יוצאים לקניות

Reznik

New member
יוצאים לקניות

מתחילים להפוך את הבית לNG. יש עצות? מה כדאי לתחיל לקנות ומה לא? הרי פסח עוד רחוק, ובכל זאת צריך להתחיל לאכול כמו שצריך.

ליאורט1

New member
אני גם חדש בעסק אבל

השבוע הייתי אצל תזונאית ולמדתי שגם במונסודיום גלוטמת(או איך שלא כותבים את זה) יש גלוטן, שים לב לעניין הזה, יש את זה בהמון דברים(למשל אבקת מרק). בנוסף על כך, מנסיוני עם הסוכרת תקרא תוויות של כל דבר שאתה קונה, גם של הדברים שהכי מובן לך שאין בהם שום דבר רע, לא העליתי בדעתי שבכל כך הרבה דברים יש סוכר למרות שלכאורה אין שום קשר לסוכר... שיהיה בהצלחה(אני דווקא אוהב את הסופר..)

ליאורט1

New member
זה מה הדיאטנית אמרה

היא אמריקאית ואמרה MSG כששאלתי אם זה מונסודיום אז היא אמרה שכן(עם מבטא כבד) אולי היתה אי הבנה...

JessicaRabbit

New member
תבדוק אם יש עמילן ברכיבים...

לפעמים כתוב עמילן ולא כתוב איזה... וזה יכול להיות עמילן חיטה... בקשר למה לקנות... אצלי בבית פריכיות תירס וסויה הן מצרך חובה...

Lihi05

New member
קניות...

קודם כל צריך שיהיה לך מדריך המזון של העמותה ובשביל לקבל אותו יש להפוך לחבר. האגודה שולחת ספר מתכונים חביב ומידע לגבי המחלה. דבר נוסף וחשוב הוא מדריך התרופות שאותו היא גם שולחת. כן, גם בתרופות יש גלוטן. לגבי האוכל, צריך ללמוד/להתחיל לבשל. כשעורכים קניות יש לבדוק טוב טוב כל רכיב ולשים לב במיוחד אם המוצר מכיל עמילן מעובד. רכיב זה מופיע בהרבה מאכלים ובמיוחד ברטבים. חברת אוסם למשל מקפידה לציין על המוצרים אם הם מכילים גלוטן או לא וזה תקף במיוחד לרטבים. היא גם משווקת ברשותו השיווק לחמית ללא גלוטן ובייגלה. כדאי לקנות אופה לחם ולאפות בבית. זה יוצא משתלם יותר והרבה יותר טעים. חשוב להיזהר במיוחד כשאוכלים בחוץ. קשה לדעת איזה רוטב שמו או תבלין. זהו בינתיים...הכי חשוב הוא להירשם קודם כל לעמותה. זה פותר הרבה שאלות שעלולות לצוץ לגבי סוגי מאכלים. בהצלחה...

glutenfree

New member
www.GlutenFree.co.il

שלום, באתר האינטרנט www.GlutenFree.co.il המבחר הגדול ביותר בישראל של מוצרים נטולי גלוטן. למעלה מ 400 מוצרים במלאי, כולם נטולי גלוטן וכשרים. ניתן גם לרכוש באתר אופה לחם של מרפי ריצ'רדס במחיר מיוחד לחולי צליאק ורגישי גלוטן.

www.tapuz.co.il

יש לוחות בפורומים. אנא צמצמו את עצמכם לשם, או נסו לענות תשובות שאינן פרסומת עצמית.

למעלה