יוצאת מהארון

סיקי2

New member
יוצאת מהארון

במיוחד לטובת המבוגרות בחבורה. אני בהריון – בת 40 ורבע, בשבוע 11. מנסה מגיל רבע ל- 38 להיכנס להריון, אין לי בעיות ידועות למעט מניחה- גילי , שלא היווה יתרון, לבן זוגי זרע באיכות לא מדהימה( אבל לא קטסטרופלית) . מפברואר 2003 הספקתי לעשות 7 סבבי IVF עם פרוטוקולים שונים, "תנובה"- בין 2 ביציות ל- 18 ביציות, ובין עובר יחיד עד 8 עוברים, איכות עוברים 1 ו- 2, אחוז הפריה די נמוך בכל פעם למרות שימוש באיקסי . בסבב 2 בדיוק לפני שנה נקלט הריון אך לא נצפה דופק בשבוע 7 , אירוע זה כמובן משפיע עלי קשה כיום , והחרדות מרובות, ולכן קשה לי לשמוח עד הסוף - יש לי מודעות יתר כמה הכל תלוי על חוט השערה , וכל שלב יכול להשתבש. סבב נוכחי – 7 ביציות, 3 עוברים שהוחזרו לרחם , רירית בעובי 10 מ"מ , עוברים מסוג 1 , הוחזרו ביום השני בגודל 2 תאים עם AHA , תהליך ההחזרה היה חלק ללא כאבים וללא דימום, נקלט עובר אחד. הפרוטוקול : גלולות, דקקפפטיל 5 ימים אחרונים של גלולות עד יום ראשון של מחזור במינון 0.1 , ואחר כך מינון של 0.05 , 4 מנוגון (10-11 ימי זריקות) מיום שני של המחזור , פרוגינובה שתוכננה לא נלקחה, כיון שהרירית הייתה יפה, 3 טבליות אנדומטרין עד שבוע 9 – המינון מוגבר, כדי שלא אקבל מחזור כבעבר 3-4 לפני בדיקת הבטא. מקווה שהמידע שסיפקתי יכול לעזור למי מכן, מודה לעזרה שנתתם לי עד היום , מודה במיוחד לנועם, מאחלת לכן בהצלחה, חוזרת לחרדותיי וחששותיי, לידיעתכן ממשיכה לגלוש באתר זה מידי יום, ולהתעדכן בשלומכן.

moranoflili

New member
מזל טוב מותק../images/Emo65.gif

שמחה להיות הראשונה שמבשרת לך,,,,שיהיה לך רק טוב,,אולי בגלל שאני הראשונה שמבשרת לך יהיה לי מזל הפעם? יש לי שאלה: איזו מספר הפריה עברת?

סנונית 1

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך הריון בריא מהנה קל וארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך.

אביטל975

New member
מ ז ל ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif ט ו ב ../images/Emo57.gif

עם כל החרדות והחששות והפחדים והתהיות.. . . . . . מאחלת מכל הלב רק הצלחה וברכה גדולה הרבה אושר ודרך צלחה ומתוקה 7 -מס'
ממוזל
מי יתן ואלוהים שולח לכם ברכה אמיתית ומזל גדול מזל מבורך וענק שימשך עד שבוע 40-41 בחדר הלידה בלבד

פּוֹנְג

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif מזל טוב ../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif

איך מסבירים את המגוון הזה ב"תנובות"?
מזל טוב

סיקי2

New member
המגוון נבע- טיפולים 1 עד 4

מנוגון או גונל מיום שני או 3 וצטרוטטיד בהמשך - הניב 10- 8 3 2 ביציות, , התנובה הטובה בכמות לאו דוקא באיכות 15 ו- 18 ביציות התאימה כנראה לגילי וגופי וזה השימוש בדקקפפטיל, ו- 5 אמפולות של מנוגון יום שני של מחזור

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולו

יפה לך מחוץ לארון
. אחרי שעלה והכפיל, שילש ופעם ובטח כבר נסקר ונמדד, שיבעט לך בבטן עד סוף שבוע 42. מאחלת לך הריון ארוך ובריא ולדיה קלה, שהילד הבא יבוא רק מאהבה
. עשינו
על IVF שביעי ו
על מינון משתנה של דקפפטיל, ו
הכי מעודד על גיל 40 ורבע
. נועם ~שחורזת את ההריונות האלה על מחרוזת התקוות שלה~

בוליקי

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

סיקי, ריגשת אותי ונטעת בי המון תקווה. ועכשיו רק נשאר להגיד:

sab sab

New member
מ-ז-ל-ט-ו-ב!!!../images/Emo65.gif אפשר לשאול אם

הטיפול המוצלח היה פעם ראשונה שעשיתם AHA או ש ניסיתם כבר כמה פעמים עם AHA לפני זה?? בכל מקרה, מאחלת לך המון בריאות ואושר

סיקי2

New member
פעם שלישית AHA , רק שהפעם לפי

הספר עוברים סוג 1 (קודם היו סוג 2 ) רירית 10 מ"מ קודם 7 7.5 ורק פרמטר הגיל לא משהו.

sab sab

New member
תודה על תשובתך ושוב : בהצלחה../images/Emo57.gif

ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

שירלי34

New member
מזל טוב \../images/Emo86.gif \../images/Emo103.gif \../images/Emo151.gif

ושתזכי במהרה לשחק איתו או איתה בכל המשחקים האפשריים!!!

Otisco 12

New member
מזל טוב

סיקי, המון מזל טוב, ושיהיה הריון ארוך ובריא, ולידה קלה, והמון אושר ומעט דאגות.

סיקי, אכן עודדת אותי ../images/Emo65.gif

אומנם חציתי את ה-38 אך לפני 4 חודשים, אבל בסיפור הזה כבר שלוש שנים, עם שני הריונות כושלים, שאחרי בירור התבררתי כקרישית יתר. נטעת בי תקווה מחודשת. המון המון המון הצלחה!

למעלה