה שלך אם אפשר לשאול?כנסיי

כי אם את שוקלת 61 על גובה בערך 1.60 ומעלה אז זה ממש ממש בסדר...... בעיקרון כל עוד המשקל שלך לא גבוה מהגובה שלך ביותר מ-5 קילו אז המשקל שלך נחשבב תקין,ויותר מזה גם בעקרון משקל עודף זזה כשהמשקל שלך גבוהה ב20% מהמשקל המומלץ לגובה שלך...... אבל האמת שמשקל זה גם מאוד מאוד קשור למבנה הגוף,מבנה הגוף זה נתון מאוד חשוב שצריך לשקלל כשמחשבים משקל...

ויטו2

New member
היי מה שלומך

אני גבר שהיה מאוד שמן וגם אני הזנחתי את עצמי הרבה שנים ועברתי הרבה משברים בעקבות עודף המשקל שלי והים יצאתי מזה אני שומר על עצמי ואני ממש פורח אני אשמח אם תצרי עימי קשר אני גם חיפאי שלך ויטו כהן.

למעלה