יוצאים למסע נוסטלגי

JUNIORTV

New member
יוצאים למסע נוסטלגי

חדש בערוץ ג'וניור!!! קרה לכם שפעם ראיתם סדרה ונדלקתם עליה אבל אתם לא יודעים איך קוראים לה? צוות ג'וניור יסייע לכם להזכר באותן סדרות אהובות ונשכחות. ספרו לנו קצת על הסדרה, מה אתם זוכרים, קטע מהסדרה, קצת על הדמויות ובקיצור כל מה שאתם זוכרים מהתוכנית. אנחנו בג'וניור, נתכנס יחדיו, וננסה לפענח לכם על איזו סדרה מדובר. אז קדימה נסו אותנו. צוות ג'וניור.

naama32

New member
סדרה ביער

היי, אני לא בדיוק זוכרת הרבה מהסדרה אבל היתה סדרה עם יצורים ירוקים (הזכירו את גונזו מחבובות) . אני גם חושבת שזה היה ביער. יש לכם מושג?

JUNIORTV

New member
נראה לי שקצת התבלבלת

לדעתי את/ה מדבר/ת על הסדרה "דביבוני היער הירוק". המשפחה שבמרכז הסיפור היא משפחה של דביבונים. לבן במשפחה הזו יש אף שמזכיר את גונזו מהחבובות אבל הם לא ירוקים. לדעתי את/ה זוכר/ת ירוק בגלל הכותרת - דביבוני היער הירוק.

tomb boy

New member
רוי אל סיד../images/Emo41.gif

הסידרה היתה בעבר בערוץ ישראל. רוי אל סיד. וגם ערי הזהב הנסתרות. נשים קטנות, או שאולי זה לא מתאים לילדים קטנים???

יש לי סדרה שאני לא זוכר את שמה

שודרה בעבר אני חושב בשנים 95-96 בערוץ הילדים, סדרה מצויירת באנגלית עם תרגום עברי, על גיבוי חלל אני חושב שהם היו ילדים והיו להם תלבושות מתכתיות בצבעים שונים, היה ילד קטן עם תלבושת כתומה, ובסוף כל פרק הייתה פינת מוסר השכל שהוא לקח בה חלק (בגלל זה צפיתי בסדרה -בשביל לראות את הסוף הזה... אהבתי את הכתום :) ) אני לא זוכר כלום מהסדרה רק את הפרטים האלה ואולי איך נראה הילד הכתום במעורפל... מה זה היה??? יש סיכוי שזה ישודר שוב??? בג'וניור?

JUNIORTV

New member
שם התוכנית

אם הבנתי נכון אז שם הסדרה היא "ילדי השכונה" או באנלגית "THE KIDS NEXT DOOR".

ייתכן... אני ממש לא זוכר את השם

גם אם תגיד את הנכון אני לא אזכר אבל אני אבדוק עכשיו...

למעלה