יוצאת לאור?

ראשית

New member
יוצאת לאור?

מוזר לי להגיד שלום ולהציג את עצמי כי אני כבר המון זמן צופה בכן מהצד. אני לא בטוחה שאני שייכת לכאן ואולי בעצם זו הבעיה, שקשה לי להפנים ולבדוק. קצת פרטים, בת 27 מנסה כבר חצי שנה, עבר בעייתי מבחינה גניקולוגית, הרבה דלקות וחשד לאנדומטריוזיס (ללא לפרוסקופיה). כל חודש שעובר אני אומרת לעצמי שבחודש הבא אפנה לרופא שמתמחה בפוריות ואתחיל לעשות את הבדיקות המתבקשות.. וכל חודש אני דוחה את זה (למרות שאחד מהפרופ' שאיתם נפגשתי בקשר לאנדו' ציין שבמקרים כאלה אין צורך לחכות לשנה נסיונות וכל רופא יסתפק גם בכמה חודשים) ועדיין, כאילו קשה לי להזיז את עצמי. אני לא ממש יודעת מה אני שואלת ואולי בעצם אני לא שואלת, סתם רוצה עידוד כלשהו או כתף רכה. מעריצה אתכן על החתירה האמיצה ועל החוזק שלכן אני וגם.. מזל טוב לכל בנות הבטא החיובית והאביבית הזו

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה.|U4|

עצם העובדה שאת לא "מזיזה" את עצמך, כהגדרתך, אולי מעידה על כך שאת עדיין לא ממש בשלה להריון ושלא נדבר על כל הטררם שיש (לחלקינו) לפני כן. שזה בסדר גמור כל עוד את יודעת שה'טררם' שלפני כן עלול להמשך הרבה זמן. קחי לך את הזמן, אבל לא יותר מדי ותחליטי וברגע שזה יקרה, תראי שזה אמנם הרבה 'טררם' אבל המטרה שווה את הכל.

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

היי ראשית, בוקר טוב לך. ברוכה הבאה לפורום שגם אם את לא בטיפולים תמיד תוכלו למצוא בו כתף רכה ומבינה. אם את עדיין גוררת את עצמך מחודש לחודש מבלי להתחיל בדיקות וטיפולים אולי עדיף שבאמת תחכי קצת. כשנכנסים לזה נכנסים לזה עד הסוף ולא עוזבים עד שמשיגים את המטרה (קשה לעזוב אחרי שמתחילים גם נפשית וגם פיזית). הדרך יכולה להיות קצרה וקלה אך גם ארוכה, מתישה וקשה ולכן חשוב להיכנס לזה רק כשמוכנים ממש לענין. מקווה שבשבילך הדרך תהיה קצרה וטבעית ושלא תזדקקי לנו לאורך זמן
למרות שתמיד נהיה כאן בשבילך
ממני, האחת שלעולם אינה מאבדת תקווה

שירן55

New member
הי חמודה וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הגעת למקום הנכון בזמן הנכון, את תראי כמה עזרה, תמיכה וחום תקבלי פה. והלוואי ותעברי לפורום השכן במהרה והכי חשוב המון הצלחה

orel06

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

לפורום הכי מעודד ברשת תמיכה חום וכתף יש כאן המון בכל שעה שרק תזדקקי בהצלחה

Galit29

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כמו שאת רואה את לא לבד. גם לי היה מאוד קשה להפנים שהתינוק שלי לא מספיקה לו אהבה, הוא צריך דחיפה קטנה ולקח לי חודשיים לעשות את כל הבדיקות. אז מציעה לך לחפש רופא פוריות טוב אני לא מבטיחה לך שיהיה קל אבל יהיה בסדר. בהצלחה!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. יש לנו גם ספסל של אורחות, מבקרות או סתם נופשות. כל מי שמרגישה קצת שייכת יכולה לשבת איתנו. אל תדחקי בעצמך להתחיל. הדרך יכולה להיות קצרה וקלה, אבל יכולה גם להתמשך. לדרך ארוכה צריך כוחות וכרגע נראה לי שאת לא שם עדיין. מה שכן, לפני שאת הולכת לעוד רופא את יכולה לנסות רפואה משלימה. רפקלסולוגיה, דיקור סיני עם צמחי מרפא, הילינג. כל מה שעובד על הגופנפש בלי להשתלט עליו בכוח כמו שאנחנו עושים עם הרפואה המערבית. יחד עם זה, אם עוד לא עשית צילום רחם, אני חושבת שבסיפור שלך זה מומלץ. בהצלחה נועם

סנונית 1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני הייתי במצב הפוך משלך לכן אני מציעה לך אותו אני פעלתי מיד ואחרי חודשיים ניסיונות החלטתי לבדוק את עצמי ואת הבעל ואכן התגלתה בעייה. עצם העשייה הבדיקות ותחילת הטיפולים שמעסיקים מאוד פיזית ונפשית גורמת לתחושת עשייה ולאונים, אז מציעה לך את הגישה הזאת וכמובן מאחלת לך בהצלחה.

חגיתלה

New member
ברוכה הבאה

מאחלת לך שהות קצרצרה אצלנו. מצטרפת לכל האחרות - אם את עדיין גוררת את עצמך - קחי עוד כמה חודשים. אל תמהרי לשום מקום. כשתהיי מוכנה לזה את תדעי. שיהיה לך המון בהצלחה!!!!

חבובי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

מאחלת לך הצלחה רבה, וממליצה לעזוב במהרה...

סוכריה 2

New member
שלום לך ראשית

וברוכה הבאה. שולחת לך חיבוק גדול, זה לא קל להפנים שיש בעיה. ב ה צ ל ח ה.

ראשית

New member
אתן כאלה נהדרות, תודה על הברכות

החלטתי לנו/לעצמי שלושה חודשים, ואז להתחיל בצילום רחם כהמלצתך, נועם.. ואתן צודקות, כנראה אין לי כרגע את הכוחות להכנס למאומה הזו, אני כאן משקיפה מהצד, שמחה ועצובה איתכן - ושוב תודה על הקבלה החמה לפורום הנהדר והתומך הזה.

למעלה