יוצאת מהארון !!!

Solila

New member
יוצאת מהארון !!!

זהו! אחרי כמעט שנתיים של קריאה יום יומית של הפורום המדהים הזה החלטתי לצאת מהארון. אין לי מצלמה דיגיטלית ולכן אני לא יכולה להעלות עבודות שלי. אני לומדת מכן ה-מ-ו-ן!!!. אשמח להיות חלק מהפורום הנפלא הזה ולעזור היכן שאני יכולה (להיות אחראית על תחום מסויים מבחינה אדמיניסטרטיבית או כל דבר שיש צורך בו) זהו - עשיתי את זה.

Solila

New member
קראתי אבל..

תפוז לא נותן לי לענות!! מנסה לענות שוב... שאלה קטנה: איך אני מסופיה חתימה אישית?

y u l i 24

New member
את נכנסת ל...

פרטים אישיים הוא מבקש סיסמא, תני לו. נכנסת למסך שבו כתוב שם המשתמש שלך, והסיסמא בכוכביות , תגללי קצת למטה למטה, ותראי שיש שם חתימה אישית. שם את מוסיפה את המלל. (ומעדכנת פרטים אישיים אם את רוצה)

y u l i 24

New member
לגבי מסרים-הצעת ייעול

את כנראה נתקלת באותה בעיה שיש לי, רשום למטה בדף "בוצע" אבל הוא לא נותן לפתוח מסרים - שימי לב, השיטה שלי קצת מוזרה , אבל תנסי- תעמדי על הכותרת של ההודעה ששלחו לך (ברשימת המסרים) ותלחצי בעת ובעונה אחת קליק ימיני ואנטר . יפתח החלון של "העתק...הדבק..." וכו', זוזי טיפונת עם העכבר שמאלה או ימינה (כדי שיעלם החלון הגדול ) ואז תלחצי קליק שמאלי ואנטר ביחד. יקח שתיים שלוש שניות , ואז זה יפתח. אצלי זה עובד ככה, כנראה שזה מה שעוקף את כל האנטי וירוסים שמותקנים אצלנו במחשבים.
קצת מסורבל , אבל עדיף זה מאשר להיות במתח
(בגלל שלא מצליחים לפתוח הודעות
)

Solila

New member
קראתי בפורום תמיכה

שצריך לבטל את התוכנה שמבטלת את "החלונות הקופצים" המעצבנים אותנו כ"כ ורק אז אפשר לקרוא מסר כמו בן אדם. עשיתי, קראתי, החזרתי את התוכנה. פתרון לא משהו אבל נראה לי קל יותר.. בלי העלבות כמובן...

y u l i 24

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo140.gif

לא צריך להזהיר אותך,את כבר יודעת שזה ממכר

mor322

New member
אין דרך חזרה הצצת? ../images/Emo150.gif

נפגעת!!!! אין פיצויים, אין ימי מחלה, ואין שום ביטוח אצלנו מהפורום המקסים הזה המכורות מתאשפזות חופשי באברבנאל.

mor322

New member
היי מתוקונת ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני אוהבת אצלך איך את שמה ככה את סימני הקריאה בתשובות שלך אין אין עליך מתוקה געגעתי אליך מורני

y u l i 24

New member
הראל סקעת פקעת??

איפה אורפזית! תחזיר אותה מיד!!!!(---->הנני כאן)

y u l i 24

New member
שימי נר על החלון - כי ...

שלחתי לך מסר וכשאור דולק בחלונך (בגלל הנר) אני יודע כי את ודאי מכתבים כותבת בחדרך.

Solila

New member
רציתי להגיד לך..

שהייתי בסטודיו שלך. הוא היה סגור אבל הצצתי מהחלון והוא משגע!!! אני גרה ממש קרוב ככה שאני לפעמים עושה סיבוב ברגל ונהנת לראות את הדברים המדהימים שלך.

למעלה